Jump to content

patrick

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About patrick

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Deze week gaan we beginnen met mijn balkon kweek. Stekken zijn voor gegroeid in mijn kweek kast (stekken kast). En gaan deze week hun potten in. Ik gebruik 20 liter potten met aarde van Terra. Als groei voeding gebruik ik ook Terra groei en voor de bloei Terra boei en pk13\14 Eind juni begin ik met verduisteren hiervoor gebruik ik een zelfgemaakte kast die licht dicht is waar ik de planten in zet.
  2. Ziet er goed uit, Mijn setje is precies hetzelfde ik ga je volgen.
  3. Hallo ik heb een vraag kan ik ook van de planten die ik buiten zet stekken maken voor de binnen kweek of gaat dit niet?
  4. Ik wou me even voorstellen na een paar jaar hier al rond te hangen. Ben een beginnende kweker heb heel lang gezocht naar info over tentjes en hokken en ben vandaag begonnen met mijn tent aan te sluiten ik probeer hier een van deze dagen ook een kweek verslag van te gaan maken ben nu bezig om mijn zaadjes te ontkiemen. De zaadjes zijn orange bud zaadjes 10 stuks.
  5. Bedankt voor de info dan kan ik vandaag eindelijk beginnen. Ik zal me wel even voor gaan stellen.
  6. Vandaag heb ik mijn tent gekregen SJ Darkstreet DS 90ll. En nu is mijn vraag kan ik alles op een groep aansluiten mijn groep thuis is 16a. Dit is de setup van de tent: 400W VSA philips magneet ballast 400W HPS Philips son T pia plus Buisventilator RVK 125mm Cap 365m3 Fan controller 1500 Watt met thermostaat Rhino Koolstof Filter/Flens 125mm 350M3 Davin schakelkast DV12 Clip on Ventilator Alvast bedankt.
×
×
  • Create New...