Jump to content

pipeman

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pipeman

  • Rank
    zomaar een lid

Profile Information

  • Location
    zuid-holland
  1. He man. Kijk /zoek op de land en tuinbouw pagina's.Zoek daar naar de teelt wijze voor chrisanten,deze teeld is precies hetzelfde als de wietteelt.Chrisanten gebruiken dezelfde voedingstoffen in de zelfde hoeveelheden,de belichting is hetzelfde en de teeltmethodes zijn gelijk.Pipeman.
  2. mooi antwoord Tambu. Jij hebt opgelet op school hahaha groeten Plantendokter.
  3. Yah man !! Dat heb je helemaal goed gezien,ken je de uitspraak: Aan zijn uitspraken herkent men de meester en de clown?
  4. Kijk heren. Wiet snel drogen is geen probleem,knip het af flikker het op de kachel en het is morgen droog.De reden waarom we wiet 2 tot 3 weken laten rusten voor wij het droog noemen is de volgende. In het blad wat aan de toppen zit,zit chlorofyl (bladvocht). Door het drogen wordt het chlorofyl afgebroken,voor ons is dit zichbaar als het bladgroen veranderd in een grijze kleur. Als we de wiet nu niet 2 tot 3 weken zouden laten drogen is het chlorofyl niet voldoende afgebroken en zal de wiet scherp smaken, ook is het chlorofyl de stof die de veroorzaker is van koppijn als we blad of wiet met teveel blad roken . En dit zorgt ervoor dat snel gedroogde wiet "grassig "smaakt. daarbij komt ook nog eens dat te snel gedroogde wiet zeer heet brand in de joint.(lees:hete rook in de mond).Zoals je ziet heeft wat langer drogen dus wel degelijk nut,en heeft chop niet zo ongelijk als jullie dachten. Tot slot nog even een tip : Mischien is het wel niet zo slim om een kweker,die mischien al met plantjes bezig was toen sommige van jullie nog bij hun moeder op schoot in hun luier zatten te schijten voor gek uit temaken,Heel mischien zou je wijzer zijn om wat van een ander aan te nemen en te leren van de jarenlange ervaringen van anderen. de Groeten Pipeman:lol:
×
×
  • Create New...