Jump to content

Sydephex

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sydephex

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Een foto van de volledige oogst zal niet lukken aangezien we eerst de kleinere toppen hadden geoogst en deze zijn nu al in rook opgegaan (waren zo'n 3 dikke joints). De laatste en grootste top zal een dezer dagen geoogst worden en deze schat ik toch wel op een 3-5g droog.
  2. Ik ben een 18 jarige stoner van de Belgische kust, maar loop school in Gent. Dit jaar mijn eerste kweekjes gehad (o.a mede-eigenaar van de Holland's Hope in pc kast van HelaasPindakaas z'n topic). Ik zie het wel zitten om het volgend jaar wat beter aan te pakken en hoop daarom hier nog veel bij te leren, ook al volg ik het forum al een tijdje. Yeep
  3. Dit is al een tijdje zo met de herfstweed uit De Aarden (Vlissingen). Toen ze herfstweed introduceerden was het 25 euro voor 4g lekkere grote plukken van goeie kwaliteit, maar een paar weken later kreeg je opeens kleine plukjes en leek het geen vette 4g meer, integendeel. Deze wiet brandt ook totaal niet goed en versteent op de kop van je joint. Ze hebben nu de prijs naar 20euro voor 4g verandert, wat het wel een beetje compenseert Volgens persoonlijke ervaring helpt het wel een klein beetje als je ze nog even laat drogen (weekje of zo). Maar ik zou ook wel graag eens weten hoe het komt? U bent ?? Zou je zo vriendelijk willen zijn om je eigen even voor te stellen in de "Wie is Wie" sectie van het forum, zoals je is verzocht in je "Welkomsbericht"
×
×
  • Create New...