Jump to content

GreenGuru

Members
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GreenGuru

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Toen ik 11 was kreeg ik clusterhoofdpijn. Ik had vaak wel 5 aanvallen per dag, die allemaal ongeveer een uur duurden. Ik had het ook 's nachts waardoor m'n hele dag en nacht ritme in de war raakte. Van alles geprobeerd maar niks hielp. Toen kregen we via via het adres van een acupuncturist en mijn ouders dachten baat het niet dan schaadt het niet. Dus dat hadden we geprobeerd, het sloeg heel erg aan en na een half jaar was ik er vanaf. Ik hoop dat jij ook iets vindt wat jou helpt.
  2. De planten bloeien lekker verder! Foto's: GG
  3. Ik geef ze 1 keer per week voeding, ik denk dus dat het niet te veel is. En ik zal dan wel moeten stoppen met verduisteren omdat ik woensdag op vakantie ga.. Maar ik verduister dan al 3 weken dus ik denk dat ze wel in de bloei zullen blijven.
  4. Ik geef ze Pokon tomatenvoeding en ze zijn nu zo'n 60 cm groot. Het verduisteren is niet zo erg omdat mijn vader die elke dag om 6 uur opstaat ze uit het hok haalt. Ik stop dinsdag met verduisteren.
  5. Zo'n 3 weken afwezig geweest... De stand van zaken, twee weken geleden begonnen met verduisteren, de planten staan nu vol in de bloei en zijn alle 4 vrouwelijk. Foto's: Toppen: Mijn Verduisterhok: Commentaar?
  6. @groengoed Wow, ik hoop niet dat dat hier het geval is. Het geel is al een stuk minder geworden, volgens mij is de kleur nu gewoon goed! Foto's Dit is de gele Geen bladluis meer gezien trouwens...
  7. De gele bladeren had ik al voor ik begon met voeding geven, daarna werd het veel minder. Nu is het trouwens bijna weg..
  8. De planten staan er mooi bij vandaag! Foto's: Ik had gister wat bladluis ontdekt, vandaag niks meer.. Ik hoop dat ze wegblijven.
  9. Dat zijn inderdaad mooie struiken! En ja dat is een migratiesysteem, ik ben het alleen een beetje opnieuw aan het afstellen, omdat het wat te veel water gaf. Het geel wordt al wat minder, ik zal morgen nieuwe foto's plaatsen.
  10. Hallo! Dit is mijn verslag over mijn 4 Himalaya Gold planten (Seedbank: Greenhouse Seedcompany). Ze zijn nu in week zes. Ik geef ze tomatenvoeding. Ze staan in aardemix van de Growshop. Ik had vorig jaar ook vier planten, dat was mijn eerste groei, maar door weinig ervaring heb ik daar niet veel opbrengst aan overgehouden. Ik probeer het dit jaar gewoon opnieuw! Foto's: Nummer 4 is een beetje te geel aan de bovenkant Maar dat is minder geworden sinds ik begonnen ben met voeding geven. Hij heeft echter wel een rare vergroeiing. Iemand enig idee wat dat is? Op en aanmerkingen zijn altijd welkom GreenGuru
  11. Heel erg bedankt voor jullie antwoorden! Scheelt het trouwens veel als je alleen maar 8 uur licht hebt of de hele dag ?
  12. Ik ga dit jaar voor de tweede keer wiet kweken. Vorig jaar was leuk, maar een aantal dingen gingen mis. Ik vond het niet zo erg omdat ik er veel van geleerd heb. Ik heb voor alles een oplossing gevonden op één ding na. Vorig jaar stonden mijn planten op mijn balkon en daar krijgen ze maar 8 uur direct zonlicht per dag, en dat is volgens mij veel te weinig. Ik had dus bedacht om ze dit keer op het dak te zetten, waar ze het maximale licht krijgen. Maar toen bedacht ik me dat het misschien niet kon, omdat er op mijn dak behoorlijk wat wind is (ik heb een plat dak). Ik vroeg mij dus af of wietplanten goed tegen die wind kunnen. Kan ik ze gewoon op het dak zetten, of moet ik nog extra maatregelen nemen? GreenGuru
×
×
  • Create New...