Jump to content

Piet Paulusma

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Piet Paulusma

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. een tekort??? ik heb een ec gegeven van 2.0 dus denk niet dat het tekorten heeft maar goed misschien nog iemand die me kan helpen?
  2. luchtvochtigheid altijd tussen de 50 en 60% heb een passieve aanvoer en de plantjes zijn NLX.... ik geef water via een watergeefsysteem 0.2 liter om de 2 dagen....en geef 1 x in de week bladvoeding ook nogeens.... kom er werkelijk niet meer uit
  3. Ondanks alle dingen gedaan te hebben die me voor handen stonden nog geen beter resultaat. PH op 6.0 EC omhoog gegooid naar 2.0 max 30 graden min 23 graden 1 x 600w 1 vierkante meter hok gemaakt van OSB en gipsplaten van binnen zwart-wit folie en op de bodem zwart plastic zeil... dit is nu al de 3e oogst die me verkloot gaat worden.... wordt er moedeloos van... het vreemde is de nerven van het blad zijn donker groen....... WIE HELPT voor het te laat is ALWEER !!! 1e fase : blad verkleurt lichtgroen tot geelachtig.... 2e fase : blad gaat van buiten naar binnen langzaam geel worden.... 3e fase : de planten staan stil met groeien en bloeien..... en worden alsmaar geeler en geeler.... WIE O WIE HEEFT DE OPLOSSING PLEASE !!!!!
  4. hier het begin waar het nog goed gaat.... alleen de planten direct onder de lamp beginnen geel te worden. en het wordt steeds slechter en slechter..... wie helpt me...... WIE O WIE wat zijn dit voor een verschijnselen iemand ervaring?
  5. ik heb 40 plantjes staan maar ze beginnen lichtgroen/geel te worden weet niet precies wat ik fout doe..... misschien hier mensen met meer ervaring die mij iets kunnen vertellen...... 11 liter potten gevuld met Maxi Perlite. temperatuur 22 graden met lamp uit en max 26 graden met de lampen aan. 2 x 600watt PH tussen de 5.8 en 6.0 1e week 50ml Roots gegeven 2e week N27% van Bionova en groeimiddel van Plagron 100ml laatste dag van de week ( vandaag alleen afgezuurd water ph 6.0 gegeven ) 3e week begint komende maandag..... hoe zou dit nou kunnen..... dat alles langzaam groen en geel begint te worden....
×
×
  • Create New...