Jump to content

Micro-amateurke

Members
  • Content Count

    179
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Micro-amateurke

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hey kweek addict! Mooi verslag mooie wiet en ik denk ook lekkere wiet geniet ervan !! Grtz Micro-amateurke
  2. Hey! Laatste update! Alles heeft 10 dagen gedroogd en ligt al 2 dagen in potten. Het gewicht is 77 gram De wiet ruikt lekker fruitig en fris en de smaak is ook goed maar niets speciaal Maar dat zal wel beter worden na het curen. De wiet rookt zeer goed niet te zwaar in de keel maar je wordt er wel goed stoned van Dit was het dan! Ik vondt het zeer leuk om in scrog te kweken en volgende kweek probeer ik het nog is hopelijk zonder fouten dan wat minder voeding geven, minder stress en zorgen dat er geen licht in de kast kan. Volgende winter ben ik er weer met een nieuw scrog verslag! Grtz! Micro-amateurke
  3. voorlaatste update! Dag 70 12/12 Het plantje is af en ligt te drogen ! Nu 2 weekjes wachten en dan de grote test De geur tijdens het knippen was zeer fruitig en de toppen zien er goed uit, er kon wel wat meer thc zijn maar je kan niet alles hebben in het leven Het gewicht nat heb ik niet gewogen maar ik zal binnen 2 weken eens wegen. Ik heb wel 2 foto's gewone en dikke toppen: kleine toppen: Dat was het voor vandaag binnen 2 weken laatste update met het gewicht en een klein rook verslag Grtz!
  4. Hey smokeyB : alles wat afsterft is direct droog en verkruimeld als je het aftrekt. kan ik dan nog rot krijgen ? misschien komt dat tijdens de donker uren ? Ik heb al een paar keer gehoord dat wanneer je plant afsterft en bijna geen blad meer heeft ze energie terug uit je toppen haalt, kan dat ? Ik zou dan zondag alles kunnen oogsten als dat het beste is maar hoe zit dat dan met de trichomen ? De meeste toppen zullen wel al milky trichomen hebben maar er zullen er tussen zijn die dat nog niet hebben! Deze zal wel ok zijn maar toppjes zoals deze niet ! Wat doen? vandaag nog oogsten, zondag of binnen een weekje ? Grtz!
  5. Hey!! Jodokus : Het is altijd leuk als iemand je kweekje mooi vindt Nu hopen dat ze het nog goed doet voor de laatste dagen ! Leuk dat je ook even komt kijken panjaabie : Ik zou in 2 keer oogsten omdat er toppen zijn (linker kant van het net) die al bijna klaar zijn ! Ik ga denk ik zondag de eerste toppen oogsten en volgende week zondag de rest. bedankt voor de reply !! nu heb ik wat te doen deze zondag Grtz
  6. Hey ! Ik kon niet slapen en de lamp ging juist uit dus een kleine update niksaan : Ja die verhuis was wel stresse Ik heb geen macro functie op mijn toestel maar ik heb wel een vergrootglas bedankt voor de tip Dag 67 12/12 Er is heel wat beweging gekomen in de toppen de laatste dagen vooral de linker kant van het net ik denk omdat de lamp wat meer boven de linker kant komt dan de rechse. De toppen worden dikker en er zijn al meer bruine haartjes nog effe geduld en dan waarschijnlijk gaan de toppen aan de linker kant sneller klaar zijn, kan ik al een deel van de plant (linker kant) oogsten en een weekje later de rest of zal dat de overgebleve toppen schade ? Voor de foto's zal ik beginnen met toppen van de linker kant De foto is niet goed maar je ziet wel de bruine haartjes en dees toppje heeft al voor 75/80% bruine haartjes dus lang zal het niet meer duren hoop ik !! toppen rechter kant En het lijkt of deze blijft groeien en nieuwe haartjes aanmaakt (staat het verste van de lamp) Als laatste de hele plant Ik hoop dat iemand mij kan zeggen of dat het mogelijk is om 1 plant in 2/3 keer te oogsten! Het zou wel leuk zijn moest het kunnen want er zijn al een paar toppjes die binnen 4/5 dagen goed zullen zijn (toppjes aan het net en die ene met 75/80% bruine haartjes) Kan iemand op de foto's zien hoelang ze +- nog moet ? Grtz!!
  7. Update Dag 60 12/12 Ik heb nog steeds last van de paarse kleuren in het blad, De plant is +- 40% paars maar omdat ik van plan ben om te oogsten binnen 20 dagen laat ik het zo. Ik ben ook gestopt met de voeding, ik weet dat de meeste kwekers dat pas de laaste week doen maar wat vroeger kan geen kwaad zeker ! Het plantje is een paar dagen geleden verhuisd naar de nieuwe kamer ik heb een stuk van het net moeten wegknippen om tussen de deuren te kunnen maar voor de rest is het nog goed gegaan ! We beginnen met een foto van de hele plant (paarse plant ) Wat bud shots Iets wat ik nog steeds niet weet, Waarom groeien sommige toppen anders ? zie foto's Ik ben dus van plan om te oogsten binnen 20 dagen, als er iemand denkt dat ze langer moet laat het weten want ik ben zelf nog niet zo zeker ! Toppen met bruine haren: mooi topje met bruine haren Zoals je kunt zien hebben de kleine toppjes al heel wat bruine haren en de grote GEEN ! Advies over de oogst datum is zeker welkom. Grtz!!
