Jump to content

m-power

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About m-power

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Sinds vandaag staan ze onder een lamp. Kijken wat ze gaan doen.
  2. hallo, Mijn plantjes zijn nu na 3 maanden ongeveer 10 cm groot. Ze groeien echt langzaam. Mu heb ik het probeem dat de blaadjes geel worden. Wat is hiervan het probleem? m-power
  3. Eindelijk mijn zaadjes van vreeken binnen. Morgen de amazonium aarde halen. Nu vraag ik me eigenlijk af hoe je weet dat je het zaadje goed in de aarde stopt en dus niet op zijn kop? M-power
  4. Vorige week stond er in een lokaal krantje bij ons in de buurt een foto van de chopper. Verhaaltje erbij dat ze hem volop uittesten in vlaardingen en dat de eerste kwekerijen al opgerolt zijn met dat ding. Ik denk niet dat we moeten geloven dat het een sprookje is, maar dat dat ding echt realiteit aan het worden is.
  5. Maatje doet het ook altijd op die manier. Gaat goed. Alleen komt er moeilijk bij soms zoals schenkie al zei.
  6. maarre als ik het dan goed ziet, en ik neem een 2000 afzuig met een diameter van 250. Als actieve inlaat een 1000 met 2 keer een diameter van 125 zit ik goed. De inlaat is met m3 de helft en de opp is dan de helft. Er is namelijk een softbox te koop met 2 x 125 als inlaat. Omdat het hok niet al te groot is, laat ik dan de lucht met een airsock verdelen. Als ik het zo bekijk zou dit een juiste oplossing moeten zijn.
  7. Ik wil eerst starten met 2x600. Na verloop van tijd als ik alles onder de knie heb 3x600. Ik heb ook een passieve inlaat. 125mm, maar daar kan ik er 1 van bij maken. Werkt het niet maak ik er een actieve van. Afzuiging word 1500 of 2000. weet nog niet zeker.
  8. Ik heb een oplossing gevonden. Het gaat me lukken om een 250mm uitblaas te maken. Heb precies een stuk waar ik dat gat kan realiseren. Alleen heb ik dan een uitblaas in huis in mijn cv hok, maar ben wel van het probleem af.
  9. //EDIT leer quoten, lees hier hoe we het graag willen. Volgens sommige topics op dit forum werd gezegd dat je minimaal het aantal m3 moest hebben gelijk aan het aantal watt. Omdat ik in de toekomst wilde gaan draaien met 3 x 600 kwam ik op 2000.
  10. Ik was van plan om de afvoer aan te sluiten op kachel uitlaat. Ik heb nog 2 ongebruikte doorvoeren in het dak. Ik heb daar dus veel te weinig aandacht aan geschonken. Dacht dat kan wel. niet dus. Als ik van 2000m3 naar 1500 m3 ga en dan maar met 2 lampen blijf, is dan de situatie verbeterd? een 15oom3 box heeft een standaard aansluiting van 250mm. Dan een y stuk naar 2 keer 125mm. De box laat ik standaard op 30% draaien. Gaat alleen harder indien de temp stijgt. Als dit ook niet gaat, heeft iemand dan misschien het verlossende antwoord voor een andere oplossing?
  11. eventueel kan ik 2 x 125mm uitblaas maken. is het dan een oplossing om in mijn hok van 1x 250 naar 2 x 125 te gaan met een y verloop? of gaat het dan nog niet werken. hier had ik eigenlijk niet over nagedacht.
  12. Hoi, Bedankt voor de antwoorden. Er komt 2 x 600 en evt 3x 600. De maat van het hok is 3x1,5x1,5 De uitlaat kan maar 125 als diameter hebben. Het is klein, maar geen andere oplossing. Bij het terug lezen van mijn post zag ik dat ik inderdaad wat heb zitten goochelen met getallen. Mij lijkt nu de oplossing een 1000m3 en een 2000m3 op een controller en dan de 1000 uitblazen in een airsock voor een goede verspreiding. Of denk je wat anders? alvast bedankt Vraagje tussendoor: weet iemand waar je nog zo'n eurotech 7a controller kan kopen? In de webshop van dit forum kan ik hem niet meer vinden. Google leverd ook niets op.
  13. Hallo, Ben met de laatste dingen bezig van mijn hokje. Nu is de inlaat aan de beurt. Ik zat te denken aan een passieve inlaat. Ik heb gevonden dat de inlaat 3 keer zo groot moet zijn als de opp. van de afzuiger. Diameter afzuiger is 125mm. Moet dan echt de inlaat een diameter van 375mm hebben? Als ik evt een actieve maak, dan zou de inlaat minimaal de helf van het vermogen moeten zijn. Dus als mijn afvoer 2000m3 is en constant bij de juiste temp op 30% draaid zou mijn inlaat dus 2000*0.3/2=300m3 moeten zijn. Klopt dit? maar als de temp stijgt en mijn afvoer gaat harder draaien, gaat dit dan nog goed, of moet ik mijn inlaat mee harder laten draaien door hem ook aan te sluiten op de controller?? Hopelijk weet iemand het antwoord, kan ik gauw weer verder. M-power
  14. BIj 2 meter hoogte is de maat ongeveer 1,5 meter. Heb een beetje zitten meten met potten en zou er 30 kwijt kunnen. het word alleen een beetje krapper voor mij om overal goed bij te komen. Maar je moet er toch wat voor over hebben. Over die ad-folie, wil ik het proberen met radiator folie en dat kan direct op de wanden. Die folie kaatst de straling en warmte terug. Fabian
  15. Het laagste punt is 20 cm ongeveer. van 2,50 hoog naar 20 cm over een breedte van 2,5 - 3 meter ongeveer.
×
×
  • Create New...