Jump to content

JohnathanDoe

Members
  • Content Count

    66
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About JohnathanDoe

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Tsjaaa...ik ben ook zo stom geweest. in een agressieve bui ben heb ik de plantjes vliegles gegeven. ja weet ik heb een probleem! maar goe... beter tegen plantjes dan tegen 'mensjus'. volgend jaar maar opnieuw beginnen. ik verhuis binnenkort dus zal komende tijd effe geen internet meer hebben. hopelijk kan ik nog ergens beginnen met mijn andere plan....we'll see....
  2. van de 4 plantjes zijn er nog maar.....1 over!! eigen schuld...ben stom geweest maar goe. 1 staat buiten in een 85L kuip,. ben bijna verhuisd en zal geen internet hebben komende tijd dus zal helaas sporadisch het verslag bijwerken. gr.
  3. de verhuurder zal vast bezig zijn met een ontruimings procedure....ben alleen benieuwd in hoeverre hij zijn gelijk gaat krijgen. we hebben niets verkeerds gedaan in mijn/ onze ogen. de advocate hebben we ook geen ene klte aan. wederom..mensen met geld kennen bijna alles doen. en gelijk zullen ze krijgen ben ik bang voor. procederen kost ze nie veel en ze kennen het makkelijk missen.
  4. Bedankt voor uwe reacties. feiten zijn: 1. we huren van een privaat iemand (geen woning cooperaties) 2. we hadden niets opgebouwd staan, niets aangesloten. enige wat er was dat we de tent half opgezet hadden (stokken inelkaar gestoken/geraamte) maar die waren we weer aan het afbreken. 3. ik heb een medische attest voor medicannabis en ja, ze hebben de 4 plantjes laten staan. 4. persoonlijk denk ik ene kant 'geluk bij ongeluk'. 5. in het verleden is er al een rechtzaak geweest met de verhuurder omdat hij ons probeerde te 'naaien'. gewonnen door ons onlangs! we waren één week te laat met huur betalen en gelijk incasso op ons afgestuurd. deur opengebroken. was thuis en omdat ik niet wilde dat de kinderkes schrikken heb ik maar opengedaan. ze wilden de boel leeghalen. 6. de verhuurder en medewerkers van zijn winkel onder ons zijn gewoon ons aan het treiteren/ wegpesten. De 'hele buurt' is tegen ons!! raar want we hebben geen eens contact met die mensen. weten ook niet wie ze zijn. Ben heel erg op mijne privacy! doe niets raars. geen luidruchtige feesten ofzo. ga bijna nooit uit. leef van een invaliditeits uitkering dus geld om luxe heb ik al helemaal niet. maar goe...hij wil ons er al jaren uit hebben. om eerlijk gezegt ben ik /we het zat en geen zin in verdere problemen. ruzie. leg bijltje wel bij neer maar niet zomaar. advocate gemaild dat ze hem maar een voorstel moet doen. Als hij ons zo graag weg wilt hebben. koopt hij ons ermaar uit! de borg moeten we voortijdig terug hebben of we betalen laatste maand huur gewoon niet. En nieuwe woonst kost veel geld. borg endergelijke. dus laat hem maar betalen. weg droom! This place is to hot too handle hahahha. de preien, aardbeien/ bramen, paprikas, tomaten, pepers, tuinkruiden gaan heel goed. en de dames staan er ook goed bij. oh ja, en krijg attest van psych dat ik voor bezigheids therapie daadwerkelijk 'groenten&fruit' wilde gaan kweken. niet meer, niet minder . heb niets meer staan. alles opgeborgen. nieuwe woonst aan zoeken. dus zien wel ....die eikel is rijk en kan procederen wat hij wilt. win je toch nie...zijn nu al 'verdacht' dus. in huurcontract staat bij algemene bepalingen dat illegale praktijken en kweken enzo niet mag. ..standaard tekst natuurlijk. in hoeverre kan hij wat maken tegen die 4 plantjes? ook dat ik een medische verklaring daarvoor heb. ..kan hij alsnog daarin 'doorgaan'?
  5. hallo allemaal, allereerst mods. excuse als ik dit topic niet op de goede plaats neerzet. Om een lang verhaal heeeel kort te maken. ik heb onlangs bezoek gehad van de blauwe petten. Omdat ik 'biologische groenten en fruit' voor eigen gebruik wil gaan kweken heb ik bepaalde materialen in huis gehaald. Ik had nog niets opgebouwd staan..meeste producten nog in originele doos gewoon opgeslagen. alleen de kweektent stond half opgebouwd (om eerlijk te zijn wilde ik die net gaan verder afbouwen en opslaan). Maar natuurlijk de desbetreffenden trokken hun conclussie gelijk. Bovendien heb ik 4 plantjes buiten op dakterras staan voor medisch gebruik. nu is de vraag 'kan de verhuurder ons 'op verdenking' van hennep kweken (want de desbetreffende heren en de incasso man belden doodleuk de verhuurder dat wij dus wiet wilden kweken) ons zomaar uit huis zetten?
  6. Hallo allemaal. Ik zou graag in contact willen komen met andere mediwiet gebruikers (aantoonbaar via medicinaal attest). Met name veteranen met psychische problemen die door hun ervaringen afgekeurd zijn. Zelf ben ik voor 100% afgekeurd en ben client bij de Ggz. Graag hoor ik u verhaal en misschein in de toekomst kunnen we wat regelen. Wat smoort u en hoeveel? Helpt het? En de reguliere medicamenten? Wat vind uwe familie ervan en smoren die ook? Krijgt u veel steun van buiten, medische specialisten, familie, ed? mag ook via pb als u wilt. gr.
