Jump to content

baai

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About baai

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb ze dus geoogst, viel allemaal heel erg mee met de rot(zo goed als niks) dus ze hadden nog wel even kunnen blijven staan, achja.. Hoop op zo'n 200 gram droog, kan ik weer een jaartje mee vooruit. @peptalk, ik zie niks op die ene foto na? bij het knippen ook niks tegengekomen..
  2. Beste allemaal, Ik heb hier een plantje(greenhouse Church) op mn balkon staan en ik vroeg me af of ik deze nu kan/moet oogsten of nog even laten staan? Het weer wordt er ook niet beter op en ik begin hier en daar toprot te krijgen. (zie foto) Dus graag advies! Toprot! Ik denk zo'n 10-15 procent is amber kleurig, maar sommige trichomes lijken nog doorzichtig?
  3. baai

    Baai's foto's

    greenhouse church
  4. Mijn oogst hangt ook te drogen nu. laat ff weten hoeveel jullie droog overhouden
  5. Ik heb een paar posts hierboven een foto geplaatst, het enige duidelijke verschil is dat de haartjes nu bijna allemaal bruin zijn. 70-80%? Maar ik oogst waarschijnlijk vroeger dan de meesten, bij mij zijn de meeste trichomen nu troebel(= meer high dan stoned wietje).
  6. ik ga ze ook morgen oogsten, vandaag wat toprot ontdekt
  7. zou kunnen, kan ook elektrisch of handmatig maar bij wedstrijden schieten ze niet met ijzeren BBs hoor had een paar van die guns maar deed er niks mee, jammer dat het illegaal is hier.
  8. Vanmiddag stukje blad van een top geknipt, zie filmpje Ik wil graag een high wietje en zou dus moeten oogsten als de meeste trichomen troebel/milky zijn, wat denken jullie? oogstklaar of nog ff laten staan? baai
  9. Ziet er goed uit Ik heb ook 4x the Church, in volle grond in de tuin, helaas is er 1 gesneuveld door storm. Ze zijn meer dan 2 meter hoog nu, maar niet zo dichtbegroeid als die van jou. Geef ze geen voeding ofzo en af en toe water. In de bloei sinds eind augustus, dus 5-6 weken nu. fototje: wanneer ga je oogsten?
  10. Ik ben baai, ik ben 17 jaar, rook nu al een tijdje wiet en heb ook veel interesse in andere/sterkere geestverruimende drugs. ik dacht registreer me ff laterr
×
×
  • Create New...