Jump to content

Misha

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Misha

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 08/15/1985

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Utrecht centrum
  1. dit is de grootste en heeft het steeds moeilijk terwijl ik water blijf geven als ze droog is... deze heeft duidelijk een gezondere kleur als de andere 3. wat kan hier de oorzaak van zijn? sommige bladeren van de andere planten lijken wel weggeschroeid. ik geef geen voeding, is dit wel een must? heb namelijk geen kweekgrond van de growshop gehaald maar voorbemeste potgrond van tuincentrum. Misha
  2. Misha

    Mijn wiet

    mijn thai x skunk plantjes
  3. Ze groeien vrij goed, al hebben ze denk ik wat problemen...ik merk namelijk dat er 1 of 2 al in de bloei gaan. dat is toch veel te vroeg? als ik mijn kamer in loop en mijn balkondeur staat open, ruik ik het al door de kamer heen. hoe kan dit komen? Ik zie ook al dat het allemaal vrouwtjes zijn (haren/stengeltjes ipv "zakjes"). het zijn vooral de 2 hoofdtoppen waar je al aan ziet dat ze in de bloei gaan (ook scherpe geur aan je vinger als je ze aanraakt). ik zal straks even wat foto's maken. maar weet iemand hoe het komt dat ze al in de bloei gaan? komt het door de soort, of door stress oid?
  4. oke bedankt! aankomende week weer een update.
  5. Na 6 jaar geleden bij mijn ouders in de tuin een WW gekweekt te hebben (half mislukt door toprot), vond ik het weer eens tijd om een buitenkweek te beginnen. Dit keer op mijn eigen balkon. Ik heb zaden gekocht bij een smartshop in Utrecht. Ze zijn van High Quality Seeds en t zijn thai x skunk zaden. Ik heb 3 25 liter potten gebruikt, 1 mand en 1 klein potje. Als ik naar alle andere kweekverslagen kijk, heb ik sterk het idee dat die van mij niet zo goed gaan. 2 liggen ver achter op de rest (de aller kleinste zijn bijna alle wortels afgebroken, ik hou m in het kleine potje. ik hoop dat ie opknapt zodat ik hem eerder kan laten afbloeien...wil m klein houden dus). Ook heb ik het idee dat ze teveel gestrekt zijn. Weet de precieze datum van ontkiemen niet meer maar het was ergens in de 2e week van mei. Ik heb ze eerst in een zelf gemaakt kastje laten voorgroeien onder een 18 watt tl lamp (daar fout gegaan? te veel gestrekt?), waarna ik ze buiten gezet heb. Sindsdien gaan er 2 als Kool. De andere 3 blijven wat achter, waarvan 1 hele kleine dus die verklaarbaar is.) Ik hoop dat jullie een mening + advies kunnen geven. t is voor mij namelijk al lang geleden. //EDIT door suf: Om te voorkomen dat fotoverslagen nutteloos worden door gebrek aan foto`s vragen wij iedereen de foto`s op WF te plaatsen. Hier lees je hoe., trek je niets aan van de foutmelding op de 6e foto een vork . maar is om de grote te laten zien. de 5e is het kleine (stressvolle) plantje bvd
  6. Edit AS Grow : onnodig quoten, lees uitleg hier. (Bij het antwoorden in een topic gebruiken we de add reply knop. ) oke dank dank! ik ga zoeken nu.
  7. ik weet dat het een beetje tegen de normale gedachtegang in gaat want je wilt de meeste opbrengst hebben... maar ik woon in een appartement in het centrum van utrecht en k wil niet dat ze groter worden als een meter ofzo of 1 meter 20. dit om overlast tegen te gaan. ik ken m'n buren niet want k woon er nog niet zo lang....ook wil niet dat ze boven het balkon uitkomen zodat iedereen op straat kan zien dat ik planten heb staan. ik wil niet zomaar gaan lopen snoeien voordat ik echt weet hoe ik het het beste kan doen.het zijn 5 thai x skunk planten vanuit zaad gegroeid... ik heb geprobeert te zoeken via de zoekfunctie maar ik kwam er niet uit... bij voorbaat dank..
  8. ja heel erg kut dit voor je. zorg nu ook maar dat je er echt niet meer als 5 in je tuin hebt staan...dus geen 6 of 7...je kan namelijk echt gezijk krijgen als je er meer als 5 hebt...boetes e.d. als je er max 5 hebt heb je kans dat ze ze weghalen, maar boetes zal het niet opleveren. ik spreek hier uit ervaring want bij een vriend van me is precies hetzelfde gebeurt. je staat volledig machteloos. helaas is niet iedereen gediend van de planten in de tuin. de stank (voor ons lekkere geur ) waardeert niet iedereen als diegene in de zomer rustig in de tuin wil zitten. tevens kan die persoon een stevige afkeer jegens drugs hebben. jammer genoeg krijg je daar problemen va n. t zijn vaak dezelfde soort mensen die ook snel zullen bellen naar een kliklijn en te bang zijn om zijn of haar beklag bij juiste persoon (in dit geval jij) te doen. mijn advies. probeer geen ruzie te maken ondanks dat je je buurman wel kan uitkotsen/meppen/uitschelden.... je schiet er zelf niks mee op...want hij is er alleen nog maar meer gebrandt op om die planten weg te krijgen... ik weet dat het moeilijk is want ik ben zelf een heetgebakerd temperamentvol persoon die niet over zich heen laat lopen, maar k heb er dan ook al genoeg problemen mee gehad.... succes ermee!!
  9. Ik speel op meerdere Sites (oa. Mansion, Pokerstars, VC Poker, Partypoker). Mansion is de slechtste. ik speel denk ik break even. Het gaat wel steeds beter. bankroll management is belangrijk. voor de rest lees ik veel strategie artikelen en lees ik veel op fora. zit ij op pokerfora?
  10. je hebt gelijk. meer krijgen jullie ook niet te weten via t openbare forum ...tenzij PM, maar die verwacht ik niet te ontvangen verslavend he Dank u!
  11. Hallo Growers en Blowers, ik lees al een tijd de artikelen van het forum en hecht veel waarde aan de topics. Ik vond het daarom tijd worden ook maar lid te worden van dit mooie forum zodat ik mensen kan bedanken voor hun goede topics. Ik grow thuis 4 planten (Thai X Skunk) op mijn balkon in het centrum van Utrecht. Overgens staan ze nu binnen onder een 18 watt TL door het matige weer, maar dat terzijde. Ik zal weinig tot niets posten omdat ik denk dat deze posts weinig tot geen toegevoegde waarde zullen hebben omdat ik ten eerste niet heel erg ervaren ben en ten tweede omdat er genoeg beginnersonderwerpen staan. Mijn onderwerpen zullen hetzelfde zijn...vandaar. wat verdere informatie: Ik ben 22 (bijna 23 jaar) oud/jong, k ben half Italiaans, kwart indisch, kwart nederlands, woon in Utrecht, k ben Student aan de Hogeschool van Utrecht (Sociaal Pedagogische Hulpverlening, aankomend jaar de overstap naar International Business & Languages) Hobbies: Voetbal, online poker, wietforum.nl, growen,Italiƫ
  12. Misha

    various

    ....
×
×
  • Create New...