Jump to content

K-man

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About K-man

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Budrot ken ik jammer genoeg al van een vorige kweek... Maarja, als ik elke dag kijk en ik vind het, dan is er toch al niets maar aan te doen? ofwel? Ze staan in ieder geval op een overdekt balkon op de eerste verdieping, met vrij veel wind, dus ik hoop dat die schimmels wegblijven... Hoe lang denk je nog voor ze klaar zijn? ze zijn eind augustus in de bloei geschoten... (wilt dat zeggen dat ze pas eind oktober klaar gaan zijn?) Zien ze er verder goed uit? Of zijn die toppen te klein? Thanx!
  2. Deze twee Pure Power Planten staan bij ons op het Balkon, check de foto's en help me bepalen of ik ze kan oogsten of net niet... Alvast hartelijk bedankt!
  3. Hela, alvast bedankt voor de replies tot nu toe! Wel, dit is wat er op de verpakking staat: Atami B'cuzz aarde voeding 1-component NPK 7-30-20 Verder staat op de verpakking de mengverhouding + dat je 1 x per week enkel gietwater zonder voeding moet geven. Er staat niks op van groei/bloei... In de growshop zei de (veel te gare) medewerker: groeien doen ze wel op de all-mix, geef na een "tijdje" deze voeding bij... Die gast was niet zo duidelijk... Nog wat info: tis voor buitenkweek in potten, de soorten zijn Pure Power Plant en Bob Marley's Best. Groetjus, K.
  4. Hela, alvast bedankt voor de replies tot nu toe! Wel, dit is wat er op de verpakking staat: Atami B'cuzz aarde voeding 1-component NPK 7-30-20 Verder staat op de verpakking de mengverhouding + dat je 1 x per week enkel gietwater zonder voeding moet geven. Er staat niks op van groei/bloei... In de growshop zei de (veel te gare) medewerker: groeien doen ze wel op de all-mix, geef na een "tijdje" deze voeding bij... Die gast was niet zo duidelijk... Nog wat info: tis voor buitenkweek in potten, de soorten zijn Pure Power Plant en Bob Marley's Best. Groetjus, K.
  5. Thanx fi di info! Ik heb nog wat opgezocht over deze voeding en blijkbaar moet je 1 maal per week met gewoon water gieten, de rest van de week mag je met voedingswater gieten. En aangezien ze nu voorgroeien in all-mix en nog naar grote potten (ook met all-mix) moeten verhuizen, zal ik pas achter 1,5 a 2 maanden beginnen met bijvoeden. Trouwens, ik denk dat ik gewoon ga gieten, maar kun je deze voeding ook als bladvoeding geven? Op de verpakking staat trouwens, als ik me niet vergis: NPK: 7-30-20. Dat lijken me behoorlijk grote waarden. En toch werkt iedereen met PK 13-14... is daar een reden voor? Lemme know, K.
  6. Het is altijd beter om in kleine beetjes en vaker water te geven, maar wat ik eigenlijk met mijn vraag bedoel: Mag het telkens als ik water geef, voedingswater zijn? Of moet het bijvoorbeeld: 2 dagen voedingswater, 1 dag gewoon water... zijn daar regels voor? Of mag je altijd voeding der op gooien? Alvast bedankt Choppie, K.
  7. Hello, Ik heb 3 Pure Power Planten die ik dit jaar buiten ga kweken op mijn balkon. Het plan is als de zaailingen groot genoeg zijn om ze in de all-mix te zetten in grote kuipen en dan naar buiten te verhuizen. Wanneer mag ik nu beginnen bijvoeden met die "Atami B'cuzz 1-component Aarde Voeding". Oftewel hoelang kan de plant op de allmix teren? Enne op de fles staat wel in welke verhouding ik die b'cuzz met water moet mengen, maar hoevaak moet ik gieten met dat voedingswater? Alvast bedankt, K Volg hier mijn planten op foto: http://wietforum.nl/editie5/modules.php?na...8ff7e0c91349d1b
×
×
  • Create New...