Jump to content

redman123

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About redman123

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. //EDIT door suf: leert quoten, aub, gebruik de knop onderaan Hmmm het ligt te drogen maar de toppen vind ik erg klein geworden... Ik ga met de ice o lator aan de slag, ik hou jullie op de hoogte!
  2. Jaaaaa geruststellende verhalen... Ik ga lekker een weekendje weg (kan ik tenminste de ice een paar dagen rustig laten liggen zonder steeds zo ongeduldig en nieuwsgierig te zijn ) Volgende week ga ik er eentje van opsteken.. Ik laat het jullie zeker weten!! Bedankt voor alle antwoorden!
  3. Hmmm gisteren onder de donkere hash eens een vlammetje gehouden... begint opeens een beetje beter te ruiken??? Ik ga het nog even lekker laten liggen, hou jullie op de hoogte!
  4. Te vroeg geoogst, hmmm... Het merendeel van de toppen waren verkleurd, ook de kristallen waren al aardig troebel. Ik heb wel moeite om het te kneden, dit komt misschien ook omdat ik niet zo'n grote lading gemaakt heb ivm de travelversie van mijn ice o lator zakken.. Het is niet heel plakkerig of vettig in ieder geval nee...
  5. De extractie vanuit de 38 mc zak wel ja, de 70 mc zak niet...
  6. Heb jij enig idee waarom de shit wat flauw ruikt dan? Te lang gedraaid, te lang in het water laten staan etc?
  7. Kan iemand mij nog vertellen waarom mijn ice niet naar hash geurt? Nou weet ik wel dat het anders ruikt maar ik heb het idee dat dit niet helemaal goed gegaan is De 38mc extractie is inmiddels donkerbruin opgedroogd, de 70mc een stuk lichter... In de 70 mc zak trof ik ook veel minder aan. Ik heb het 15 minuten gewassen, in de zeef nog een beetje afgespoeld en vervolgens laten drogen op een a4tje en daarna tussen keukenpapier laten drogen. Hier ligt het nu al een nachtje droog verder te "curen"? Wat kan ik fout gedaan hebben dat de smaak er niet goed inzit, ik heb ook een stukje al gerookt en dit stelde ook niet veel voor... De wiet geurde trouwens wel lekker toen ik haar knipte. Iemand??
  8. Ja en waar kan zo'n meeting gehouden worden??
  9. Onnodig quoten!!!, Klik HIER. en voorkom een 2e waarschuwing. Buble, is dit buitenwiet of binnenwiet? Rook het vanaf het begin al goed naar hash? En hoe het je het verder laten drogen/curen? Hoe doe je dat dan?
  10. Inmiddels een campingwasmachine gekocht, supermakkelijk! De 70mc zak is lichter dan de 38 mc, kan dat kloppen? Verder laat ik het uitlekken op een a4tje, vervolgens pers ik het droger tussen een keukenrol. Moet ik tussen het keukenpapier houden voor een paar dagen? Ik kan het droogproces vanaf daar niet zo goed vinden.. Tenslotte een vraag, hoe zou het kunnen dat het (nog) niet echt naar hash ruikt? Het is een buitenplant, heeft het daar mee te maken misschien?
  11. Dit was eigenlijk wel waar ik op hoopte ja, bedankt Cucaracha, ik zal dit even doornemen en wellicht nog wel even testen vanavond! Ik kom uit de regio 023 maar ben wel bereid om even te reizen, jullie? Nog meer liefhebbers voor een ice o lator / pollinator meetinkje?
  12. Zou het een idee zijn om een campingwasmachine te kopen zonder filterzak, de gehele stroom te filteren door de 220 micro zak en dan alsnog te filteren met de 70mc en 35 mc zak? Of zullen de zeefzakken dan alsnog erg snel verstoppen?
  13. Volgens mij is er ook in de visserswereld apparatuur beschikbaar, iets met draad dat gaat piepen wanneer het aangeraakt wordt??
  14. Dag mensen, Ik heb de travelversie, ik meen 25 gram, set gekocht van ice o lator. Bij pollinator in amsterdam. Ik heb een buitenplant, direct ingevroren. Kleine vuilniszak vol met toppen en kleinere toppen + goed bladafval. Dit duurt echt veeeel te lang maar vind de grotere zakken echt te duur... Andere tips voor het sneller verwerken zijn ook welkom, 1,5 uur roeren/mixen duurt zo lang, de 38 MC zak stroomt heel langzaam leeg... In de 70 MC zak zit niet zo heel veel. Kan dit ook liggen aan het feit dat het een buitenplant is, en dat de kristallen veelal te klein zijn voor de 70MC zak? Is er desnoods iemand die een middagje wilt ice o latorren? Of nog handige tips heeft? Misschien kunnen we een vergoeding of regeling afspreken? Hoop dat dit niet tegen de regels is van het forum! Stuur mij in dat geval anders even een PM! Bedankt alvast!!
  15. Ik heb dr geknipt vandaag! Alles in vuilniszakken in de vriezer gelegd, morgen met de ice o lator zakken aan de gang!!
×
×
  • Create New...