Jump to content

Rensvj

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Rensvj

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Iemand anders nog een suggestie? Hij komt in een tentje van 40x40x80, en wat ik zo heb kunnen vinden is er geen t-neon van dit formaat.
  2. Dat is waar, maar buiten dat zou ik toch graag een zo best mogelijk klimaat willen ontwikkelen.
  3. Had dat topic ook al gevonden, toch bedankt. Ik zal misschien moeilijker denken dan dat het daadwerkelijk is, maar het lijkt me leuk als iemand uit ervaring kan spreken hoe hij dit gedaan heeft. Jammer dat in dat topic de meeste mensen praten over hoe rendabel het kweken van coca is, wat voor mij duidelijk niet mijn doelstelling is.
  4. Hallo allemaal, Ik ben nu zo'n jaar de gelukkige eigenaar van een coca plant. Nu heeft deze altijd binnen op een vensterbank gestaan, maar nu wil ik toch een klein tentje inrichten voor de meest haalbare ideale omstandigheden. Om te beginnen is mijn oog gevallen op de Mammoth Pro Micro, aangezien de afmetingen naar mijn idee ideaal zijn voor 1 plantje. Nu was mijn oog gevallen op Led verlichting, maar aangezien dit in aanschaf relatief erg duur is wil ik toch graag met TL of spaarlampen werken. Zijn er hier mensen die veel ervaring hebben met dit plantje en me hier meer over kunnen vertellen? Heb al op internet gezocht maar kan niet echt concrete antwoorden vinden.
  5. Sorry die dubbelpost was niet de bedoeling haha. Wel jammer zeg, hoe heb jij deze verkregen?
  6. Hee elmo waar is deze tent te verkrijgen? Hee elmo waar is deze tent te verkrijgen?
  7. Hoe kan ik het best lampen ophangen in een pc case? Ik heb geen idee hoe ik dit moet doen, want ze moeten wel in hoogte verstelbaar kunnen zijn.
  8. Ik ben technisch genoeg, maar ik wil het zekere voor het onzekere nemen.
  9. waarom zou ik dat moeten doen? en dat tl lampje is maar voor 1 of 2 lowryders.
  10. deze foto is wat onduidelijk, maar op deze lasdoos zitten een paar stopcontacten, schakelaar voor die lamp en als je goed kijkt lopen er een blauwe en zwarte draad naar beneden. deze zijn voor die TL lamp //Edit door BBB:Om te voorkomen dat foto’s in de toekomst niet meer zichtbaar zijn, verzoeken we je om je foto’s in je Wietforum Album te plaatsen !
  11. Nee, maar op de TL armatuur zit ook een heel printplaatje met weet ik veel wat er allemaal op. Het is gewoon een hele bak.
  12. Het zit gewoon vast aan een blauwe en zwarte draad, waar eerst al een lamp had gezeten.
  13. Nadat ik mijn tl armatuur aangesloten heb en er spanning op heb gezet, brand alleen het testlampje die op de tl armatuur zit. Wat doe ik fout en hoe kan ik dit verhelpen?
  14. Oke, in ieder geval bedankt dat jullie me voor zijn voordat ik een grote fout ga maken. Bedankt voor al jullie tips en ik laat gewoon iemand naar kijken die er wel verstand van heeft. Dit topic kan dicht.
×
×
  • Create New...