Jump to content

Hasjewiet

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Hasjewiet

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Joh, krijg jij ff lekker ----EDIT---- in je linker hartklep vuile tyfusch idioot, wie denk je wel niet wie je bent. Beetje quasi-arrogant lopen doen op een wietforumpje. Ik heb m'n antwoorden al! Neem jij je 'baantje' / hobby als moderator lekker serieus jongen, dan bereik je nog eens wat! Gaat helemaal goed komen met je, tot dat je de Don tegen 't lijf loopt, dan kan 't wel eens heel verkeerd aflopen...... Maar wie is de Don... Wie o wie?!
  2. Het is allemaal uiteindelijk goed gekomen, bedankt voor de reacties!
  3. Sorry ik deel deze account samen met een vriend, in de persoonlijke gegeven hebben we zijn emailadres etc. gebruikt, dus over voorstellen weet ik eerlijk gezegd niets af.. Verder heb ik al heel veel gelezen op deze site en kwam niet tot een specefiek antwoord op mijn toch wel specefieke vragen.. (Enige van de 4 die ik eerder was tegen gekomen was die over potgrond..) Dat andere topic zal ik nu eens naar kijken, weet ik niks vanaf.. Btw, die schaal hoort bij die pot van 35L, moet ik die schaal gewoon vol gooien met water? Voor mij moeilijk in te schatten of ik teveel, genoeg of te weinig water geef.. Groeten
  4. Oke bedankt! Iemand anders nog op- of aanmerkingen? Of is iedereen het met Maan Leentjh eens?!
  5. Hallo mensen, Ik heb een aantal beginnersvragen op een rijtje en zou het fijn vinden als iemand me kan helpen met het beantwoorden ervan 1. Kun je aan de hand van geur bepalen of het een mannetje of een vrouwtje is?! Ik heb ze vandaag verpot, op het oog zou ik zeggen 3 mooie dames, maar slechts 2 hebben de wietgeur.. Zegt dit iets?! 2. Ik heb mooie 35 liter bakken met er onder zo'n schaal waar de pot mooi op past. Ik had in gedachte om die schaal vol te gooien met water, omdat ik me heb laten vertellen dan de plant toch maar zoveel water opneemt als dat ZIJ nodig heeft. Iemand anders vertelde me juist weer dat van dat schaaltje water de wortels kunnen gaan rotten omdat die te nat worden.. Wat is waar?! Hoe kan ik het beste water geven volgens jullie en hoeveel..? 3. Ik heb de bakken helemaal vol gegooid met potgrond waar voeding al doorheen zit. Is dit genoeg en goede voeding voor de plantjes of raadt iemand mij aan om nog extra voeding te kopen. Zo ja, welke van welk merk? 4. Tijdens het verpotten van m'n stekjes zag ik dat de bovenkant van de aarde wat aan de groene kant was, ik dat dit mos is of alg ofzo, omdat ze vrij vochtig waren. Ook kwam ik hier en daar wat vogelpoep tegen Kan dit kwaad? Volgens mij waren dit ze wel zo'n beetje, mocht ik meer vragen hebben, dan post ik die er later wel bij! Alvast bedankt iedereen die behulpzaam wil zijn!
  6. Hey! Ik ben een beginner en heb een aantal white widow zaadjes in potjes geplant in mijn achtertuin.. Ze zijn nu zo'n 2 weken en groeien goed. Vanochtend merkte ik echter dat 1 plantje plotseling een soort van geknapt leek te zijn. Er zit nu een kronkel in de stengel net boven de grond maar ik kan niet echt een knap waarnemen. Is dit plantje nog te redden en hoe?
×
×
  • Create New...