Jump to content

Hudson

Members
  • Content Count

    244
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Hudson

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male

About Me

Hallo Allemaal,

 

Nou dan zal ik mij ook maar even voorstellen.

 

Zoals het onderwerp het al aangeeft, ook mijn eerste keer met een kweek. Collega kweekt nu voor de derde keer met een tent en ja, dit wou ik dus ook. Ben namelijk zelf een liefhebber van dit mooie spul en als we daarnaast nog wat overhouden om te verkopen, alleen maar mooi.

 

Ik heb staan een 120 x 120 x 200 kweektent

Koolstoffilter met ufo?

Fan aan een paal

Verdamper voor warme lucht

Twee lampen van 600 Watt

16 stekjes waarschijnlijk PP

 

In deze tent heb ik nu 16 plantjes staan en heb daar even een paar foto's van gemaakt.

 

Mijn collega en de growshop zeiden..TOPPEN.. Dit omdat ik er 16 heb op 120 x 120. Had al gerookt toen ik daar aan begon, heb er dus denk ik 12 of 13 getopt. Wist niet meer waar ik gebleven was. Kan ik meteen het verschil zien.., toch?

 

Gisteren mijn collega even op bezoek gehad na 1,5 week, hij had me stekjes geleverd van een 15 a 20 cm en was nu benieuwd hoe deze “rookie” het aan het doen is. Dit was een fijn bericht, toen hij zijn hoofd in mijn tent deed. De plantjes staan er mooier bij dan bij hem!!!

 

Kijken jullie maar, ik praat met ze 3 a 4 keer per dag en klooi een beetje met de fan en het filter voor de ideale omstandigheden voor de dames met deze warme dagen. That’s it, een 10 liter water om de dag op de grond. Temperatuur overdag 22 tot 23 graden en ’s avonds 25 tot 27 graden. Luchtvochtigheid overdag 50% en ’s avonds 60 tot 70%.

Het enige waar ik een beetje last van heb zijn gele blaadjes hier en daar. Zal eens even kijken op een forum wat ik er over kan vinden. Collega zegt dat ze hard gaan en dat ze volgende week wel in de bloei mogen. Zal dit ook even ergens nalezen.

 

Erg spannend allemaal!! Tot snel weer zou ik zeggen.

 

Gr Hudson

×
×
  • Create New...