Jump to content

njah

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About njah

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ik zag op conrad deze meter staan Voltcraft PH-100 ATC pH-meter, ik vraag me af of iemand deze hier gebruikt want het voordeel hiervan lijkt mij dat je een losse electrode kunt kopen voor 26 euro. Ik had hiervoor een milwauke meter voor 30 euro gekocht ongeveer. Daarvan springen de cijfers de hele tijd over dus neem aan dat die kapot is. Vraag me dus af of de voltcraft een goede meter is in die prijsklasse.
  2. njah

    trilling afzuiger

    de oplossing gevonden... paar repen piepschuim afgesneden en eronder gelegd en hij is "geruisloos"
  3. njah

    trilling afzuiger

    ik kan hem dus niet ophangen want hij staat onder een shuine wand en net onder een balk en heb iets van 3 cm over. Ik zal eens kijken voor rubber tegel of andere issolatie maar ben bang dat dat niet heel veel gaat helpen
  4. hallo, Ik heb een probleem, ik heb mijn hok op zolder gebouwd en de afzuiger staat buiten mijn hok op de grond, dat is de enige plek waar die echt past. Nu is mijn slaapkamer daar onder en die afzuiger trilt behoorlijk, dit is 's nachts vrij vervelend. Het is een softbox. Nu vraag ik me af wat ik daar het beste onder kan leggen of wat dan ook om hem zo stil mogelijk te krijgen.
  5. Ik ben even bezig met mijn aardebak van 120 bij 140 en een hoogte van 30 cm. Maar nu kwam ik op het idee de bodem te issoleren en daarbovenop komt nog eens een drainageslang en nu hou ik nog maar een hoogte over van zo'n 20 cm. Is dit te laag ? ik wil daar 25 power plant stekkies in zetten.
  6. njah

    drainageslang

    bedankt voor de info allemaal.
  7. njah

    drainageslang

    Hallo, ik heb voor mijn aardebak een drainageslang van 6mm doorsnede gevonden...is dit niet te groot? En is er misschien ergens een website waar ik een slang van 5mm kan bestellen dan?
  8. ik wil mijn filter en softbox buiten mijn hok, Kan ik dan een slang in me hok af laten zuigen en die op de softbox aansluiten en dan direct de filter op de box en daar dan dus de lucht doorheen blazen? Maakt dit verschil met als je het op de normale mannier doet.???
  9. njah

    bouw kweekhok

    Oke, bedankt voor de informatie dus ik kan de filter recht op zetten en daar word dan de lucht uit het hok doorheen geblazen?? En is een drainage slang in een aarde bak echt nodig want ik kan niet echt heel duidelijke info daarover vinden hoe dat verder werkt.
  10. njah

    bouw kweekhok

    Het ophangen van de filter gaat denk ik niet lukken maar als ik de filter recht op in een hoek ergens op zet moet ook voldoende zijn.. Verder ga ik even op het forum rond kijken voor het maken van een aarde bak en dan verder voor drainage enz... als ik een aardebak maak van 150cm bij 150cm en zo'n 70 cm hoog hoeveel blumats kan ik daar het beste inzetten?.
  11. njah

    bouw kweekhok

    Hallo, ik ben net weer begonnen met de bouw van een hok ongeveer 2 bij 2 bij 2 met aan 1 kant een schuine wand. Nu heb ik alles aan de buitenkant beplaat met mdf en nu wil ik dit verfen ipv folie wat voor verf kan ik het beste gebruiken nadat ik alles goed gegrond heb. Verder heb ik nog een vraag over de filter.. kan ik deze ook gewoon rechtop op de grond laten staan of is het nodig om die op te hangen? Ik wil hier 32 pptjes in zetten onder 1200 watt met een afzuiger van 1000 m3 en dan wil ik ook nog een actieve inlaat. Welke maat potten kan ik het beste gebruiken? Nu zit ik nog te twijfelen aan een irigatiesysteem of gewoon met de hand water geven...
  12. hallo ik ben "njah" heb binnnen 2 keer gekweekt onder 3 x 600 wat op aarde zonder bewateringssyssteem en met slechte afuiging daardoor teveel warmte gehakt in mijn hok op zolder en daarbij kwam nog spint dus 2 slechte oogsten gehad en wil het nu beter doen met julie hulp met 32 pptjes onder 2 x 600 wat en een afzuiger van 1000m3 in een hok van 2 m3.
×
×
  • Create New...