Jump to content

Butsertje

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Butsertje

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Toppie Choppie!!! Nogmaals bedankt voor je hulp.
  2. ,bedankt.. Nu nog iets over het water geven zelf,hij/zij staat dus in een 10 liter emmer en staat minimaal 9 uur in de volle zon en ik geef het zo`n halve a 3/4 liter water per dag en is dat nu teveel of gewoon goed?En wanneer dat water geven?,is het beter om s` ochtends wat te geven en s` avonds wat of gewoon als de zon pleitte is ineens alles te geven? Thanx.
  3. === Hoi, hierro hetzelfde probleem,mijn allereerste keer dat ik zo`n zaadje gepoot heb en hij is nu zo`n 1,65 meter hoog maar de onderste blaadjes(bladeren) zijn geel,de topjes nog mooi groentjes en de boventop ook maar nu zeg jij dat er wortelverstikking op kan treden....ikzelf heb hem in een Gamma emmer staan met gaten onderin geboord en dan een laag perliet korrels met daarna er boven tuinaarde die ik om de 14 dagen bemest met wormenmest.ik haal zo nu en dan de bovenste laag los om de wortels meer lucht te geven maar werkt dit wel?..zo te zien schijn jij meer ervaring te hebben ,dus als je nog tips voor me hebt om er een goede oogst ervan te maken,dan graag!!! :wink:
  4. En dan met name in psychologische zin? Ik heb namelijk na twee jaar dagelijks 1 joint gerookt te hebben het idee dat dit wel zo is want na het eerste jaar alleen maar White Widow (koffieshop wiet)gerookt te hebben was er niet veel aan de hand maar het 2de jaar ging ik voor een maand of 6 over op een kruising van K2 & Norder Light (thuisteler) en de psychologische wegtrekkers waren enorm. Met wegtrekkers bedoel ik dan zwaar filosofisch denken. Ik ben nu dan ook weer overgegaan op White Widow van een koffieshop en ik moet zeggen dat het verschil merkbaar is. Het "zwaar" denken is stukken minder dus geestelijk stabieler en als ik na maanden later weer eens een jointje rook van die kruising of Norder Light uit een shop dan zijn de wegtrekkers niet van de lucht. Ik ben benieuwd of iemand ook die ervaring heeft of heeft meegemaakt. Alvast bedankt voor het reageren,grtz.
×
×
  • Create New...