Jump to content

Timmy

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Timmy

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. het is zeker van slaken. ik heb het ook gehad.
  2. Timmy

    beginend kweker

    er volgen nog recentere fotos
  3. Timmy

    beginend kweker

    een plantje van mij was 7 cm en stond buiten en door de wind was het stengeltje onderaan geknakt. k heb wat grond bij in de pot gedaan zodat het geknakte gedeelte onder de grond zit en het plantje rechtop blijft. kan dit nog goedkomen? Wat moet ik doen?
  4. Timmy

    beginend kweker

    al mijn planten zijn in dezelfde omstandigheden opgegroeid. het enige verschil is dat de gele plant iets langer in grond voor zaaien en stekken heeft gestaan dan de andere. kan dit er iets mee te maken hebben?
  5. Timmy

    beginend kweker

    maar het blijft verergen nu zijn de midelste vingers van de 3 vingerige blaren ook al geel er volgen nog foto's
  6. Timmy

    beginend kweker

    hij is ongeveer 5 cm hoog en zijn blaadjes hangen ook slap zijn bovenste 5 vingerige blaren zien nog fris groen dit ter info. weet iemand hoe ik mijn foto's van mijn planten aan jullie kan laten zien mvg Timmy
  7. Timmy

    beginend kweker

    het is een buitenplant, ze staan buiten op de vensterbank aan de Zuidkant. ik had er eerst 4 ontkiemd +- 6 weken geleden. eentje van die vier groeide het snelst en had al snel 3 vingerige blaren maar hij stopte met groeien en zijn blaadjes begonnen zo een week gelede lichjes gelig te verkleuren eerst begon het bij de 2 eerste blaadjes daarna naar de 2 grote daarboven en nu beginnen de 3 vingerige ook te verkleuren hij stond voor ik hem verpotte ook lang nat door de regen. ik had hem gistere verpot in universele potgrond. (daarvoor stond hij in potgrond voor zaaien en stekken) de onderste 4 blaadjeskunnen zijn helemaal verdroogd mijn profielfoto is mijn plantje
  8. Hallo,Ik had laatst 10 zaadjes Early Misty geplant. Enkele dagen geleden begonnen de onderste 2 blaadjes geel te kleuren. Het is alleen nog maar erger geworden. Is er iemand die weet wat ik moet doen?
×
×
  • Create New...