Jump to content

izroc73

Members
  • Content Count

    253
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About izroc73

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

About Me

Hoi,

 

Rond 16e begonnen met blowen, samen met 2 vrienden, Wessel en Maurice, in een weiland vlakbij Tiel.

Hash en Marlboro (denk ik, ik had de joint niet zelf gedraaid, de hash kwam denk van coffeeshop De Grashopper in Tiel. Lekker gepoold daar ook, en stenen konden niet door de ramen gegooid worden want het was kogelvrij glas.

Later Positronics leren kennen, stekjes gekocht en later oh wat deden ze het goed. Met de stekjes in de trein van de NS terug naar De Betuwe.

Dame Blanche, Viking en Early Girl. Van die Viking buiten heb ik nog wat aan Wernard gegeven die de sterke binnenwiet maar niks vond.

Ook nog een foto van die een plant gemaakt met onze poes destijds. Mooie tijden. Foto is al lang weggegooid.

Dit was de mooie buitentijd toen ik nog jong was.

Vervolgens ben ik binnen gaan kweken met een Philips 400 watt armatuur die ze toen enkel bij Sensi Seeds verkochten voor veel geld. Ik wist er 1 te bemachtigen viavia, een show model niet in blauw maar zeegroen o.i.d.

Bij een vriend in de schuur de eerste poging, ik heb hem de lamp uitgeleend en toen ik een keer ging kijken stortte het hok in...

No worries, de lamp deed het nog en later in Amstelveen of Amsterdam begonnen met zelf binnen kweken.

De 400 was al snel te weinig en werd vervangen/aangevuld met een 600 watter.

Later toen ik groter ging wonen kwam er nog een 600 watter bij.

Later zelf leren ontkiemen. 2 methodes, de cd-hoes met vochtige papieren zakdoek en zaden ertussen, en de plastic witte koffiebeker met laagje water en zaden erin methode, iedere dag water verversen.

Zaden van heel veel kwekers gekocht/gekregen.

Oa. Nirvana, Skunk Fanclub Amsterdam en via de winkel van Gypsy Nirvana op de Singel in Amsterdam waar ik een tijdje heb gewerkt, hij vond tabak maar niks maar hield wel van een drankje.

Maar niet van Sensi Seeds, ik heb daar wel veel boeken gekocht en ook 3 Hempflax yoga matten. Ze slapen heerlijk, zelfs op 2 hoog hier op zolder (2 op elkaar).

Ook nog Bubble Bags gekocht (geen Iceolator zakken van Mila) en hier flink wat potente stukjes hash mee gefabriceerd.

Nooit hash geperst, wat Hans van de Skunk Fanclub Amsterdam wel deed.

Ook nog hash gemaakt met wietafval van hem, een grote vuilniszak vol op de fiets vanaf Amstelveen terug naar Amsterdam Noord.

Dit deed ik met een stashbox, met een ingebouwde zeef. Via Gypsy Nirvana bemachtigd.

Van Gypsy heb ik ook korte tijd een 1000 watter geleend, dit was knallen, joekels van toppen echt.

Het was op het randje van wat de stoppenkast aankon. Ik meen een 600, 400 en 1000 actief toen.

Ook flink wat para-aanvallen meegemaakt, ik heb zelfs glazen potten van de Blokker (Fido meen ik) vol met heerlijke zelf geknipte en gecure'de wiet weggegooid...

Hans (ook wel The Keeper genoemd, hij kon overigens prachtig tekenen met pen, verschillende van zijn tekeningen (hij hield ervan gevels uit Amsterdam steentje voor steentje (iedere steen is verschillend) te crearen) van de SFA vertelde (zijn tekeningen hangen oa. bij de Bulldog van Henk de Vries) me verhalen over z'n thai kruizingen (Cithai). Ook Golden Leaf, Master Kush en Orange Bud stekken van 'm gehad. Van Hans dus.

Zaden van zijn kruisingen zijn nog te krijgen. Maar het is wel een members-only site. Check http://www.nederzaad.com. Hij was voor het laatst (hij is dood nm.) actief op het Cannabis Belgie forum. Hij zei me ook, nooit wat op te schrijven. En niet te gooien met dingen (ik gooide alleen maar een appelklokhuis over een stel toeristen). Een wijze man, ex-militair.

Om op een vrolijke noot te eindigen, ik vind het een eer als ik af en toe een sterke wietlucht ruik, zij het uit een coffeeshop, een groepje blowers of komende van groeiende wietplanten.

Maar kweken van wietplanten is een mooi iets.

Wiet verkopen, weggeven, roken ook.

 

Groetjes,

 

Joost (Ozric)

×
×
  • Create New...