Jump to content

HADJEMM

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About HADJEMM

  • Rank
    zomaar een lid

Profile Information

  • Location
    SKUNK FANCLUB AMSTERDAM
  • Interests
    SKUNK FANCLUB AMSTERDAM
  1. Effe paneren voor het frituren, ik verkoop ze per pond aan de kroeg hier op de hoek. En ze vinden het smullen hoor ;-)
  2. Ze raken er verdoofd van en komen er niet meer uit. Vanwege de geur trekt het alle slakken aan, zeer preventief ruimen ;-) Ik denk dat jij inderdaad rupsen of wit luis hebt,vanwege de kleine gaatjes. Kijk maar als je een plant aanraakt of er witte "dingen" uit wegvliegen. Altijd regelmatig de onderkant van je bladeren checken, daar wonen ze. Ijskoud water met een sproeier op die plekken verstoord hun broedplekken. Maar dan moet je dat iedere dag doen net zolang totdat ze het elders gaan proberen Ik hou zelf niet zo van spullen waar de diertjes van doodgaan maar wat "onschadelijk" is voor de mens. Later.
  3. Een schoteltje met een laag bier erin. Niet giftig voor de omgeving, veel effectiefer. Probeer dat maar eens! Laters!
  4. Mijn advies luidt: Je niet laten "flessen". Je hoeft geen extra toverdrank te halen, je boreling heeft genoeg voor de rest van zijn leven ;-) een Obelix effect (als kind erin gevallen) Vandaar je krullende blad. Later.
  5. Ik ben toch bang dat de rozenaarde te scherp is voor je zaailingen. Prima merk zaadjes! Maar eh dat geel van je blaadjes zal verdrogen. Niets aan de hand, als de rest ook geel wordt in de puntjes, zet het dan toch maar even over op gewone potgrond. Laters.
  6. Nou, die 26 graden is de' ideale ontkiemings temparatuur, vers lauw water (26 graden) iedere dag is een must, anders krijg je schimmel op je zaadhoesjes. E hen' niet te nat maken anders kan het zaadje schimel ontwikkelen. Wortel is een wortel, en die is gemaakt om te slurpen hoe klein deze ook is, als je het een beetje droger houdt dan modderig schiet de wortel door die pot heen. Zodra het volume in de pot bekend is voor de plant komt ie vanzelf omhoog. Een broodzakje kan prima als couveuse kasje gebruikt worden om uitdroging te voorkomen. Klein beetje lucht toelaten en "Walla", lekker dingetje zeg! Laters
  7. Japanse hebben de dunste puntjes, ietsje makkelijker met het oppakken van kleine zaadjes.Maar Chinese bij de afhaal doen het ook hoor! Sarstikke goed ;-) Rozenmest?? Ik gebruik vismix en biogroei tijdens de groei, ik weet niet waar rozenmest van gemaakt is, enneh voordat je blaadjes geel trekken van de te sterke middelen zou ik er zeker zuinig mee zijn.Wiet heeft een voorkeur voor organische meststoffen, dus echtte poep en pies dingen, dan nog kan je het beter even laten staan voor een maand. TIP (www.biobizz.com) dat is Rolls Royce voor de bio groeier. En als er blaadjes aan het stammetje zitten dan doen ze het! Goed zo! Waar heb jij die zaadjes gehaald goodspeed? En wat koste dat? Later!
  8. Ik weet niet of je het gebruikt als gereedschap maar ik kan als eerste Japanse eetstokjes aanraden. Heel kleine vingertjes die perfect zijn voor het werken met zaadjes en stekjes. Je kan er gaatjes mee prikken, zaadjes mee verplaatsen, aarde mee aandrukken rond nieuw geplaatste stekjes, en prima patat mee eten zonder vette vingers te krijgen, als je echt goed bent met stokjes dan kan je zeker 2x zoveel met stokjes in 1 keer op pakken dan met een vork.Japanse zijn dun aan de punt en vierkant taps aan het begin. Ontkiemen van zaden doe ik altijd in een plastic bekertje met water op 26 graden precies. 18-6 licht, zodra ik een wortelpuntje zie van 3 mm, dan plaats ik het in de vochtige stekaarde, 26 graden 18-6. Magisch woord met ontkiemen is continuiteit. Dit jaar maak ik o.a. een kruising van COB X Misty COB stekjes van 1 moeder, en daarna stuifmeel van 1 Misty vaderplant. O ja, met zaadjes moet je soms ook wel eens geduldig zijn, hoe langer het duurt, des te hoger de kwaliteit, ook met bloeitijd. O ja, zaailingen zijn babyplantjes, dus in de eerste 3 weken geen sterke drankjes voor de kleine! Succes en een goede oogst allemaal!
  9. Aurora Borealis (Northern Light) Blauw groene stervormige scherpe bladeren. Harde kleine kerstboom lijkende budjes. Wiet effect....Dromen beleef je intenser 'snachts. Wordt door de dag weer als filmpje afgedraaid (herhaald) Wiet met een boodschap, spiritueel goedje! NLX, waarschijnlijk een kruising van het echte spul.
×
×
  • Create New...