Jump to content

Toon

Members
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Toon

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Toon

    Wiet Prijzen

    Helaas zijn er geen prijzen te winnen knockie Ennuh... Mustang, je hebt volledig gelijk! Als onze buitenlandse vrienden hoogte krijgen van dit soort prijzen zou het een mooi zootje worden. Dus ga ik me er verder ook niet meer mee bezig houden. Ik wil iig iedereen bedanken die eenreactie heeft geplaatst. Voor mij mag ie dicht. Toon
  2. Toon

    Wiet Prijzen

    Bedankt voor jullie reacties. Het is inderdaad een complex systeem ja, maar dat is een beursindex ook. Natuurlijk zijn connecties heel belangrijk en is werken per regio een heel goed idee, deze connecties moeten dan ook dien als moderator voor hun eigen regio. Het zou maximaal een uurtje kosten per dag kosten om de prijzen even aan te passen. De prijzen kunnen iedere dag anders zijn en zullen niet per uur of minuut veranderen, daarbij zijn de prijzen vaak wel redelijk stabiel, dus lijkt het me wel te doen. Je moet ook alleen de soorten indexeren die het meest verhandeld worden he, anders is het inderdaad een brok werk. En om even in te haken op "Kwaliteit wordt hoofdzakelijk door de werking en het aroma bepaalt."... Als je bij iemand gaat afnemen controleer je inderdaad op kwaliteit en met een beetje verstand en eerlijkheid maak je een goede prijs. Er zullen altijd afnemers zijn die je proberen te neppen, maar ach... het is een harde wereld. Ik ben op dit idee gekomen door een kamaraad van me en de oneindige prijzendiscussies. Kijk, iedere afnemer heeft een eigen handelswijze en zal ook altijd van elkaar afwijken qua prijs, maar een gemiddelde prijs per regio lijkt me gewoon een strak plan, en je weet wat je ongeveer kunt verwachten.
  3. Toon

    Wiet Prijzen

    Het is uitdrukkelijk niet toegestaan prijzen te noemen om dit forum, echter is er wel veel vraag naar. Dus nu was ik aan het denken over een soort van Wiet AEX website. We hebben diverse soorten wiet en dus ook de daarvoor gehanteerde prijzen. Het is niet de bedoeling dat er vaste prijzen op komen te staan, maar een van/tot prijs. Ik zou graag reacties hierover willen horen, wat vinden jullie hiervan? Maar vooral... Is het legaal om dit te doen?
  4. Hallo allemaal, Het is weer een tijdje geleden, maar door omstandigheden ben ik niet in staat geweest te updaten. De oogst is in ieder geval binnen en heeft 315 gram opgebracht. En de laatste foto's... En zie hier het (nog bruikbare) knipafval Als laatste wil ik graag iedereen bedanken die zich geintereseerd heeft in mijn topic. Toon
  5. Nou Ganjamens, Ik weet niet of jij zelf al een met de hand hebt geknipt, maar het is niet zo handig al die overtollige bladeren. Ze zijn alleen goed voor de fotosynthese, en die tijd is voorbij.
  6. Hallo allemaal, Gisteravond heb de dames ontkleed van hun grootste schutbladen, zodat we straks wat meer tijd hebben de dames netjes te knippen. Ik zal er straks nog wat foto's van publiceren voor de liefhebbers.
  7. Hallo allemaal, Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie reacties en tips. Als tweede wens ik jullie allemaal een gelukkig, vruchtbaar en een rijk 2009! Als laatste wil ik jullie nog enkele foto's laten zien. Tot volgend jaar, na de oogst
  8. Hallo Underground, Bedankt voor je reactie. Je duimen hebben iig een beetje geholpen Maar echte cola's ga ik niet krijgen, we zitten zo goed als aan het einde van de bloei. Ze zijn nu iig wel zo dik als kleine cola's, maar ik ben een tevreden man. De dames zijn uitgerekend op 3 januari, dus alleen nog even wachten op het bruine kleurtje. Ze hebben het wel warm gehad onder de lamp ja, dus je hebt helemaal gelijk.
  9. Daar zijn we weer... Cola's gaan het niet worden ben ik bang, maar wel kleine colaflesjes Ik ben een tevreden kweker, gezien het feit de vorige keren een fiasco was tenopzicht van deze kweek. Zoals het hoort moet je alles leren en gaat nooit iets vanzelf.
  10. Zoals beloofd enkele nieuwe foto's...
  11. Hallo allemaal, Week 6 staat weer voor de deur. Er valt weinig nieuws te melden, alleen dat de temperatuur van de ruimte rond deze tijd niet echt hoog is als het licht uit is. Ik doe de ruimte niet verwarmen, dus ligt de temperatuur soms rond de 10 graden. Niet echt ideaal, maar toch gaan ze goed. De foto is niet echt geweldig, maar er komt spoedig een nieuwe.
  12. Hallo allemaal, De dames gaan week 5 in, en zoals het er nu uitziet gaat het lekker! De toppen zijn nu ongeveer 3 cm dik, da's nog niet echt veel, maar ze hebben nog 4 weken om lekker uit te pakken.
  13. Ik gebruik Canna Terra Flores i.c.m. Canna PK13/14 voor de bloei, en heb de bladstengels 's goed geinspecteerd en heb gezien dat het eigenlijk wel meevalt. Het enige wat me zorgen baart is de ruimte in de kast. Vandaag heb ik ze ook even van plaats verwisseld aangezien enkele groter zijn dan andere. Zaterdag krijgen jullie een nieuwe foto update.
  14. Zo! Het was wat werk, maar bewateringssytsteem is geinstalleerd.
  15. Hey Sjaak! Tegenwoordig wordt guano (vleermuizenmest) bijvoorbeeld veel gebruikt, omdat deze mest veel fosfor bevat. Fosfor is hetgeen wat ik nu (in de bloeifase) nodig heb, stikstof is van groot belang in de groeifase. Dus als iemand weet waar ik (goedkoop) Guano kan verkrijgen zou ik dat heel erg graag willen weten!
×
×
  • Create New...