Jump to content

jut&jul

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jut&jul

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Success met je kweek gast, dat er maar flink lekkers aan mag komen. en btw. AK47 & AK74 zijn beiden wapens, de AK74 is de opvolger/verbeterde versie van de AK47.
  2. Netjes gedaan en ziet er goed uit, success met je kweekje ! En heb je die stalen plaat wel geaard ? Moet je wel doen, anders kan dat wel gevaarlijk zijn. Laat je ze trouwens niet wat meer horizontaal onder het rekje groeien ?
  3. Heeft een tijdje geduurt maar hier een update, closeups waren wat blurry.. komen nieuwe. We zijn nu de 6e week bloei ingegaan (36 dagen)). Het beginnen lekkere topjes te worden, en het zijn er een hoop en er komen steeds meer Het is een drukke boel boven het rek, alleen links voor in het hok wat minder maar daaronder groeit nog wat. Kunnen we iets doen om de toppen nog wat te laten zwellen ? Helaas geen foto's van de stekjes, maar daar gaat het niet zo goed mee... We denken dat het door te koude grond en lucht is, ze staan nu naast verwarmings buizen. Binnenkort wat foto's.
  4. Ziet er echt heel goed uit, en die supersilverhaze is ook erg lekker Success verder.
  5. Ziet er heel goed uit, daar ga je plezier van hebben . Succes !
  6. Success met je kweek acidburn, kastje ziet er goed uit. Heb je al wat ontkiemd of groeien ? Waar haal je eigenlijk dat blussertje ?
  7. Hoi, Ik ben zeker wel nieuwsgierig hoe je dat precies doet volledig op hydro korrels. Wij zijn bezig met onze ontmaadging wat betreft het kweken, en wij kweken op cokos met daaronder hydro korrels. Kan je op deze korrels zonder al te veel veranderingen (ten opzichte van aarde/cokos) kweken? Of heb je speciale voeding etc. nodig ? Success verder !
  8. Ziet er goed uit, alleen ga je de binnenkant van de kast niet bekleden met iets reflecterends ? Ben benieuwd hoe je planten gaan dude ! Success met je kweek.
  9. Bedankt voor je reactie masteryero. De "kale" plantjes die er nog stonden waren inderdaad voor de gelachts bepaling (alleen hebben we lopen kloten en wisten na een tijdje niet meer van welke plant de stekken kwamen... bij de stekjes van de huidige planten hebben we beter opgelet ). Het waren er 3 maar 1 ging er al eerder dood, de 2 die over bleven waren een mannetje en een vrouwtje (en deze heeft een aantl zaadjes ) Waarschijnlijk zijn er 2 vrouw geweest, en 1 man want de meeste zijn vrouwtjes (20x). We hebben veel lopen knoeien dit keer, maar een hoop geleerd voor de volgende keer.
  10. Hier een kleine update (2,5 week bloei). Omdat ze te hoog werden hebben we ze nu voor een deel horizontaal onder het rek laten groeien. Eigenlijk hebben we ze er onder geduwd en het rek rust nu op de planten, alleen de topjes komen erdoorheen.
  11. Ziet er goed uit, wat voor soort is het eigenlijk ? Wij zijn ook bezig met een eerste kweek, en gebruiken als voeding een sapje van sannies tabletten. We hebben ook geen PH meter en de planten zijn heel gezond en groeien als kool. Success met je kweek.
  12. Zien er goed uit, lekkere vette toppen Alleen jammer van die herma's, kan je die wiet van bevruchte planten eigenlijk nog roken ?
  13. Dank je voor je tips Blackbut. Wat betreft het water doen wij het iets makkelijker, we gebruiken lauw kraanwater. We hebben nu een geconcentreerd sapje gemaakt van Sannie's pillen wat we daar doordoen. Daarbij gebruiken we ook nog BAC bloeistimulator. Ik heb ook net de macro functie van mijn camera ondekt, en daarmee foto's van de pappa en mamma van de stekjes gemaakt. Een van de 3 ouders is al eerder overleden (RIP) en onlangs nog een mannetje (RIP), maar deze heeft nog wel het vrouwtje bevrucht daar zitten nu 5-6 zaden in. Deze plantjes staan op het balkon en waren alleen nog wat stengels na het stekken... Het is nu nog niks, maar ze geeft niet op Hoop nu binnenkort ook wat betere foto's van de planten te maken. Pa en moe van ongeveer 66% van de stekken, en de gelukkige ouders van 5-6 zaden: Vrouwtje: Close up:
  14. Gebruik de button, helemaal onderaan de pagina. Niet de button, want dan Quote je gelijk de vorige post! Dank je. We hebben ze veel te lang door laten groeien, maar dat is een les geleerd . Vandaag hebben we gesnoeid en is van boven wat minder vol, en proberen ze onder het rek door te laten laten groeien.
×
×
  • Create New...