Jump to content

den dikzak

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About den dikzak

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 06/08/1991

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgie
  1. Nee , ik woon nog steeds bij mijn ouders. En ook niet in een grootstad. Laat ons zeggen eerder een boerenhol. Jokey Smokey
  2. Hallo, Ik ben sinds dit jaar begonnen met het kweken van cannabis. Het zal waarschijnlijk een buitenkweekje worden. Ben alvast bezig met 2 churches. Alle tips en hints zijn welkom. Jokey Smokey
  3. Haai, Ik heb ook last van gele plekjes op mijn bladeren, ik ben nu ook voorzichtig in waar ik mijn water giet en ik moet zeggen dat de bovenste bladeren er nu geen last meer van hebben. Ik ben benieuwd hoe het nu staat met je plantjes. succes in elk geval Jokey Smokey!
  4. Prachtige planten !!! Hoe kom je aan zulke dikke stengels ? Ben zelf the church aan het kweken maar wanneer ik ze buiten zet ben ik soms bang dat hun stengel gaat afbreken !? Kan dat ? In elk geval nog veel succes met de jamaicaantje Jokey smokey!
  5. Voor de geïntresseerden heb ik nog wat fotos genomen. (goed begonnen , half gewonnen) Dit keer heb ik ze onder de lamp getrokken. K'heb er ook wat alluminiumfolie rond gedaan om de boel wat af te sluiten. Ze komen hier echter wel alleen onder te staan wanneer het slecht weer is of wanneer het donker is. ( ze krijgen licht van 6.00u tot 24.00u) Zo ziet het er langs de buitenkant uit Zo een kotje uit aluminiumfolie maken is wel een fijne manier om de gedachten tijdens de examens even te verzetten. Binnenkant Ziezo, dan vroeg ik me ook af of jullie het een goed idee vinden om misschien al te beginnen met verduisteren? Worden ze dan nog veel groter ondertussen? Ik wil geen MEGAplant, ik hou in het algemeen niet zo van vrouwen die groter als mezelf worden maar met een dwerg loop je ook niet fier over straat Jokey Smokey!
  6. Voila door de masale reactie heb ik er dan maar direct wat vaart achtergestoken. Zie hier de huizen van HereGod De voorste schenk ik weg om het geloof te verspreiden Maar deze hou ik En deze ook en moest er iemand een oplossing tegen deze vlekskes kennen? En nu is het wachten... Jokey Smokey!
  7. Hallo, Ik ben begonnen met mijn eerste kweekje. k'Heb 2 gefeminiseerde churches staan. Zitten in 35 literpotten (mix cocos en stekaarde) Wanneer het goed weer is gaan ze naar buiten op het dak in de zon, bij slecht weer gaan ze onder 2 x 36 watt (TL). Het is de bedoeling dat ze buten gaan afbloeien. Nu zijn ze 5 weken oud, heb wel wat last van roestplekjes maar voor de rest ziet het er goed uit. Foto's worden er deze week opgezet. Jokey smokey!
  8. K'Ben zeer benieuwd naar je churches, k'heb er zelf ook 3 staan. K'Ben nog aan het t'wijfelen om misschien ook eens een verslagje te maken. Het is mijn eerste kweekje. T'zieter allemaal wel goe uit ma k'heb wel last van roestplekskes. Ik heb al gemerkt dat redelijk veel andere kwekers er ook last van hebben wanneer ze the church kweken. Ik vroeg mij wat jij als oplossing voor dit probleem heb bedacht of heb je eventuele andere tips i.v.b. met de church kweken? In elk geval al veel succes met je plantjes
×
×
  • Create New...