Jump to content

WazzalMazzal

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About WazzalMazzal

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Update! (deze foto was wel van 11 mei, mja) Commentaar graag!
  2. Hier zullen jullie voornamelijk kweek foto's van me vinden, maar af en toe ook wel fotomateriaal van het smoken.
  3. Hier een foto van de 3 Durban Poisons van Nirvana(ik had 5 zaadjes, en die waren al van vorig jaar, dus een jaar oud, ben er wel tevreden mee dat er alsnog 3 uitgekomen waren ) Ze zullen heel binnenkort overgepot worden naar wat grotere potten. p.s. die foto was van 8 Mei, dus 2 dagen geleden. En de andere 2 plantjes uit de Elclandestino Outdoor Mix, die staan er suuuper goed voor(ze staan inmiddels permanent buiten, daar worden ze zoieso wat harder van, en de stam wordt wat dikker door de wind etc.) Over een klein maandje ofzo weer overpotten waarschijnlijk. Wanneer ze zijn overgepot over ruim 4 weken zullen ze ook getopt worden hoogstwaarschijnlijk Foto's hiervan zullen heel binnenkort volgen, en wanneer de 3 DP's zijn overgepot zal daarvan ook nog een foto'tje volgen. Commentaar graag!
  4. Kben van plan om die 2 planten uit die outdoor mix die nu buiten staan, te gaan toppen. Alleen hoelang moet de plant ongeveer zijn om hem te kunnen toppen. Ikzelf dacht aan een cm of 30 à 35. Advies graag!
  5. Viral Radio - U Dub - DEEP MEDi Aftermath 30-Sep-2007
  6. De 2 onbekende plantjes uit de outdoor mix zijn inmiddels overgepot naar grotere potten, en staan buiten. Commentaar graag! (fotos van de 3 durban poisons zullen nog volgen)
  7. Nja, 2 van de 5 Durban Poison zaadjes zijn uiteindelijk toch nog ontkiemd. Kheb ze nu in potjes gedaan, en nu dus afwachten tot ze opkomen. Foto's zullen nog volgen.
  8. Weet iemand misschien hoelang het gemiddeld duurt voordat het geslacht zichtbaar wordt van een Sativa, en in welke maand pcies? En bij welke internode?
  9. De 5 Durban Poison zaadjes van Nirvana die al een jaar oud waren, willen niet ontkiemen tussen watten lijkt wel. Ik had ze namelijk gisteren al tussen natte watten op een schoteltje met een plastic folie met gaatjes erin overheen gespannen en in et donker. Maar er is nog niks noppes zichtbaar. Geen enkele spleetje in het zaadje, niks. En de 2 plantjes uit een outdoor mix die ik nog had, was ik van plan aankomend weekend over te potten naar grotere potten met bemeste potgrond, en naar buiten te zetten. Is dit een goed idee? Advies en commentaar graag!
  10. Oke man, bedankt nog. Kben van plan ze aankomend weekend te gaan verpotten, en dan dus tot de kiemblaadjes onder de grond. Dan zijn ze iig wat minder gestrekt, en als ik ze dan ook nog es ga toppen moet et helemaal goed gaan komen denk ik zo. Hebk nu beiden gedaan.
  11. Om het even kort te houden: Hallo, ik ben Wessel, 16 jaar oud. Ik ben woonachtig in Amstelveen, met de fiets ben ik in zo'n 20 minuten in Amsterdam. Ik luister veel muziek, vooral Dubstep, Drum 'n Bass, Darkstep, en Goa. Aangezien ik steeds meer begin te merken dat het allemaal wat langzamer gaat in mn hoofd, heb ik besloten alleen nog maar sweekends te smoken, met uitzonderingen als vakanties etc. En ik rook voornamelijk hasj. Ik zal me voornamelijk begeven in het kweekgedeelte, aangezien ik zelf ook bezig met een buitenkweekje(2x onbekend, 5x Durban Poison). GreetzZzzZ
  12. Hallo mensen, ik ben 16 jaar en ben net nieuw hier. Ik had een tijdje geleden nog 2 zaadjes uit een Outdoor Mix over, dus die had ik toen geplant. Ik weet het, ik was ietwat vroeg met zaaien(begin April). Maar naast dat ze nogal gestrekt zijn, staan ze er hartstikke goed bij naar mijn mening. Hier twee foto'tjes van vandaag(26 April): http://nl.tinypic.com/view.php?pic=xc7gvp&s=3 http://nl.tinypic.com/view.php?pic=2qd6eqe&s=3 Zoals jullie misschien al zagen op de eerste foto zijn ze nogal gestrekt, dus mijn vraag was, kan ik ze bij de volgende keer overpotten gewoon tot de kiemblaadjes(wat er nog van over is) onder de grond zetten? De 5 zaadjes Durban Poison van Nirvana die ik toevallig nog had, zullen binnenkort gezaaid worden, dan zullen daar vervolgens ook foto's van volgen. Graag tips etc.! Greetz
×
×
  • Create New...