Jump to content

newbe

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About newbe

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ja dat wist ik al stond er ook volgens mij maar naast het gebruik van de stuifmeel heb je dus niets aan het mannelijke geslacht. Je kunt er niets mee
  2. dacht het al, best balen dat je er niets mee kunt. Behalve bestuiven dan iets wat ik niet wil, als ik zaadjes nodig heb dan koop ik ze gewoon. Helaas maar thnx voor de snelle reactie!!
  3. Ok het moge duidelijk zijn mijn vraag gaat over wat je kunt doen met een mannelijke plant. Heb al rond gekeken maar werd er niet veel wijzer van. Ik heb er drie in de groei staan, eerlijk gezegd zeer onprofessioneel gebruik de zon als verlichting, heb de zaden gekregen en was nieuwsgierig naar hoe en wat. Wellicht uitbreiden in de toekomst. Ik heb nu 2 mannelijke en 1 vrouwelijke plant, nu lees ik vaak omkappen, gegooien etc. ik snap wel waarom maar kan je die mannelijke planten ook gebruiken voor iets? Ze staan lang genoeg in de bloei om te zien dat het om mannetjes gaat, kan je hiermee ook: Boter mee maken? Een spacecake? Of krijg je dan alleen een lekker smaakje zonder "leuke" effecten (in mindere mate THC zal niet hoog zijn)? Laat maar weten en alvast bedankt en suc6 met jullie groei!!
  4. newbe

    Voeding

    super bedankt, iedereen, voor de hulp!!
  5. newbe

    Voeding

    Ok thnx volgens mij heb ik in het begin iets te veel voeding geven vandaar dat ik was overgestapt naar een keer wel en een keer niet. Heb jij trouwens ervaringen met het maken van eigen ijkvloeistof? Had gelezen dat het kon, of het verstandig is weet ik niet maar scheelt wel aanzienlijk in de kosten Wat pH- bij de demi water doen en klaar is kees of in dit geval newbe
  6. newbe

    Voeding

    Zo Zo ik wist wel dat dit 2 hele moeilijke vragen waren , maar dat geen van de 14 mensen die mijn bericht hebben gelezen geen antwoord zouden geven dat had ik niet verwacht !!
  7. newbe

    Voeding

    Hi, Ik heb een vraagje, waarschijnlijk is het al eens behandeld maar ik kan het niet vinden, hoe vaak moet je voeding geven aan je plantjes? Ik deed eerst 1 met voeding 1 keer zonder, gewoon water uiteraard juiste pH. Laats was ik bij een GS en zei de man tegen me dat ik iedere keer voeding moet geven. Overvoed ik zo de plantjes niet? Garne jullie mening. Ik heb 3 plantjes 2 big bud en 1 white widdow en heb ze nog in de groei fase zitten. THNX Oh trouwens las ergens op deze site dat je ijkvloestof ook zelf kan maken door gewoon demi water af te zuren met pH- scheelt aanzienlijk in de kosten, uiteraard moet je wel eerst je pH meter goed ijken anders klopt er niets van je zelf gemaakte ijkvloestof. Hebben jullie hiermee ervaringen?
  8. Gaat dat niet roesten met water geven etc.? het is immers geen roest vrij staal
  9. Ik heb mijn plantjes ook lekker buiten gezet ik heb ze wel effe aan een dun bamboo stokje vastgezet. Wellicht een idee voor jou .
  10. maar heuuu wat wordt er eigenlijk gebruikt? Alu folie?
  11. Ok super dan ga ik wel voor de vosloh, vindt het ook niet zo prettig dat bij de Philps VSA alles open en bloot staat. THNX en suc6 ert met bouwen!!
  12. Hahaha financieer jij mij dan misschien? Dan kom ik het afbetalen zegmaar 15x een maal per maand? Maar effe zonder dolle ik weet best dat ik niet alles in een kan krijgen zonder een fortuin neet te tellen. Maar welk merk is dan het "beste"? Duurder hoeft niet altijd beter te betekenen vandaar.
  13. Hoi zoals jullie kunnen lezen weet ik niet welke VSA ik het beste kan nemen. Ik ben van plan om 4/5 plantjes te gaan grooien met een 600W lamp die ik zelf in elkaar wil zetten (niet perse al set verkocht te worden), in een ruimte die nog gemaakt moet worden. Het probleem is als volgt: Hoe meer ik op internet ga zoeken hoe gekker ik ervan word , ik kan niet meer beslissen!! Neem ik een Philips http://www.growcenter-noord.nl/philips-600...vsa-p-1001.html (zogenaamd 20% meer Lumen output)Afgezekerd? Een TRM IP66 https://leafman.nl/ip66-watt-voorschakelapparaat-p-986.html (spat waterdicht, stof dicht en afgezekerd) Handig is op zolder dus wel wat stoffig Of een Vossloh Schwabe VSA http://growshop.wietforum.nl/vossloh-schwa...186254ee92ee2cd (deze heeft als het goed is een temperatuurschakelaar) Brand veilig dus Kunnen jullie mij helpen? Mocht het zo zijn dat de Vossloh het beste is heb ik dan ook gelijk een ontsteker nodig? HEEEEEEEEEEEEL erg bedankt!!!!
  14. Joh dan heb ik me vergist of toch verkeerd gekeken ! Sorry wellicht was het dan voor een lamp van 600W en de bijbehorende afzuiger en filter. Maar dan moet je toch ook een afzuiger nemen van 300? als ik me niet vergis moest die iets van 20% meer zijn den de capaciteit van de afzuiger (zo effe weer opzoeken hoe dat zat). Is dat dan wel voldoende voor een 400wat lampje? meende dat het 1wat gelijk stond aan 1m3 afzuigkracht. Achja ik geloof je wel je hebt er sowiezo veeeeeel meer verstand van dan ik, am only a rooky
×
×
  • Create New...