  8. Hey kweek addict! Beter wat minder maar van goede kwaliteit dan veel van slechte kwaliteit Ik heb een vraagje ? na hoeveel dagen 12/12 ga je de kush afdoen ? mooie plantjes! doe zo verder ! Grtz!
  9. MRDUNHILL: hey ! bedankt voor de uitleg, het zou wel eens kunnen dat ik de kast een paar keer niet goed toe heb gedaan Maar waarom is het dan maar bij 1 van de planten ? Grtz!
  10. Hey J quid : Ik heb al heel wat topics gelezen, het probleem is dat veel van die verkleuringen op elkaar lijken. Van de varenrouwmug heb ik geen last meer, ik had ook geen last van algen of groen in mijn grond ik denk dat het komt omdat er effe teveel warmte verschil was tussen dag en nacht. bedankt voor het bericht en advies Grtz !! Micro-amateurke
  11. Hey medekwekers Update dag 49 12/12 De plant heeft weer wat last van verkleuring De bladeren van de plant worden eerst geel/oranje en krijgen dan een licht paarse schijn en alle steeltjes zijn donker paars. Overvoeding is het denk ik niet want de kleuren zijn helemaal anders en ik geef maar 3/4ml om de 2 dagen. Ik heb de temperatuur wat stabieler gekregen, lamp aan: 28 / lamp uit: 20 misschien zal dat wat helpen. Ik heb ook een topje dat wat rare dingen aan het doen is het hoofdje van de top is in 2 aan het groeien/splitsen Weet iemand hoe dat komt ? Voor de rest alles goed Ik zie de toppen elke dag een beetje dikker worden en ze begint goed te ruiken Op deze 2 foto's is de verkleuring van het blad goed te zien! Ik geef ook gewoon kraantjes water (+voeding) kan dat het probleem zijn ? Er is thuis beslist dat ik moet verhuizen van kamer Dat wil zeggen dat als de plant niet klaar is tegen dan ik de plant moet verhuizen naar de nieuwe kamer ! Is er iemand die mij kan zeggen hoelang ze +- nog moet ? Grtz!!
  12. Het is weer tijd voor een update ! banaantjuh: dank u voor de uitleg I-pot: Ja, hopen op dikke toppen en dat de oogst het verlies van plant 1 wat goedmaakt Dag 43 12/12 Zoals ik al zij in de vorige update heb ik een 400w lamp gekocht en die staat al een paar dagen boven het plantje. Ik heb er ook een kleine ventilator ingehangen ( temperatuur steeg tot 32 ) het is met de lamp aan 29 en met de lamp uit 18 De lamp Lamp boven het plantje, de afstand is juist 40cm De plant doet het nog steeds goed ze heeft wel de eerste 2/3 dagen dat de 400w er boven hing niks gedaan wat te begrijpen is als ze van een +- 190w tl naar 400w hps gaat Maar nu gaat ze weer rustig verder topjes beginnen mooi te worden top die naar het licht groeid ? Ik heb ook een vraag !! Er zijn van die kleine mini-topjes dat juist op mijn net groeien, is het beter om die weg te knippen zodat de dikkere toppen meer energie krijgen of kan dat juist voor stress zorgen ? De mini-topjes ! Ik ben de vorige update's iets vergeten te zeggen Ik had ook last van de varenrouwmug en dacht nematoden te kopen maar door de overvoeding problemen ben ik dat helemaal vergeten. het leek of de vliegjes een invasie plande ze waren al met +-40 en elke keer ik water gaf zag ik overal larven drijven! Ik heb dan elk viegje dat ik zag gedood en ik ben toen ook terug voeding beginnen geven ! Nu het mooie van dit verhaal : de kombinatie van zelf de vliegjes te doden en voeding aan de plantjes te geven is denk ik de beste, snelste en goedkoopste manier om de varenrouwmug uit te roeien ! Op 1/2 weken was alles weg van vliegjes tot larven Dat was het weer tot de volgende update Grtz
  13. hey! update dag 31 12/12 Ik heb lang zitten denken over plant 1 en ik dacht ze weg te doen om zeker te zijn dat plant 2 geen problemen krijgt maar een vriend zij, probeer ze gewoon van het net weg te krijgen en zet ze in een andere kamer achter de venster Ik heb dat dan geprobeerd en tot mijn verbazing is het nog gelukt ook het plantje is wat blaadjes kwijt en heeft wat scheve takken maar het ziet er nog goed uit. de kast staat er wat leeg bij en ik verlies veel licht ! Ik heb daarom een 400w lamp besteld ( waarom 400w omdat die goedkoper is als een 250w) die kan ik recht boven plant 2 hangen De lege plaats Het plantje (plant1) Ze ziet er nog goed uit vindt ik na al wat ze heeft meegemaakt ik geeft geen voeding meer aan dees plantje alleen wat vitality plus Plantje 2 gaat goed veel toppen en voor de moment geen mannelijke tekens De onderkant Dat was het Is er iemand die mij kan zeggen of dat plant 2 al besmet kan zijn door plant 1 of ben ik er nog op tijd bij de mannelijke tekens bij plant 1 zijn er nog niet zolang ik gok een weekje of 2 Grtz!!
  14. hey kweek addict ik ben nu alles wat ik zie dat mannelijk is aan het weg doen. ik laat het een paar dagen gaan en dan zie ik wel succes nog met je kweekje
×
×
  • Create New...