  7. zijn ze ook al zo gegroeid? ik ga/moet ze binnenkort in een 85L kuip zetten want de wortels komen onderuit de potten. ben benieuwd wanneer ze in de bloei schieten. en helemaal naar hoeveel ik er vanaf ga halen en of het 'goede kwaliteit is'.
  8. hhahaha ja idd. zit eraan te denken om te gaan verkassen net over de grens met NL te gaan wonen met mijnen partner. terug naar B. en ergens in NL over de grens iets huren. of guerilla groeien ..mooiste zou zijn midden in een groot gewas op een akkerveld hahha. in het midden veel plantjes neerzetten en eromheen een hoog groot gewas die de hele zomer staat natuurlijk ahhaha ben m'n masterplan nog aan het bedenken. het hele probleem is de stroom. qua huur heb ik nog altijd gezeten in de prijsrange van 1000 euro en erboven. luxere woningen/ appartementen. net over de grens heb je mooie vrijstaande villa's. met groot tuin ed.
  9. hey ..bedankt voor uwe reactie. ja ze groeien goed en moet ze ompotten. Deze week komen de grote witte speciebakken. ik heb mooie dames al staan hahahah ..female seed. was blij da ze onlangs deze niet mee hebben genomen.
  10. huurhuis....hhmm tjsaaa ge mot iets he. ken geen woning kopen en wil ook niet. zijn er verder Vlamingen onder ons die groeien?
  11. hallo allemaal...sorry al tijdje niets in mijn kweekverslag gezet. Had namelijk ongewenst bezoek gekregen als ge begrijpt wat ik bedoel!! maar ze staan er nog buiten. 4x big bang. zie foto's hoe ze gegroeid zijn en bekijk mijne album maar als ge wilt. volgens mijn gaan ze heel goed. nu maar afwachten wanneer moeder natuur ze in de bloei gaat zetten he en da er iets leuks vanaf komt! en hopelijk wordt het nog heel mooi weer. ik heb 4 grote 85 L witte speciakuipen besteld en verwacht ze elk moment. Dan ga ik ze overpotten op cocos grondmix van Atami. Of light mix?? wat zouden jullie doen? heb ze nu op light mix staan. Wat voor voeding zouden jullie geven dan?
  12. ja persoonlijk zou ik (ben ook op terug moeten komen) niet meer dan 2x600W gaan gebruiken. maar 'iets' nieuws huren..moet altijd met identiteit he en als het niet in je eigen woonst is. ge moet (bijna) elke dag gaan kijken/ checken hoe het met de dames is. staat beetje heel raar naar de buren en verdacht lijkt mijn! boven een winkel wonen en één meter samen met de winkel/ bedrijf eronder stroomtrekken. bijna altijd gebruiken bedrijven met woonst erboven, hogere Ampere zekeringen van ca. 32 of zelfs meer. met één zekering zou je dus met gemak 6x600 moeten trekken. maar ja, de 'pandeigenaar' zal na de jaar absoluut aankloppen omda de rekening ene 'jaarlijkse inflatie''heeft begaan haha was het allemaal maar zo makkelijk. pfff. ge mag ook geen ene kt meer in dit landje..waar gaan we heen
  13. ik lees verschillende berichten over forumlezers die 'veel' meer dan 1x600W lampen hebben hangen. Hoe doen die mensen dit in verband met de energieleveranciers? een gwoon huishouden verbruikt ca voor 150 euro per maand. als je bv 6x600W lampen hebt dan trek je per oogst zo'n 1200 euro (heb uitgerekend met da voorbeeld stroomverbruik tabel of ik heb verkeerd uitgerekend). hoe doen mensen dit regelen met de energieleverancier? bellen jullie die op dat het voorschotbedrag naar bv 200 per maand met? of ?? en wat zeggen jullie dan als voorbeeld? een zonnebank heb je natuurijk niet 24/7 aanstaan 18 uur of 12/12 en hebben jullie de leverancier gebeld voor verzwaring van het stroomnet? standaard is 16Ampere per groep. ga uit da de meesten de lampen alleen al onder één groep hebben hangen. ik denk da we binnenkort het 'huis moeten verlaten' en wil in nieuwe huurwoning (niet van woningcorporatie) gaan beginnen. standaard betalen we (voorschot) denk ik 150 per maand. weet iemand wanneer je je eindafrekening meestal krijgt? jan-febr nieuwe jaar? en omda je zoveel meer hebt getrokken (ga uit van 6 x pj oogsten) moet je heel veel bijbetalen lijkt mijn toch?? iemand ervaring ermee of de leverancier niet gaat klagen, iemand onverwacht langs sturen om 'te kijken' in huis hoe ineens die stroom zoveel meer ken zijn dan een 'gemiddeld verbruik per gezin? waarschijnlijk is dit al zovaak gevraagd, heb al heel wat berichten gelezen als ik intoets 'stroomleverancier' en verbruik ed. maar excuse wil toch 'mijn' mogelijkheden gaan bekijken hoe ik het het beste ken gaan regelen moeten we 'ineens' verhuizen naar een nieuwe huurwoning. geen zin in nog een keer 'onverwacht' bezoek ik ken een paar smoezen om de energieleverancier te laten geloven de reden van fors stroomgebruik: 1. opa en oma wonen bij ons en hebben een op stroom rijdbare rollators. die trekken veel stroom! 2. Sauna/ jacuzzi 3. zo'n nieuwe hybride electrische auto gekocht en die laat ik thuis op 4. mijne vriendin en vriendinnen hebben elke avond een dildoparty 5. ?? ideen?
×
×
  • Create New...