Jump to content

gerrit11

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About gerrit11

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. betalen kan ook gewoon, de eneco is blij met zo'n klant, zolang je maar betaalt!! bij een vriend van me kwamen ze van eneco ook eens kijken en zagen de herkomst van t verbruik. die stuurde toen een monteur langs om de electra goed en veilig neer te leggen!! hij betaald alles gewoon en eneco is er blij mee, gewoon een goeie klant die betaald en dat blijft gewoon binnen eneco en stuurt geen blauwpet.. ga je op een andere manier frauderen en ze merken t dan word de boel wel ingelicht. als die extra $$ geen probleem is gewoon betalen. langs komen heb ik wel eens meegemaakt, dee me vrouw open. die zei m later terug te komen en liet m niet binnen. krijg elke keer kaartje en via internet weg. zo gaat t al een jaar of 10...
  2. ja idd, ik had ook behoorlijk last van spint en probeerde eerst iets van een tuincentrum wat niet hielp. daarna na zoeken op internet deze vitality plus gekocht en 1.5 liter erover heen gespoten en zag ze niet meer, ja dood!! maar na natspuiten zag ik pas hoeveel web er al was, dat zit er in slechts enkele dagen en dat ongedierte dat vermenigvuldigt zich als je erna zit te kijken, niet normaal!! nu die webzooi nog weg, das wel heel droog nu.. maar vandaag weer ff kijken en zag er toch weer enkele lopen, nog maar een dosis eroverheen, taaie rakkers. volgende keer maar agresiever spul gebruiken..
  3. wat laat maar; ik heb de l op de foto en die is prima. alles netjes geaard en een kachel en vertrager erop. op de foto is rechts onder duidelijk te zien de aarde draad!!! kwa prijs, was bij de shop zo'n 600,- kwijt en deze man was beduidend goedkoper!!! en draait naar behoren.
  4. Als je deze verbeteringen doorgevoerd hebt en volgens je kennissen was de kwalitein naar wens dan proberen op deze voet door te gaan. hoe langer je bezig bent te meer je leert, en je hoort soms goeie dingen van mede kwekers waarvan je denkt, das wel wat ja!! veel geluk der mee brutes.
  5. je bent nu al enige weken verder, hok klaar en oogst ook, neem ik aan. is het nu nog goed gekomen met de vragen die je had, en de opbrengst ook naar wat je ervan verwacht had? kwa advies; ik zou grotere potten gebruiken, minimaal 15l. zet ze verder uit elkaar en scheelt je stekken en je plant word veel dikker. ik had ook eerst 24 x 600w en 250 pot, allemaal toppen zonder veel zijtak. minder potten en groter had ik dubbele opbrengst!! verder vond ik na het lezen van de diverse reacties dat er een hoop afgunst is.. tja, de een doet t om ze eigen te voorzien van homemade spul en de ander om iets royaaler te kunnen leven. Die laatste doet t in mijn ogen t beste.. groet
  6. ik heb mijn filter rechtop op de grond staan en de verse lucht komt uit tegenovergestelde richting. op die manier gaat de verse lucht door de planten heen. maar je hebt gelijk kwa warmte, die gaat naar boven. misschien verander ik t nog snel, eerst ff paar dagen proefdraaien..
  7. tja, ik heb mijn filter op de grond staan en de verse lucht komt aan de ander kant binnen via inblazer. met wat ventilatoren word deze dan door de ruimte verspreid. had in een ander hok mijn filter boven hangen en weer een ander stonden ze achterin op de grond. kijk in deze of dit goed gaat kwa warmte, hok heeft een andere vorm.
  8. gerrit11

    Licht

    klop dit bovenstaande wel, dat witte grondverf beter reflecteerd dan alu folie? anders, ik heb de hele boel met anti detectie folie gedaan, nu net éen grote spiegel!! zou ik de boel wit moette kalken...
×
×
  • Create New...