Jump to content

tjehmarjeh

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About tjehmarjeh

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hij is gewoon gemonteerd als afzuiger maar moet een inblaas worden. Als ik hem zo kon omdraaien zou ik dat wel doen. Kan ik het slakkenhuis intern niet gewoon omdraaien? Aan 1 zijde zit 1 grote flens maar die zit dmv een slang aan het slakkenhuis vast, en aan de andere zijde zitten 2 kleine flensen waar nu mijn airsocks op aan zitten gesloten
  2. Waarschijnlijk is hij dus niet op de juiste manier gemonteerd. Kan ik dit zelf veranderen? heb hem in een growshop gekocht en terugbrengen is in mijn geval niet mogelijk.
  3. Dat is dus het probleem. Kan niets vinden op google? Wie kan mij helpen?
  4. Beste vrinden, Ik heb een probleem, ik heb een inblaas gekocht, alles is aangesloten maar hij zuigt ipv blaast. Hoe kan ik dit oplossen? Beide zijdes zijn niet gelijk (in en uit) dus kan deze niet omdraaien. Maar misschien kan ik het slakkenhuis anders aansluiten, kabels omwisselen of iets anders dat hij de tegengestelde richting in draait en dus wel gaat blazen? S.O.S. en alvast bedankt
  5. tjehmarjeh

    strekken

    Ik heb de afstand tot de plant zo klein als mogelijk gehouden, vanaf week 1 continu een afstand van 55 cm met een 600hps. Ze zijn net zo groot geworden als anders dus de afstand van het licht tot de plant (in mijn geval) heeft niets te maken met het strekken van de plant. Het verschil met de hoeveelheid internodes tov andere keren durf ik niet te zeggen. Dus ff afwachten of ik nu meer overhoud :-D
  6. Dit zet elke nederlander aan het denken denk ik ;-)
  7. "Super" goed jah? ;-) En het "vet" van de thc wegvielen????? Wij gebruiken hier gewoon olie voor?? Jah Bart, je klinkt echt als iemand die er "Super" veel verstand van heeft ;-)
  8. tjehmarjeh

    strekken

    Ik deed dit nog niet nee, aangezien ze binnen 2 tot 3 weken op de gewenste hoogte zitten en de stekken in het begin niet teveel licht mogen hebben leek het me de moeite niet maar ga het de volgende ronde wel doen en zullen we is kijken wat het verschil nu echt is!
  9. tjehmarjeh

    strekken

    Ga ik dit toch maar doen!! BVD
  10. tjehmarjeh

    strekken

    Maar in de hoogte heb ik ruimte zat en het gaat me om het uiteindelijke gewicht per plant (natuurlijk) . Dus is dit ook afhankelijk van het mee laten "lopen" van de lamp?
  11. tjehmarjeh

    strekken

    Is dit ook heel erg op invloed van de ontwikkeling van de toppen??? Ik heb mijn lamp namelijk altijd op een hoogte van 1,70 hangen en ik ga niet mee met de plant. Mijn plantjes komen tot ongeveer een hoogte van 1,20 dus precies 50cm van de lamp af wat goed is voor een 600 watt. Maar ga ik veel meer opbrengt halen als ik hem vanaf week 2 continu 50cm vanaf de plant hang??
  12. Als je in ieder hokkie 1 lamp hebt hangen dan lukt 18/6 niet inderdaad. Als er meerdere lampen inhangen lukt het wel natuurlijk aangezien je nooit alle lampen aanhebt op 18/6 maar de helft van de lampen, dus kunnen beide hokjes makkelijk tegelijk draaien.
  13. De eigenaar weet dus ook niet waarom en heeft het zo voor hem laten maken. Maar ga het doorgeven gewoon lekker dichtmaken. Thanks for the advice.
  14. Klopt. Maar ik wil eigenlijk graag een onderbouwing hebben van waarom wel of waarom NIET dus waarschijnijk.
×
×
  • Create New...