Jump to content

Fakkelbrigadier01

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Fakkelbrigadier01

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 02/23/1988

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Waalwijk
  • Interests
    DRUGS
  1. Hey, Mijn naam is bas en ben 25 jaar oud Ik kweek nu een aantal jaar buiten en ga me nu richten op indoor groeien. Dr zal vast nog wel een kweekverslag aankomen als ik zover ben Mazzel
  2. Oke thanks voor de info! Wat voor groeivoeding adviseer je me? Er zit hier een growshop in de buurt dus dan kan ik dat morgen even gaan halen. Dan nog een vraag over het afzuren. Als het goed is hebben we hier thuis een ph-meter voor de vijver dus die hoef ik niet meer te kopen. Maar wat ik ik niet weet is hoe je water afzuurt?
  3. Hey Ik heb hier 4 planten staan, 2Super Silver Haze, 1 Mexican Haze en 1 Nlx. Ze staan in de tuin in 25 liter potten en krijgen alleen kraanwater. Nu het probleem. Ik ben vorig weekend weggeweest en toen heeft iemand anders op mn planten gelet. Toen ik terugkwam waren er een aantal bladeren vergeeld. Ik dacht dat dit kwam door te weinig water en de warmte, ik heb ze daarna gewoon weer dezelfde hoeveelheid water als atijd gegeven. Bij de Haze planten is de vergeling niet erger geworden. Bij de Nlx word het alleen maar erger. Waar kan dit aan liggen. Ze zitten nu wel net in de periode van de bloei kan dit daaraan liggen of krijgen ze te weinig voeding. Wat moet ik hieraan doen? Foto:
  4. Hey Ik heb 4 planten staan. 1 NLX 1 Mexican Haze 2 Amnesia Haze Sinds vorige week zijn de bladeren van alle planten geel uitgeslagen. Ik dacht dat dit kwam omdat ze het weekend ervoor niet veel water hebben gehad omdat ik toen weg ben geweest en me oppas ze te weinig water had gegeven. ik heb ze daarna weer water gegeven zoals ik altijd, de haze planten zijn er weer deels bovenop, op een paar bladeren na. Alleen nu de NLX, deze krijgt steeds meer gele bladeren en dat net nu die toppen begint te krijgen. Wat kan hier het probleem van zijn? En wat moet ik hieraan doen. Foto:
  5. Aha oke, ja ik heb hier nog 25 liter potten staan, wilde ze eigenlijk hier in zetten. Wanneer gaan haze planten de bloei in dan en na hoeveel tijd kan je ze ongeveer oogsten?
  6. Ik heb 4 haze planten staan in 11,5 liter potten Ze zijn nu allemaal ongeveer 75 cm hoog maar groeien naar mijn mening niet echt meer. Kan ik ze nu nog overpotten in grotere potten of heeft dit weinig zin meer?
  7. Worden die echt zo groot? Ook als ik ze in die 11,5 liter potten zet?
  8. Ik heb dit jaar 4 haze planten staan. Ik vroeg me af hoeveel liter de potten eigenlijk moeten zijn voor 1 plant. Ik heb hier 4 potten van 11,5 liter staan is dit genoeg?
  9. Het gaat nu al weer een stuk beter met ze. ik heb ze in grotere potten gezet en geef ze nu kraanwater. Ze beginnen nu ook al toppen te krijgen, alleen de planten zijn nog maar zon 60 cm hoog. Maakt dit uit?
  10. Ik geef ze nu al een paar dagen kraanwater. maar zie niet echt verandering. Ze verdorren steeds verder..
  11. Ik geef ze meestal water uit de regenton of de vijver. Ik kan het dus beter houden bij kraanwater. En voeding geef ik ze niet, er zitten wel geel/oranje bolletjes tussen de potgrond die ik gebruik. Deze is afkomstig van groenrijk. Verder weet ik niet of er iets of iemand tegen aan heeft staan te zeiken, onze honden zijn vrouwtjes dus die zijn het niet geweest. En katten zie ik ook nooit in de tuin. Wat word er bedoelt met spoelen van de grond? Veel water doorheen laten lopen... Ik hoor het allemaal wel. Alvast bedankd voor de reacties!
  12. ik heb er maar een overgeplant omdat ik nog geen geschikte pot voor de rest had. Ik heb hem in nieuwe potgrond overgezet.
  13. Yoo Ik ben bas en heb voor het eerst planten staan. Ik heb met me verjaardag een plant gehad van een vriend van me om te kijken hoe me ouders zouden reageren. Deze plant heeft het niet echt overleefd aangezien hij is opgegeten door mn hond Maar mn ouders zeiden er verder niks meer over dus heb nu weer 3 nieuwe stekjes staan sinds 1,5 maand. Ik heb me aangemeld omdat het niet heel goed met ze gaat. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Zie hier het topic. http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...t=0#entry451589 Laatersss
  14. Hey Ik heb nu een maand geleden 3 stekjes gekocht welke het heel goed deden. Ik heb vorige week een van de planten overgepot en de rest was een paar dagen geleden aan de beurt totdat ze ineens begonnen te verkleuren. Ze kregen hier allemaal tegelijk last van. Ik weet niet wat er mee aan de hand is en hoop dat jullie me wat info kunnen geven. Het is de eerst keer dat ik planten heb staan. Buitenkweek Soortje: geen idee. Stek of Zaaiing: Stek Aantal weken oud: 6/7 weken oudd Meet je de pH: nee Zo ja wat is de pH: - EC: ? Veel water gegeven of weinig: ik checkte elke dag de grond, wanneer het nodig was water gegeven. Andere bijzonderheden: ze worden savonds en bij slecht weer onder een afdak gezet, en wanneer het droog is op een plek waar bijna heel de dag zon is. Foto's: Aanklikken Aanklikken Aanklikken Hoop dat jullie me kunnen helpen. Peace.
×
×
  • Create New...