Jump to content

Origineel.NL

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Origineel.NL

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik ben er achter gekomen wat het is, het is een Haft. Wikipedia: Haften
  2. Hier de nieuwe foto's, Deze versie is alleen wel anders dan die van gister. Deze heeft op eens meer kleur.
  3. Denk niet dat hij in de grow guide staat. heb al paar keer dit forum en een andere waar ik zit gekeken en de gasten daar hadden ook geen idee wat het is.
  4. Mijn Freak plantje, het is een split plantje van basic seeds
  5. Ik heb meerdere van deze beesten in me planten. Ik heb overal gezocht, maar kan er niet achter komen wat het is. Niet erg duidelijk foto, als het nodig is maak ik er morgen nog een paar.
  6. En nog en filmpje van de plantjes. Beste om eerst even op High Quality te zetten. ---------------------------------- Nog een foto van mijn freak plant. Deze is precies de zelfde tijd gezaait als de rest alleen hij blijft klein ongeveer 30cm en heeft misvormde blaadjes. ---------------------------------- Weer wat nieuwe foto's. Ze staan vandaag weer lekker in de zon. En voor de liefhebbers de Freak nog een keer. ------------------------- Vandaag de voeding bij de planten gedaan. Elke plant heeft 2 buffer-tablets van sannies shop gehad. Zou ik er nog een paar bij elke plant doen ? Heb er nog 40 liggen. http://www.sanniesshop.com/buffertablet-p-736.html Ik heb ook de planten enkele ml's Vloeibare Biologische groeivoeding van BAC gegeven. http://www.baconline.nl/nl/index.php?action=view&id=2 -------------------------- Ik kon het niet laten om weer alvast wat foto's te plaatsen. Onder tussen hebben de planten voeding gekregen van BAC Bio ( om de zoveel dagen) en hebben ze allemaal 4 buffer tabs van Sannie shop. Ik heb vandaag ook de potten opgevuld aangezien ze nog niet helemaal vol zaten en er ook wat schimmels van BAC doorheen gegooid. Dit is een van de kleintjes die ik in wat kleinere potten heb zitten. Wat foto's van wat waarschijnlijk vrouwtjes zijn. En natuurlijk het filmpje met ook het (2.07min) Freak plantje. --------------------------- Een week verder en 3 planten (mannetjes) minder. http://jointjedraaien.nl/wietforum/f26/mannelijk-t6209.html Na het weer van gister avond lagen vanochtend al mijn planten plat op de grond. De planten zijn verder redelijk in orde, op een paar gebroken takje na. Ze zien er op het moment zoals je op de foto's kan zien niet geweldig uit, maar dat komt vooral door de storm van gister avond Verder heb ik vandaag ook Bloei voeding van B.A.C besteld waar ik waarschijnlijk meteen mee ga beginnen wanneer ik het binnen heb. -------------------------------- :cowb: De mannen En om het leuk te houden ook wat foto's van wat vrouwelijk schoon.
  7. Ik heb dit verslag even snel over gekopieerd van een ander forum waar ik zit. Ik zal hem nog een beetje opschonen. ---------------------- Ik was al begonnen met een andere buiten kweek maar de zaadjes waren via via gekregen en dus niet geheel betrouwbaar. Ik heb nu 15 zaadjes van Sanniesshop. 10 zaadjes Split en 5 Cali's als freebees. Nu gaan we beginnen met ontkiemen. ------------------------------- De zaadjes zijn nog niet ontkiemt, maar wel alvast me potgrond en andere spulletje gehaald van het tuincentrum. Ik heb het volgende gehaald. 80L Universeel Potgrond 40L Cocopeat 20L Hydro Korrels 5KG Bemesting korrels 10x15L Potten Als hoofd medium heb ik universele potgrond gehaald. Als tweede medium heb ik Cocopeat gehaald. Voor de drainage heb ik Hydro korrels en voor de extra voeding heb ik bemesting korrels voor de tuin en gazon. Ik heb alvast een mix gemaakt in een cement kuip. 1/3 Cocopeat 2/3 Potgrond en nog wat handjes vol Hyrdo korrels en voor wat extra voeding heb ik alvast een klein beetje Bemesting korrels er door heen gegooid. Het uiteindelijk resultaat is een lekkere luchtige mix om je plantjes lekker makkelijk in te laten groeien. Dat hoop ik althans De potten staan klaar om hun klanten te ontvangen. ----------------------- van de 15 zaadjes zijn er al 10 ontkiemt. Zij zitten dus ook al in hun eerste potje om een beetje voor te groeien voor ze naar buiten gaan. Ze staan nu voor het raam. Jammer genoeg wel tijdens het planten van de zaadjes een zaadje verloren geen flauw idee wat er mee gebeurd is. Misschien dubbel geplant of weggewaaid want het waaide nogal hard vanmiddag. ---------------------- We zijn vijf dagen verder sinds ik begonnen ben met ontkiemen en de plantjes beginnen nu boven te komen. De Split zaadjes komen iets sneller omhoog op het moment vergeleken met Cali-o zaadjes. ----------------------- Kleine update: Ze zijn vrijwel allemaal boven op 2 na die een dagje later zijn geplant. Overdag staan de plantje zoals je kan zien in de goot en 's avonds zet ik ze weer binnen. ----------------------- Vandaag de plantjes overgeplant in grotere potten. ------------------------ Weer een week voorbij. Heb 1 plant met een paar verkleurde blaadjes. Ik denk zelf dat het komt door een anti-luizen behandeling die ik ze geven heb. ---------------------- Weer tijd voor foto's en natuurlijk een filmpje. Ze hebben gister voor de eerste keer voeding ( bemesting korrels) gehad en de verkleuring op sommige de bladeren blijft het zelfde en is nog niet echt uitgebreid naar de nieuwe bladeren. -------------------------------------- 2 weken verder en de plantje gaan nog steeds redelijk. ------------------------------------- **
  8. Ik heb ongeveer 2,5 maand geleden de Split zaadjes van Basic seeds gekocht en ze groeien onderhand al redelijk goed. Ik wou echter wat meer over de plant weten, maar kon nergens een kweekverslag of meer info over de Split vinden. Zijn er mensen die meer over dit plantje weten ? Zoals de gemiddelde hoogte en wat meer info over de wiet die ervan af komt en alle andere info die men zou kunnen hebben. Hier nog wat Foto's van de planten op me balkon. Split + Freebees: Cali-O X Cali-o/superbud
  9. Ik ben Origineel.NL en ben 21 jaar en een beginnende grower. Ik zit op het moment ook al op een andere forum van een buitenaardse wezen en dacht laat ik ook hier nog maar even aanmelden aangezien ik mijn spullen bij Sannie heb gehaald. Ik heb op het andere forum een kweek verslag van mijn plantjes en misschien dat ik die ook hier plaats. Ik hoop van jullie meer te kunnen leren over het growen van de groene dames.
×
×
  • Create New...