Jump to content

xqlusiveboz

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About xqlusiveboz

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Thanks! Ik ben erg benieuwd. Momenteel heb ik 11l potten maar ik weet niet of ik voor deze ronde grotere aan moet schaffen ? En heeft iemand een idee van hoe lang de planten voorgoed nodig zullen hebben?
 2. Thanks voor de tips allen. Ik heb contact met Sannie gehad en heb besloten om een scrog met 9 planten te gaan proberen. Het wordt mijn eerste scrog dus ik hoop dat het lukt
 3. Ik wil voor de eerste keer zelf een frame maken met daarop geplastificeerd gaas met mazen van minimaal 5x5
 4. Beste medegrowers, Vandaag heb ik 15 gefeminiseerde Mad Scientist zaden bij Sannie besteld. Deze wilde ik in eerste instantie gewoon in mijn DR120 plaatsen. Maar na een middagje lezen op het forum begon het toch te kriebelen om (voor mij) iets totaal nieuws te proberen. Ik zou graag eens een scrog willen proberen. Nu heb ik wat vragen aan jullie: Heeft er iemand ervaring met de mad scientist in scrog? Leent deze soort zich er voor? Hoeveel planten kan ik het beste gebruiken? Hoe lang zouden jullie ze voor groeien? Verder zijn natuurlijk alle tips en adviezen welkom Alvast bedankt. Groeten
 5. Sprongen waag ik me deze ronde nog even niet aan. Wil eerst toch wat meer ervaring met een haze soort opbouwen. Ik ga je topic zeker nog wel lezen Gorilla want ik wil het toch ooit nog wel eens gaan proberen. Maar jullie denken dat 16 11 liter potten niet te vol gaat worden?
 6. Beste medegrowers, Ik sta op het punt om mijn nieuwe kweek te gaan beginnen. Ik heb al gekozen voor Super silver haze. Ik twijfel echter aan het aantal planten (uit zaad) ik het best in mn dr120 kan plaatsen en welk formaat potten ik het best kan gebruiken. Dit wordt de eerste keer dat ik een haze soort ga proberen te kweken. Graag hoor ik jullie idee├źn hierover. Alvast bedankt voor de reacties. Gr. Xqlusiveboz
 7. Ik ga voor de Kolossus van Sannie. Schijn ook niet heel erg moeilijk te zijn qua growen. En heerlijke dikke toppen heb ik hier op het forum al voorbij zien komen. Succes met je keuze!
 8. Bedankt voor de reacties! Ik zat al een beetje in dubio of het niet te vol zou worden met 16 planten. Maar in het geval van 9 planten ook gewoon direct op 12/12 starten? Ik las namelijk ergens in een topic dat 1 tot 1,5 week voorgroei wel nodig was om de plant groot genoeg te krijgen. Jullie ervaring is dus anders Predator en Miami?
 9. Hallo mede growers, Over 2 weken kan ik gaan beginnen aan mijn nieuwe ronde en had hiervoor het volgende idee; Ik wil graag 16x Sannie's Kolossus in mijn DR120 plaatsen. Ze gaan in 18l potten en onder de philips son-t pia plus 600w. Ik wil biologisch gaan kweken met de bio kit van Sannie. Omdat het nogal flinke planten kunnen worden ben ik van plan om ze 1 week voor te groeien en vervolgens direct op 12/12 te zetten. Nu wil ik graag van jullie weten of dit een goed idee is om zo te gaan beginnen of dat ik het toch beter anders aan kan pakken. Een goed begin is nou eenmaal het halve werk he Grrtz Xqlusive
 10. Als ik een ec meter had zou ik dat meteen doen. Ik zal eens in mijn omgeving rond vragen of iemand me hier aan kan helpen. Meten is weten natuurlijk In ieder geval iedereen heel erg voor de tips. Hier leer ik in ieder geval een hoop van.
 11. Er zijn inderdaad overal paarse stelen. Daar begon het mee. Dus geen N-27 meegeven maar wat meer terra Flores? En wat betreft de topbooster..zou het een idee zijn om pk 13/14 mee te gaan geven of is dit allemaal te veel van het goede ivm eventuele stress?
 12. Aii ik ben dus erg slecht bezig geweest merk ik al. Is het in ieder geval wel een goed idee dat ik de N-27 mee ga geven? Bij de gs zeiden ze dat ik dat ECHT maar 1x per week moest doen. Wat stellen jullie verder nog voor qua voeding om de dames toch nog een prettig aantal laatste weken te bezorgen?
 13. De aarde is van Atami, type weet ik niet. Was destijds een aanbieding bij de lokale gs. Het waren zwarte zakken. Ze hebben daar eerst een week of 5 buiten gestaan en staan inmiddels 4 weken binnen. Tijdens de groeifase heb ik geen voeding toegevoegd. Drie weken geleden ben ik begonnen met terra flores. Ik geef dit 2x per week mee. Ik hou me ook gewoon netjes aan de hoeveelheid die door Canna is voorgeschreven. Mijn temperatuur ligt trouwens tussen de 26,2 en 19,9 graden en de lv ligt tussen de 38,4% en 27,2%.
 14. Dit zijn de foto's die ik zojuist heb gemaakt. Ik hoop dat dit een beter beeld geeft.
 15. Hallo medegrowers, 4 weken geleden heb ik een kweektent 1.20x1.20 aangeschaft. Ik had nog 2 planten in de tuin staan die nog te lang nodig hadden en ik wilde ze het slechter wordende weer niet aan doen. Dit was meteen een mooi moment om mijn binnen kweekje op te starten. Ik kweek onder een 600 watt philips son-t pia plus lamp. Als kweek medium heb ik voor bemestte aarde van de gs en als voeding gebruik ik momenteel alleen terra flores. De dames staan inmiddels 3 weken in bloei en de volwassen bladeren beginnen van licht groen naar diep geel te veranderen en sterven vervolgens geheel af. Ik ben zojuist naar de gs geweest om me hierover te laten informeren. Er werd me verteld dat dit een stikstof probleem zou zijn en dat dit met Bio Nova N-27 (een wondermiddel volgens hem) zo verholpen zou zijn. Aangezien ik nog een echte leek ben heb ik dit goedje aangeschaft. Voor dat ik het ook daadwerkelijk ga gebruiken wil ik toch nog heel graag jullie mening horen. Alle tips een aanwijzingen zijn welkom. Alvast bedankt! Greetz
×
×
 • Create New...