Jump to content

limon76

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About limon76

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. FoolOnTheHill, bedankt voor je reactie...maar een luchtbevochtiger is geen oplossing...ivm met de hoogte vd ruimte....heb je nog al wat capaciteit nodig...zoek dus eerst een goed zeil!!!
  2. Ben opzoek naar bakken van ong 1,25 bij 1,25 mogen iets kleiner zijn....moeten 25 vierkante potten van 11ltr in passen.......kom met deense bodems niet uit...zijn 1 bij 1m2 en dan breedtes van 0,33 of 0,66....werkt niet in deze ruimte......wie heeft een tip of wordt het zelf bakken timmeren met vijverfolie????? Groeten, Limon76.
  3. Wie heeft een tip voor een plasticzeil voor de voorgroei om zo de lv hoog te houden.......ben op zoek naar een goed zeiltje zonder weekmakers.....wie weet waar deze te koop zijn??? Heb de hoedjes gezien maar zoek toch een zeiltje.... Alvast bedankt, Limon76.
  4. ...dat heb ik ook gelezen....maar er zijn ook mensen die het laten staan (wel een keine laag voedingswater)...en na 3 a 4 dagen verversen.....en wou graag weten wat de voor en nadelen hier van zijn.....de jongen die met deze methode draaide had volgens mij goede resultaten..maar kan zijn topic niet meer vinden!
  5. Beste forumleden, ik heb een tijdje geleden een topic gelezen over eb en vloed....kon op het moment het topic niet weer vinden...maar het ging over iemand die op mapito kweekte en met een een eb en vloed systeem werkte.....deze persoon liet elke keer ong 5cm(of iets meer) voedingswater in de bak lopen dat bleef 3 dagen staan pompte dan de bak leeg en liet het weer vol lopen met 5cm nieuw voedingswater.....zo ging het de hele cyclus door... Nu is mijn vraag is het beter om elke 2 a 3 dagen water te geven en meteen weer weg te pompen(wat de mapito niet op neemt) of een laagje water te laten staan id bakken.....als je water laat staan heb je dan geen extra kans op wortelrot???? Wat zijn de voor en nadelen van beide methodes??? Alvast bedankt, Limon76. p.s. heb deze vraag ook gesteld bij beginnersvragen>
  6. Beste forumleden, ik heb een tijdje geleden een topic gelezen over eb en vloed....kon op het moment het topic niet weer vinden...maar het ging over iemand die op mapito kweekte en met een een eb en vloed systeem werkte.....deze persoon liet elke keer ong 5cm(of iets meer) voedingswater in de bak lopen dat bleef 3 dagen staan pompte dan de bak leeg en liet het weer vol lopen met 5cm nieuw voedingswater.....zo ging het de hele cyclus door... Nu is mijn vraag is het beter om elke 2 a 3 dagen water te geven en meteen weer weg te pompen(wat de mapito niet op neemt) of een laagje water te laten staan id bakken.....als je water laat staan heb je dan geen extra kans op wortelrot???? Wat zijn de voor en nadelen van beide methodes??? Alvast bedankt, Limon76.
  7. Hey hallo forumlezers, ...heb al veel op het forum gelezen en hoop nog veel meer info tot me te nemen id toekomst! Groeten limon76
×
×
  • Create New...