Jump to content

Felannabis

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Felannabis

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 04/05/1991

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Amsterdam
  1. Rusko - Roma, jammer dat ik niet naar Oi! kon...
  2. Aaight, "Stank you smelly much."
  3. Zoals de titel al zegt, in welke shop in Amsterdam kan je (Super) Lemon Haze kopen? Keb er veel goeds over gehoord, en ben dus erg benieuwd.
  4. Over de grond, ik heb geen idee wat het precies is, ik denk dat ik morgen even naar de growshop ga voor nog wat meer info. Het was in ieder geval een gouden zak... Wat zou je me aanraden ipv de vensterbank? Want ik ga niet aan lampen doen (vinden mijn ouders niet goed). Ik heb aan de achterkant van het huis een tuin waar nooit zon instaat, en daarboven nog twee balkons waar max. 2 uur per dag zon opstaat.
  5. Soortje: Haze Week Bloei / Groei : Ik heb de stekjes sinds 13 mei, en ze zijn nog niet in de bloei gezet dus 5 weken groei. Zaaiing of stekje: Stekje Medium(aarde/mapito enz): Het is geen potgrond, het is grond met allemaal voedingsstoffen er in. pH van het medium : Dat weet ik eerlijk gezegd niet. EC van het medium : Geen idee. Temperatuur : Kamertemperatuur, ik heb de planten voor het raam van mijn kamer staan, met de ramen meestal op een kier. Luchtvochtigheid : Ook geen idee.
  6. Wat voor gegevens kan ik nog meer geven? Ik heb geen pH-meter, luchtvochtigheidsmeter etc...
  7. Hallo allemaal, ik heb nog helemaal niks gepost op dit forum, maar wel erg veel rondgekeken en veel geleerd. Dus ik stel me maar even voor: Ik ben Felix, 18 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb dit jaar voor het eerst twee wietplantjes om te verzorgen (twee Haze planten), en ben dus een amateur. Nu mijn probleem: Ik denk dat mijn beide plantjes een zwaveltekort hebben, aangezien de bladsteeltjes paars gekleurd zijn (van allebei de planten, en bij ongeveer alle bladsteeltjes). Hier een paar foto's: Weet iemand wat er precies aan de had zou kunnen zijn? Alvast bedankt, Felix
  8. De perfecte muzieksoort tijdens een trip: Dub (dubstep) Dub kan het best beschreven worden als langzame dance met HELE diepe bas-geluiden. Ik ben sowieso gek op dub omdat het gewoon chille muziek is, maar sommige nummers zijn behoorlijk trippend, wat perfect is voor tijdens een trip:P Ik had het opstaan tijdens een mijn eerste paddo-ervaring waarbij ik 3/4 portie Hawaiiaanse heb genomen. Je moet proberen Box of Dub te downloaden (of gewoon kopen:P) en artiesten zoals: Skream, Loefah, Kromestar, Mala, Coki, Tayo en Digital Mystikz raad ik je erg aan. Veel plezier:D
  9. Ik smoke al een behoorlijke tijd hoor Kwist gewoon bij Caramello niet hoe ik het moest doen, tis zo anders dan andere hasj en wiet.
  10. Ok, dankjewel voor de info. Uiteindelijk heb ik 2 joints gemaakt, 1 met ongeveer 0,45 gram en de ander met wss 0,55. Allebei in sliertjes gerold en in een bed van tabak gelegd, waaroverheen ook nog een deken van tabak is gekomen. Morgen pas smoken, afgesproken met mijn neef (samen betaald).
  11. Dankjewel voor je snelle antwoord. Dus in een rolletje draaien en daar omheen tabak doen (dus gewoon draaien als normale joint maar dan met Caramello kern)? Ik heb 1 gram gekocht, hoeveel moet ik daar ongeveer van gebruiken?
  12. Ik heb laatst Caramello hasj gekocht omdat het erg positief beschreven wordt, maar nu ik wil gaan draaien, heb ik eigenlijk geen idee hoe ik dat moet doen. Het is zo plakkerig en moeilijk in kleine brokjes te maken. Is er een speciale methode voor? Want mij lukt het niet om het zo te verbrokkelen dat ik hem kan draaien als een wiet joint. Alvast bedankt.
×
×
  • Create New...