Jump to content

Martijn6300

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Martijn6300

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik weet wel dat ik het zaadje met rust kon laten maar vorige keren was het ook al gelukt met het schilletje weg te doen enzo. Maarja, ik zie het wel.
  2. Ik heb een paar dagen geleden 2 lowryder zaden in een pot laten ontkiemen. 1 was er volledig opgekomen maar de ander nog niet, ik heb deze toen even geholpen om het kiempje verder open te doen. Nu mislukte dit dus en zijn de kiemblaadjes eraf, een stengeltje en de 2 volgende bladeren die moeten komen zijn er, deze zijn wel nog heel klein en zijn nog wit met beetje groen. Komt het nog in orde met dit plantje denken jullie of kan ik het vergeten? Alvast bedankt.
  3. yoo allemaal ik ben martijn, 18 jaar en kom uit Belgiƫ. Ik was al een tijdje gewoon aan het rondkijken op het forum en over sommige dingen wou ik toch ook mijn mening wel zeggen dus heb ik mezelf maar lid gemaakt. Ik ben nu al bijna 4 jaar bekend met wiet en heb elke keer dat ik het gedaan heb ervan genoten, ben ook dit jaar begonnen met een eerste kweek (lowryders) dit was dus grandioos mislukt, plantjes stonden in te kleine potjes, veel zaadjes ontkiemden slecht of niet. Ik heb ook rebelshacks buiten proberen te kweken maar deze waren na een tijdje allemaal verdwenen. Toen heb ik het nog eens met lowryders geprobeerd en weer van hetzelfde, slechte kieming,... Na een paar zaadjes verkloot te hebben wou ik de nieuwe Twisted Shack eens proberen deze ontkiemden binnen de 3 dagen en nu heb ik 2 kleine plantjes van een weekje oud ongeveer. Mn kweek is niet echt professioneel, ik werk gewoon met 2 spaarlampen met een totaal van 36 watt, ik gebruik 1 pot van 6 liter, ik heb ook geen kastje gewoon op de kast en de muren afgeplakt met isolatiefolie, verder gebruik ik gewoon een ventilator voor verluchting en aquariumwater als dorstlesser voor de plantjes. De aarde heb ik uit de bodem van de composthoop vandaan en ik hou de LV hoog doormiddel van een plantenspuit. Niet echt perfect dus maar ik probeer het nu gewoon een beetje voor de fun en ik kan het later nog altijd serieuzer aan gaan pakken. Het roken zelf, tja als je in Belgiƫ woont heb je natuurlijk niet te kiezen, je rookt gewoon wat de dealer brengt. Hier heb je meestal slecht gedroogde zelfkweek die slecht smaakt en prikt in de keel en waar nog een hoop blaadjes tussenzit pff niet het beste dus maar gelukkig is het soms ook wel wat beter. Gelukkig verandert dit als ik binnekort mijn rijbewijs heb en gewoon naar jullie prachtige landje kan rijden voor een zak wiet. Zo ik weet niet of dit de bedoeling is van het voorstel topic maar dit zijn ongeveer mijn ervaringen met wiet tot nu toe.
×
×
  • Create New...