Jump to content

lous

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lous

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. He mensen, Ik ben ondertussen terug van men trip! Heb Azul, Yellow Moon en Christiana gedaan met 2 vrienden. Ik vond persoonlijk Azul het gezelligste maar ze waren niet zo vriendelijk. Yellow moon was iets minder gezellig maar ze waren zeer vriendelijk! ( krengen ook tipjes en vloeikes ) En in christiana zijn we niet echt zo lang binnen geweest maar zag er ook wel redelijk gezellig uit en waren ze ook vriendelijk! Voor de rest geen probleme gehad met de blauwe mannen, Wat me wel hard opviel dat er veel "drugsrunners" of hoe ze het noeme ware! Mss wel 8 keer werden we op straat door iemand aangesproken die ons ging verder leiden om meer dan 5 gram te kopen. één van de uitspraken " 100gram voor 350 euro! speciale deal voor jullie, en echt kwaliteit.. Ik ZWEER het op men moeders hoofd! Eerste keer dat we het zoveel keer zijn tegengekomen..
  2. lous

    Sick Idee

    Ik was eens aan het nadenken over Geurilla kweek , Toen schoot me inees iets te binen , stel dat de politie het bestrijden van wildkwekers zou doen zoals de politie in de USA het doet met prostitutie! Ze zetten canabis planten in een afgelegen plek en posten ook kweek verslagen op forums zoals dit, bij de verslagen zitte (opzettelijk natuurlijk ) veel opvallend kernplaatsen zo dat het voor bewoners van deze buurt niet moeilijk is deze plek te lokalizeren. En dan zette ze servalence op en wachten af tot ze iemand beet nemen . Dat het legaal zou zijn voor de politie is een andere vraag, maar het gedacht alleen al vind ik toch op één of andere manier "grappig" . wou ik even delen met jullie. weet neit of het origineel is
  3. ja ok, elke week voor 5 gram naar nederland rijden is toch wel duur. de trein alleen dan toch.. ik neem gewoon vrienden mee die niet echt willen kopen maar gezellig in de coffeeshop willen roken en die nemen voor mij ook mee
  4. Zijn er dan enige tips voor het ontwijke van die kerels, of dagen / uren dat het gevaarlijker is om een uitstap te maken? Zou wel de uitstap verpesten als je alles kunt afgeven en een ferme boete krijgt =/ ! Waar is de tijd gebleven dat het nog veel minder streng was... Dat ze het gewoon eens legalizeren in Belgie, al die zever rond een plantje... Ik zou liever hebben dat mijn kinderen canabis gebruiken dan dat ze overmatig alcohol drinken of andere hard drugs gebruiken!
  5. He , Ik zal dan ook maar men vraag hier stellen Ik ga een van de dagen ook voor de eerste keer naar Roozendaal om de plaatselijke coffeeshops uit te proberen met wat vrienden . Nu heb ik al wat info gevonden over de shops daar en zo blijkt dat de betere (waar ik toch info over vond) Azul, Yellow Moon, Liberty 2 en Christiana zijn. Nu ben ik nog steeds niet echt helemaal zeker waar ik een paar uur wil chillen of toch maar gewoon bezoeken. ik zou heel blij zijn met nog wat tips of reviews van de shops of mss zelfs enkele aanraders over de wiet / hasj sinds er van shop tot shop VEEL verschil kan zijn! Al zeker bedankt voor de reacties!
  6. He, Ik heb een vraag over het snoeien. de fotosintese of het beginne van de herfst. tijdens het in bloei komen van de plant, veranderen de kleur van de bladeren van groen naar geel eerste de grote dan de kleinere mag je die verwijderen. mag je de plant dan helpen bij dit proces? En de groene bladeren al weg doen voor het proces.
×
×
  • Create New...