Jump to content

StonedH

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About StonedH

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Beste wietforum, Dit jaar ben ik begonnen aan mijn 2e outdoorkweek. Dit jaar zit ik echter met een groot vraagstuk, er blijkt namelijk een -enorm- dichtbegroeide plant tussen te staan. Ik ben er altijd al van uitgegaan dat moeder natuur het beter weet dan mij dus heb ik totnogtoe besloten om alle bladeren (tenzij de occasionele gele uitschieter) te laten staan. Ik ben van zins om morgen te dieven en er toch enkele bladeren van tussen te snoeien zodat de buds die binnenin de plant begraven zijn van wat meer zonlicht kunnen genieten. Zouden jullie mij met een beetje meer inzicht kunnen verschaffen over het trimmen van bladeren? Totnogotoe heb ik enkel tegensprekende uitspraken gevonden omtrent dit onderwerp. Alvast bedankt! - StonedH
  2. Ziezo, ik heb de foto's hier locaal geupload. Eigenlijk raden jullie dus aan om voor de moment de plant nog wat verder bloeivoeding te geven (fosfor/kalium) en ze dan begin oktober pas te oogsten?
  3. StonedH

    Eerste oogst

    Eerste oogst
  4. Hallo, Ik ben een twintiger die sinds kort zijn eerste plantje in zijn tuin heeft gezet en zo zijn weg heeft gevonden naar dit forum, wat trouwens al een enorme hulp is geweest. Naast de hobby die we hier allen blijken te delen ben ik ook bezig met muziek (gitaar, banjo, ...) en zowat alle andere cliché hobbies die je je kan indenken.
  5. Hallo iedereen, Eerst en vooral wil ik iedereen aanwezig op dit forum bedanken voor zijn bijdrages, ik heb hier hopen informatie teruggevonden dat me enorm heeft geholpen bij het groeien van mijn eerste plantje. Toch moet ik jullie nu noodgedwongen lastigvallen met een vraag waarop ik totnogtoe nogal tegenstrijdige antwoorden op heb gekregen. Eerst even wat informatie: het is mij niet echt bekend welk soort plant het is, maar ik vermoed dat het white widow is. Ze heeft eerst enkele maanden binnengestaan in een veranda, als het goed weer is beginnen worden (en wegens plaatsgebrek) heb ik ze buiten in een pot gestoken, en sinds eind augustus zit ze in de volle grond. Sinds ze de bloei is ingegaan krijgt ze geregeld vloeibare NPK-meststof en dan nog afzonderlijke fosfor en kalium korrels. Nu heb ik al geleerd dat het best is om te oogsten als ongeveer 2/3 van de haartjes op de toppen bruin gekleurd zijn, ondertussen zijn ze al allemaal bruin. Ik was dus van plan ze te oogsten en ben nu al enkele dagen bezig met de plant te spoelen, ze krijgt niks van voedingstoffen meer, enkel water. Vandaag heeft iemand me echter gezegd dat mijn toppen nog veel te klein zijn en dat er te weinig thc opstaat, en dat ik dus best zou oogsten binnen enkele weken. Mijn vraag aan jullie is hoe ik dit nu moet aanpakken. Hieronder vinden jullie enkele foto's terug van enkele toppen. Alhoewel ze klein zijn, zijn ze wel in grote hoeveelheden aanwezig. Nu ben ik van zin om ze nog wat verder te spoelen en ze wat te laten stressen om wat meer thc te krijgen zodat ik ze dit weekend kan oogsten voor het slecht weer er is, tenzij jullie iets anders aanraden natuurlijk. Alvast bedankt!
×
×
  • Create New...