Jump to content

Fusion

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Fusion

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Nou, tegenwoordig is led gewoon ook erg goed geworden vergeleken met de 1e reeks die uitkwamen en ik denk dat led op sommige gebieden zelfs beter presteert, daarbij komt stroomverbruik en de warmte die nadelig zijn van HPS. En als je beetje goed zoekt kun je toch wel ergens een beetje betaalbare led vinden onderhand lijkt me? Maar misschien dat ik dan toch maar eerst met HPS aan de gang ga om te beginnen en te kijken of het allemaal beetje lukt. Voordat ik dadelijk een lamp van 540 euro in me tent heb hangen en het niks is..
  2. Oké bedankt hier kan ik al meer mee En welk merk en type LED lamp heb jij toen gebruikt als ik vragen mag? En 400 HPS is voldoende voor zon tent met 5 planten?
  3. Maar waarom dan HPS nog steeds? Als ik online kijk zie je ook goede resultaten met LED..
  4. Hallo allemaal, Ik heb al lange tijd een complete kweektent van 1,20x1,20x2m. Maar wil nu toch echt gaan beginnen met indoor kweken. Alleen mijn voorkeur gaat nu uit naar LED lampen. Heb wel kappen voor HPS maar moet ik zoiezo nog lampen voor halen maar wil eigenlijk wel LED proberen. Ivm met stroom en de led is tegenwoordig ook erg goed als ik alles zo een beetje lees. Alleen zijn ze over het algemeen alleen in het buitenland te bestellen zie ik. Iemand een idee welke ik het beste prijs/kwalitatief gezien kan kopen? Evt 2e handsje ergens? En hoeveel watt zou ik erin moeten hangen? Mijn idee was maximaal 5 planten in zon tent of zouden jullie er gerust meer in durven zetten? Ik heb het idee om later uit te breiden naar meerdere/grotere tenten dus moet misschien met de lamp ook aan de toekomst denken ivm eventueel een grotere lamp aanschaffen meteen? En is er ook al een growguide specifiek voor led lampen? Alvast bedankt voor jullie tijd en moeite!!
  5. Hallo allemaal, Ik heb 2 maanden achter elkaar iedere dag geblowt. De kerstvakantie ook super veel. Ik merk dan dat informatie opnemen en dingen onthouden een groter probleem is. Op sommige sites lees ik dat het maximaal 2 dagen duurt voordat dat helemaal terug is en op andere site lees ik dat het 2 weken duurt. Iemand die het beter weet? Ik ben gestopt vanaf Zondagnacht einde kerstvakantie. Nu precies een week dus. Maar vroeg me af of als ik nu één jointje zou roken of ik daar de aankomende dagen last van ga hebben qua leren. Het probleem is ik moet 20 Januari op voor mijn theorie auto vandaar dat ik goed wil kunnen leren. Hopelijk weten jullie het. Alvast bedankt.
  6. Die 2 kende ik toevallig al. Growshop.nl heeft al best wel wat maar ik vroeg me af of dat alles is.
  7. Ja snap ik maar dan krijg je allemaal marktnet.nl en marktplaats allemaal met weinig advertenties. Is er niet een speciale site met erg veel advertenties?
  8. Hey allemaal, Ik ben van plan om te beginnen met kweken. Maar aangezien er natuurlijk ook 2e handse spullen zijn die goed zijn zie ik het nut niet om nieuwe te kopen. Maar de vraag is dus, iemand enig idee waar er aanbod is van 2e hands kweekartikelen? Marktplaats en speurders enz. staat bijna niks op. Was benieuwd of er dus meerdere sites zijn waar 2e hands kweektenten, lampen of complete sets op staan aangeboden. Alvast bedankt.
  9. @BigButtBram: Heb me voorgesteld nu. 150x150x175 groot genoeg? Of zal 125x125x175 ook groot genoeg zijn om ze te laten volgroeien?
  10. Hey allemaal, Mijn naam is Teun en ben 18 jaar. En woon in Nederland. Ik vond deze site toen ik wou gaan beginnen met kweken en nog wat informatie zocht. En ik vind het leuk om te kijken naar de kweekreviews. Binnekort plant ik 5 zaadjes Shining Silver Haze. (Vrouwelijk)
  11. Gelukkig gaat de plantage naar de zolder en is het daar altijd op kamertemperatuur. rond de 20 graden. Ik heb wel een ventilator of meerdere als dat nodig is. Maar wat kan ik het makkelijkste doen voor de uitlaat?
  12. Oke bedankt voor de reactie's tot nu toe. Ik ben eigenlijk ook wel benieuw naar een hoeveel liter bak ik het beste kan halen om de planten in te zetten. Maakt het uit als je 2 plantjes in 1 bak doet of kun je beter 1 bak per plant doen? Wil ze ze groot mogelijk krijgen. Ook vraagje over de voeding van de planten. Bestaat er een middel dat alles bevat of moet je per se verschillende tabletten, soorten kalk, schimmels enz. gebruiken? Dit word namelijk mijn eerste keer en wil het eigenlijk wel meteen goed doen.
  13. Hey allemaal, Ik ben van plan te beginnen met kweken. 5 Plantjes zoals het hoort. Heb forum doorzocht maar kon niks vinden over hoeveel m2 1 plant is bijv. Ik zou erg graag willen weten wat nu genoeg is voor 5 planten (het gaat hier om 5 vrouwelijke zaadjes Shining Silver Haze). Wat voor soort afmetingen voor het hok zijn er nodig denken jullie? Wil ze het liefst helemaal volgroeid, maar dat is logisch natuurlijk. Alvast bedankt.
  14. Hey allemaal, Ik ben van plan te beginnen met kweken. 5 Plantjes zoals het hoort. Heb forum doorzocht maar kon niks vinden over hoeveel m2 1 plant is bijv. Ik zou erg graag willen weten wat nu genoeg is voor 5 planten (het gaat hier om 5 vrouwelijke zaadjes Shining Silver Haze). Wat voor soort afmetingen voor het hok zijn er nodig denken jullie? Wil ze het liefst helemaal volgroeid, maar dat is logisch natuurlijk. Alvast bedankt.
×
×
  • Create New...