Jump to content

De Dominee

Members
  • Content Count

    107
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About De Dominee

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Oke dan doe ik ze denk ik volgend weekend om, dan kunnen ze mooi 2 weken drogen tot ik terug ben van vakantie.
  2. Maar ze staan nu wel pas een dag of 4 op water, moeten ze niet nog langer zonder voeding en een paar dagen in het donker. Dat heb ik op verschillende plaatsen op het forum gelezen. Hoe denk jij daarover?
  3. De bladeren van de planten gaan duidelijk achteruit, maar de toppen zien er opzich nog lekker uit. Enkele zijn al erg bruin, daarvan heb ik er nu 1 afgeknipt om een duidelijke foto te maken. Ik moet even de camera weer wat bijladen en dan zal ik zo de fotos plaatsen. Als iemand van jullie deze eens goed zou willen bekijken en me tips geven wat te doen met de dames hoor ik dat graag! Gr, De Dominee
  4. Ik heb sowieso wat extra voeding gegeven, kijken of dat het oplost.
  5. Hey bedankt voor je reactie, boven het blad van die ene skunk en de andere zoals sommige van de andere bladeren zijn. Ook vroeg ik me af hoelang de planten nog moeten staan.
  6. Problemen! De skunk linksachter is helemaal geel geworden en de overige platen vertonen een soort gele roestplekken. Wat te doen?
  7. Zojuist nog even gaan kijken bij de plantjes, tot mijn schrik zagen ze er verdroogd uit. Droge bladeren waren er al afgevallen etc. Ik heb de bumats maar even wat extra opengedraaid zodat ze wat meer kunnen drinken. Neem aan dat dit het probleem is.. of kunnen er nog andere oorzaken zijn?
  8. Dan wacht ik met spanning de updates af, ben erg benieuwd! Zag je andere topic net ook ben die ook al aan het lezen.
  9. Begint lekker vol te groeien kerel, ben eens benieuwd! Blijf je topic volgen
  10. Ik ga je topic wel volgen als je hele kweekverslag gaat bijhouden!
  11. Plantjes groeien gewoon lekker door, bladeren in de top van de WW waren een beetje geel geworden. Misschien verbrand? Ik heb de lamp in ieder geval wat hoger gehangen. Kan iemand mij een idee geven over hoeveel weken deze ronde klaar is om geoogst te worden? Natuurlijk heb ik ook nog wat fotos:
  12. Zojuist weer 60L water bijgevuld, net op tijd ook want plantjes hadden erge dorst. Enkele bladeren al uitgedroogd die braken zo af. Het water is waarschijnlijk door blijven lopen door een enkele blumat, 1 stond erg ver open en deze heb ik wat terug gedraaid. Ook was het einde van de slang inderdaad dichtgeslipt waardoor de laatste blumat niet meer functioneerde, nadat ik de slang wat "gemasseerd" had kwam de troep eruit en doet deze het ook weer. Ik laat ze nu maar even lekker druppelen en dan over een paar uurtjes eens kijken wat ze dan doen.
  13. Thnx, ik kan na 6 uur weer bij de planten. Dan ga ik me eens even verdiepen in het blumat probleem...
  14. Ben er nog niet achter wat het probleem is want ik heb nog geen gelegenheid gehad het vat weer te vullen, zal waarschijnlijk woensdag pas worden. Maar plantjes hebben voorlopig toch even genoeg gehad en lijken er geen last van te hebben. Nog wat fotootjes van hoe ze er nu bijstaan, verschil met de WW en de getopte Skunks is goed te zien.
×
×
  • Create New...