Jump to content

Leipe shit

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Leipe shit

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Leipe shit

    Anti-wiet

    Hey bedankt voor je reactie, maar het zit zo. Ik ga naar vrienden toe met de auto omdat ze een aardig stukje verweg wonen en ja fietsen kan wel maar 18km fietsen heen en terug terwijl je een auto heb is het heel moeilijk om niet die autosleutels te pakken. En bij mijn vrienden smoke ik natuurlijk meer als 2 joints dus zit aardig nog stoned soms achter het stuur, soms ben ik redelijk helder achter het stuur, maar dat maakt mijn ma niets uit, tis een no go ookal heb ik maar een halfje gedaan ofso. En ja ik heb ook niet zo zin meer in discussie, ik denk dat dat een verlorenzaak is, mijn ma is dus namelijk anti-wiet en is het heel moeilijk om een tusseweg te vinden.
  2. Leipe shit

    Anti-wiet

    Okj, ik heb al wel wat interessante tips gezien en mijn dank is groot. Post je eigen verhaal of geef wat meer tips, het is allemaal welkom en ik heb er zeker wat aan. Ow en kutvogel, ik heb eigenlijk oo altijd een grote interesse gehad in lsd maar nooit durven gebruiken, zou je miss de positieve en negatieve effecten kunnen opnoemen. (tis niet dat ik lui ben om het ff te wikki-en maar ik zou graag een persoonlijke beschrijving willen zien).
  3. Leipe shit

    Anti-wiet

    Hey bedankt voor de snelle reacties. Ik zal is kijken of ik aan dat middeltje kan komen, maar als dit echt werkt zou ik dit zeker kunnen gebruiken. En Kees, ja ik denk dat je gelijk heb, ik moet echt op mijzelf kan gaan wonen zodat ze iig nergens mee kunnen dreigen. En ja natuurlijk hebben zij het beste met mij voor, maar ik heb deze beslissing genomen en wiet is nu een gedeelte van mijn leven om het zo maar te zeggen. Wat ik nodig heb zijn dus eigenlijk tips om dit half jaar door te komen zonder dat ik het huis uit word gekickt maar evengoed door kan smoken (ookal is het dan maar in mindere maten).
  4. Leipe shit

    Anti-wiet

    Hallo mede smokers/groeiers, Ik zit met een probleem en heb het er al met vrienden over gehad maar echt een goed andwoord krijg ik niet, dus ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Mijn eerste fout is dat ik heb verteld aan mijn ouders dat ik wiet rook, met in gedachte dat ze er wel oké mee waren. Mijn probleem is dus, dat zijn ze totaal niet. Ik word doodmoe van de eindelose discussies over dat zij wiet slecht en verslavend vinden (en ja ik ben zeker wel op de hoogte van de verslaving maar kan dit redelijk in de hand houden) maar ik het voor de rest gewoon super chill vind en kan er niet tegen dat ze dit van mij af willen nemen. Ze dreigen dan ook om mij uit huis te schoppen als ze ook nog maar iets ruiken, terwijl ik het liefst nog wel even een halfje wil roken voor dat ik ga slapen. Ander probleem is dat ze ook het nieuws volgen en ik mag dus ook niet meer rijden onder invloed. Nu laat ik net mijn auto nodig hebben (wel betaald door mijn ouders, dus heb er nog steeds niks over te zeggen) om naar mijn vrienden te gaan en ja daar smoke ik gegarandeerd. Ik kan dan wel gaan lopen liegen over nee ik ga deze keer niet blowen, maar probeer dat maar is te zeggen als je nog redelijk kneiter thuis komt. Ik heb wel plannen om op mijzelf te gaan wonen en een eigen auto, maar dit gaat me erg veel geld kosten wat ik op dit moment nog niet kan betalen (ben een student), ik moet dit nog minimaal een half jaar kunnen volhouden en geloof me ik sta op springen omdat ik ze niet kan overtuigen. Dus als iemand in de zelfde situatie heeft gezeten of zit, als je advies heb laat het horen.
  5. Hey gasten (en dames), Ik lees al een tijdje mee hier op dit forum en toch maar is even de moeite genomen om mij ook maar is aan te melden dus bij deze. Ow, nog ff wat over mijzelf natuurlijk. Erm, mijn echte naam is frank en ben 20 jaar. Ik smoke nu alweer een aantal jaartjes en heb ook plannen om zelf te gaan groeien dus kan alle hulp wel gebruiken. Ik heb de indruk gekregen dat het hier wel een chille boel is dus jullie kunnen nog wel wat reacties van mij verwachten. ~ Steek em op, en geniet!
×
×
  • Create New...