Jump to content

rainert

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rainert

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ok thnx voor alle info gasten! Maar ik heb hier dus nog een hasjie liggen waar voor de helft ook tabak inzit.. Ik ga het denk wel roken en zie wel wat er gaat gebeuren, ik probeer me er niet meer druk over te maken.
  2. Eigenlijk bedoelde ik niet mijn bloeddruk, maar het snel/hard kloppen van me hart in mn high. Duurde ongeveer een uur lang en kon gewoon niet relaxen.. Het deed geen pijn ofzo maar het was echt gewoon een vervelend gevoel, net of mn hart elk moment kon ontploffen
  3. Hoi, Ik begon wiet/hasj te roken toen ik 16 was, gewoon 2 keer per week, een jaar lang. De enelaatste keer dat ik geblowed heb (17), ben ik vreselijk slecht gegaan (dat was ook meteen de eerste keer); overgeven(een halfuur lang), hartkloppingen en gewoon een kut gevoel (en dat in het toilet op school). Ik ben daarna een jaar lang gestopt met wiet/hasj gebruik, maar ik wilde het gewoon nog een keer proberen. Dus kocht ik vandaag 2 hasjies bij een vriend en ging er een opsteken op een rustige plaats, buiten, met mp3speler aan. Aaaaah... dat oude vertrouwde gevoel... maar dan een paar minuten laten merk ik dat mn hart heel snel aan het kloppen is. Mn high versterkte denk ik ook het geluid en gevoel van mn hart, wat het denk ik ook erger maakte, ik had echt het gevoel dat ik een hartaanval zou krijgen... Een uur lang heb ik dat gevoel gehad, terwijl ik gewoon rustig op de bank lag en relaxde.. Ik had het gevoel dat mn hart zat te kloppen als een trein en dat het elk moment kon ontploffen, echt een kut gevoel. Ik had ervóór gewoon goed gegeten, niet onder invloed van alcohol, en aan de hasj mankeerde het ook niet. Ik heb nu dus nog een hasjie liggen hier, maar ik wil niet weer in zon situatie terechtkomen.. any1 tips ofzo? of dit ook meegemaakt?
×
×
  • Create New...