Jump to content

berdebever

Full member
  • Content Count

    301
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About berdebever

  • Rank
    Volwaardig lid
  • Birthday 11/19/1981

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Wietjes

Recent Profile Visitors

887 profile views
  1. Die planten in de kuipen zijn bekands allemaal gespleten door de storm, ik heb alles bij elkaar gebonden maar ik denk dat het einde oefening is voor ze. Vlak onder bij de stam waar de vertakkingen zich splitsen gewoon ingescheurt. Iemand tips hiervoor?
  2. Beste, deze plant is zo HUGE zal die niet moeten worden uitgedund als er toppen aan komen?? En ben ik de enige waar de plant nu pas begint te bloeien? Hoop toch zo op n goede nazomer. Mvg BDB
  3. De lente komt eraan, dus we gaan weer een poging wagen. Vorige jaar ondanks de toprot hier en daar toch nog een 500gr droog overgehouden van 4 planten, waar ik nu nog van aan het roken ben. De vorige ronde was Vision Critical, zeer aangenaam en zeer sterk, maar helaas hadden we een slechte zomer, en waren de knipsessies niet fijn, een groot deel moeten weggooien helaas. Ik had ook nog 5 AF KUSH gezet, maar veel te laat dus die waren geflopt met die trieste nazomer. Hier nog een mooi fototje van een vorige sessie: 2 Jaar terug amper toprot met ammetjes, maar alles met een knipmachine geknipt, waardoor de amnees zowat zwart was. Dat apparaat gebruik ik dus niet meer. Dit jaar ga ik proberen om een scrog netje te plaatsen, dit wordt mijn eerste keer, dus daar ga ik me hier nog goed over inlezen! Eergisteren de zaden ontkiemt, en net in potjes gedaan, en nu bidden dat mn dames gezond en wel de lucht in gaan groeien Ik zal met en met een verslagje met foto's posten, en ook ga ik deze week nog wat autoflowers halen, al vond mijn pa dan niet zo een strak plan, maar die draait wel bij, hopelijk, haha. Nu hopen op een goede zomer, allemaal heel veel kweekplezier! BDB!
  4. berdebever

    2018

  5. Net flink geschrokken van mn bladeren, ook zowat elke top zit paars in, maar blijkbaar was dat normaal vertelde ze me in de growshop. Zou ik die rotte paarse bladeren eraf kunnen halen? Heeft dit te maken met de kou, of is dit een voedingsprobleem? Ik heb al die jaren nooit voedingen gebruikt, althans de planten die in de volle grond staan. Nooit problemen gehad, er komt een volle week mooi weer aan dus hoop dat ik er nog iets aan kan doen, want het lijkt op een grote mislukking te worden :/ Ik heb pas slakkenkorrels gegooid want het stikt van de naaktslakken. Maar het blad heeft een rare kleur en is gekrult, niet overal overigens, maar op veel plekken. Wat is aan te raden? Bvd, BDB
  6. Net gaan kijken naar mijn dames, die pas n paar weken in de bloei staan, ik schrok van de kleur van de topjes, en volgensmij is dat terecht, ze zien er wat paarsig uit, het zijn whitewidows, kan toch niet zijn dat deze al toprot hebben he? Of is het te koud buiten? Of maak ik me zorgen om niets?
  7. berdebever

    1e Kweekie

    4x Durban Poison + 4 x WhiteWidow
×
×
  • Create New...