Jump to content

What's Abi

Members
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About What's Abi

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ze zijn hier geweest en men planten staan er nog hoor. veel geluk gehad. Ze haden zelfs een dikke brok Hash zien liggen. Het is een kwestie van geluk. Want idd zelfs 1 plant mag niet in België.
  2. Het gedoogbeleid trok op nog minder als dat van Nederland. Dit is dan ook al jaren geleden afgeschaft. Raar dat velen dat niet weten. Er is dan een ander 'gedoogbeleid' aangemaakt. En dat bestaat er uit dat de politieagent het door de vingers mag zien. Het is dus illegaal maar als je geluk hebt en het is een goeie flik kan die het zo laten zonder dat hij daarvoor gestrafd kan worden. UCH
  3. 4 of 5 dagen na dat ik ze onder de grond had gestoken zagen ze er al volgt uit. Zoals je kunt zien iets te hard gestrekt. Volgende keer meer licht geven aan die zaailingen. Een week na de vorige foto's zagen men PP's er zo uit. Je kan ze dus eindelijk goed zien groeien. Deze foto's zijn van ergens rond den 24ste Juni trouwens. Voor zij ook geïnteresseerd in de tomatenplanten en andere planten. De tomatenplant doet het bijzonder goed. Zo zag hij er toen uit. Je ziet ook dat de spaanse peper toen nog niet zoveel gegroeid was. Die doet het nu ook beter. Vanavond of morgen update met hoe de planten er nu uitzien. Sinds vorige week ook met voeding begonnen. Daarvoor gaf ik ze enkel bladvoeding.
  4. Na 1 dag kwamen de zaailingen al bovenkijken. Had gekozen om ze op deze manier te laten ontkiemen omdat ze dan op een constante temperatuur konden beginnen met groeien. Dan gewacht op goed weer en ze buiten gezet van zodra de regen gedaan was. In het begin wel nog gewacht met ze voor te lange tijd volle zon te geven.
  5. Foto's voor verslag 3
  6. Lang weg geweest. Eventjes meerdere updates achter elkaar plaatsen. Het duurde een tijdje voor ze begonnen te groeien. Ik vermoed doordat ze zicht eerst op wortels aanmaken hebben geconcentreerd. In het begin wat wortelstimulator toegevoegd en vanaf midden Juni zie ik ze per dag groeien. Zo zagen ze er 19 Juni uit. De bladproblemen verdwijnen vermoedelijk omdat ze nu wel in goede potgrond staan. Toen ook autoflowers gezaaid. Gekiemd in glas water na 2 dagen waren ze ontkiemt. Gezaaid in zaai en stekgrond onder TL5. In Turfpotjes zodat ik zeker geen wortels beschadig bij het verpotten.
  7. Foto's voor verslag 2
  8. Jeps de vaartkom, is idd een chille plek. Al veel goei feestjes gedaan ook daar. Jammer dat het pand daar ontruimt is. Maar in de oude brouwerijen kan je idd nog in. Leuk om daar wat rond te lopen. Als ik kan doe ik wsl wel mee aan de meeting al is het hier geen guerrillakweek.
  9. Ik heb gebeld naar de grootste tuincentra en de boerenbond (die van België dan) is de eerste plaats waar ik was langs geweest. Ondertussen ben ik het al in Nederland gaan halen.
  10. Pot optillen, en dan wegen hoeveel hij weegt? Merci voor het helpen Amnees. Wanneer is het dan wel goed om te toppen? Ik heb de plantjes trouwens nog maar een week. Maar ze groeien idd niet zo goed. Ik hoop dat ze met de wortelstimulator nu stilletjes aan wel in gang gaan schieten. Heb trouwens vandaag ook paar grote kuipen gekregen. Kunnen ze nog meer haarwortels ontwikkelen. De penwortel kan wel maar ongeveer even diep.
  11. Voor de duidelijkheid ik moet niet weten met welke producten ik ze moet gaan bestrijden dat weet ik wel. Eerder tips over hoe ik nu mijn planten kan gaan beschermen. Kan ik het mozaïek virus voorkomen? Hoe graak ik vanboven aan de boom en dergelijke. Laat jullie maar eens goed gaan. En help me bij het redden van mijn oogst:-)
  12. Nog eens gaan kijken die zwarte hebben ook vleugels verder trekken ze er wel een beetje op. Vliegende bladluizen bestaan wel degelijk. http://www.tuinadvies.be/bladluizen.htm JAMMER! Ok hoe pak ik deze overpopulatie nu best aan? Enige tips om da luizen vanboven in de boom te bestrijden?
  13. Hey Peperfreak ik hoop echt dat je gelijk hebt. Overal op het internet lees ik echter over vliegende bladluis en ook dat ze het mozaïek virus verspreiden. Ook bij bijvoorbeeld tulpenvelden hadden ze er onderzoek naar gedaan.Ook op dit forum las ik over vliegende bladluizen. Ik dacht eerst ook dat het geen bladluizen waren. Nu is er dan mss terug een beetje hoop. Op bomen geen bladluizen? Ik had vroeger een treurwilg bij mijn ouders. Die hebben we toch eens moeten behandelen omdat we last hadden van bladluizen wel gewone. De beesten zien er dus als volgt uit. Deze kwam ik in kleine getalen tegen of toch iets wat er op trekt moet ik morgen nog eens voor kijken maar van die beesten hierboven ben ik zekerder.Zaten ook kleine spinnetjes en van die zwarte beestjes op. Denk dat dit de zwarte beestjes zijn maar om dat me zekerheid te zeggen moet ik echt nog eens in het licht gaan kijken. Het is een tuin in België
  14. Zeker geen Belgisch :-) Allé ik had het wel begrepen maar zo zouden wij het hier nu ook weer niet zeggen:-)
×
×
  • Create New...