Jump to content

Krulle

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Krulle

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Had 2 planten buiten staan in volle grond. Heb wat vroeg geoogst waardoor de oogst wat minder is. Beide wietjes geven een leuke lacherige high, een leuk effect maar van korte duur. Plant 1 ongeveer 75-80 gram Plant 2 ongeveer 70 gram Ik had een heleboel knipafval waar ik hash van wou maken maar dit is verkeerd gelopen jammer genoeg
  2. Dat was mijn plan. Had hier ergens gelezen dat de wiet nog niet volledig droog moet/mag zijn eer het in de weckpotten gaat. En dat je de potten 1/2 keer per dag 5-10 min moet verluchten. Dus dat ga ik doen. Ik heb in mijn volledige oogst nog niet 1 klein plekje rot gevonden dus zal er wel niet zo snel geen rot meer optreden denk ik, of zit ik verkeerd? Greets
  3. Alles is al geknipt sinds maandag en hangt mooi te drogen. Nu wil ik mijn wiet ook gaan curen in grote weckpotten. Ik heb gelezen dat je wiet nog niet volledig gedroogd mag zijn wanneer je ze in de weckpotten doet, dus kan ik de wiet die al een weekje hangt te drogen al in de potten doen of moet ik nog wat wachten? (fotos volgen nog trouwens eens ik de digitale camera terug heb)
  4. Ik ga fotos posten eens alles geknipt is. Ik heb in ieder geval al 2 mooie waslijnen vol hangen. De linkse plant blijkt verder te zijn dan ik dacht, eigenlijk ideaal om nu te oogsten. Ook hangt er veel meer aan dan ik dacht en zijn de toppen compacter en mooier gevormd dan ik op het eerste zicht dacht. Nog geen toprot gevonden, dus alles zit tot hier toe mee.
  5. Na 7+ uur knippen is de rechtse plant bijna helemaal geknipt. Man man wat een werk
  6. Na veel twijfelen toch maar besloten te beginnen met oogsten. In ieder geval toch de rechtse plant. Ik heb enkele kliene blaadjes van in de toppen met veel thx op onder een microscoop bekeken en het lijkt me dat 40% van de trichomen (of hoe het ook heet) amberkleurig zijn. Ik heb hier ook enkele fotos van kunnen trekken die ik hier wou laten zien maar ik vind de kaartenlezer niet voor het sd kaartje uit mijn dig cam. Ik heb al enkele takken gdaan, man man wat een werk, maar wel leuk om te doen met een jointje bij. De rest doe ik vanavond, aangezien het vandaag zo'n mooi weer is laat ik mijn dames nog even van het zonnetje genieten vooraleer ik ze mol. Ik heb ook besloten hash te proberen maken van het knipafval. Dit zal mijn eerste keer zijn maar ik moet het toch eens proberen. Veel heel kleine luchtige topjes gooi ik ook bij het knipafval omdat daar toch niet veel wiet valt af te halen.
  7. Een week terug (toen ik die fotos nam) had ik een klein plukje van een al wat rijpere top geknipt. Vandaag na een klein weekje drogen een jointje van gerookt. Ik voel een lichte, maar aangename high die nu toch al een kleine 3 uur aanhoudt. Toch een geruststelling dat er al wat rookbaars aan mijn rechterplant hangt.
  8. Nog geen last gehad met de buren. Het zijn nederlanders men achterburen, misschien helpt dat ook wat
  9. Ok thx voor je reactie. Ik laat ze dan maar staan en zie wel wat het wordt. Af en toe (komende 4-6 weken) kan ik wel eens een klein topje oogsten (die al redelijk wat bruine haartjes heeft) en zien of het rookbaar is, niet? Want ik zal ze zowiezo niet volledig kunnen laten afbloeien denk ik dus dan heb ik liever een kleine, te vroege oogst dan geen oogst.
  10. Voila ik heb een album aangemaakt zoals het hoort, en mijn beginpost aangepast.
  11. Krulle

    buitenkweek 2010

    2 dames in volle grond
  12. Hallo, ik ben Krulle 21 jaar, student en grote wietliefhebber sinds de middelbare school. Vorig jaar heb ik al een kweekje gedaan. 3x superskunk buiten in de volle grond. Hiervan bleken 2 mannen te zijn en 1 vrouw. Ik haalde toen zo'n kleine 150 gram van mijn vrouwtje. Dit jaar opnieuw een kweek begonnen maar met de slechte zomer doen mij dames het niet zo goed. Nuja hopen op toch een kleine oogst. Greetz from Belgium!
  13. Inderdaad klopt wat je zegt man. Vooral de plant links heeft nog erg lang te gaan vrees ik, die plant heeft ook zo enorm veel bladgroei en weinig topgroei. De rechtste plant doet het wel beter denk ik, ik zie hier en daar wat bruine haartjes in de hogere toppen en ook zijn de toppen dikker en regelmatiger. Ook zie ik dat alle witte haartjes wel meestal bruine puntjes hebben. Geen volledig bruine haren dus maar wel bruine puntjes. Jammer is dat de linkse plant er grotendeels voor zorgt dat de rechtse in de schaduw staat. Ik ga de rechtse plant in ieder geval goed in de gaten houden want daar verwacht ik toch het meeste van. Na een week of 2 kan ik die misschien wel oogsten en hou ik rookbare wiet over denk ik zo. Maar misschien moet ik wat bladeren wegknippen bij beide planten. Het zijn namelijk monsters (2.5m hoog) maar (vooral de linkse) een en al blad. Of zal dit geen baat hebben? Het kan in ieder geval geen kwaad om ze nog wat te laten staan denk ik. De linkse heeft amper toppen dus met toprot moet ik niet inzitten denk ik
  14. Hoi allemaal! Dit jaar heb ik mijn 2de buitenkweek gedaan. Ik kocht 3 feminised seeds (buitenkweek mix) en begon eind april al aan mijn avontuur. Ik heb het voordeel dat ik mijn plantjes mooi in de volle zon, en volle grond kon zetten, op uiterst vruchtbare bodem. Na zoveel maanden zien mijn planten er momenteel zo uit. (fotos zijn 6 dagen oud) Door de slechte maand augustus zijn mijn planten maar laat in de bloei gegaan en hebben ze volgens mij nog wel even te gaan. Ik hoop dat jullie mij wat meer kunnen vertellen over hoelang ze nog minstens moeten bloeien.
×
×
  • Create New...