Jump to content

BIZZYBONE

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About BIZZYBONE

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 01/19/1992

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hallo allemaal, Ik wil graag beginnen met kweken. Maar dan wel in het groot. Het doel dat ik nu voor ogen heb is een plantage van zo'n 200 planten. Helaas heb ik weinig praktijkervaring met de binnenkweek. Alhoewel ik dankzij het forum veel kennis heb opgebouwd, wil ik dit eerst wel in het klein uitproberen. Ik woon nog thuis en ben van plan een ruimte te huren. Hebben jullie enige suggesties voor een mooie plek? Wat is het verstandigst? Gewoon een kamer? of een loods of andere opslag? Nog andere tips voor een goed begin?
  2. hupekeee 100% zeker nu het worden 36 purple widow zaden. goede keuze? de fotos zijn te vaag ik leen fotocamera van iemand en zet fotos er op
  3. ik ben eigenlijk nog niet helemaal zker over de zaden keuze. ik zag big bang is die geschikt voor buitenkweek? purple widow leek me ook mooi. ik weet het allemaal niet. ik wil zoveel mogelijk opbrengst maar moet wel 1tje zijn met veel effect. kunnen jullie me helpen?
  4. nou ik heb hier fotos van de spot. beetje wazig fotos met mobiel gemaakt volgende fotos worden mooi eeeeeffekes uitzoeken hoe ik fotos plaats kan iemand helpen?
  5. oke bedankt jongens heb er zo zin in he. wanneer ik fotos heb drop ik ze!!!!!!
  6. oke bedankt dus dit is mijn plan. ik koop deze week potgrond met kippenmest korrels en slakkenkorrels en graaf vast plantgaten bij de spot. moeten de kippenmest en slakkenkorrels er ook gelijk bij of niet? dan ga ik op 12 mei mn zaadjes laten ontkiemen in watjes en als ze ontkiemt zijn zet ik ze gelijk in de grond op de spot (ik weet dat ik beter voor kan groeien maar dat is geen optie voor mij). dan op de eerste weken de grond goed nat maken omdat de wortels nog niet goed zijn. dan gewoon rustig laten groeien. verbeteringen iemand? en als ik nou voeding voor mijn planten koop geeft dat betere resultaten?
  7. ja hoor fotos komen . wil iemand nog antwoord geven op me andere vragen?
  8. oooke bedankt jongens moeten de watten heet, lauw, warm of koud water bevatten? en moeten de zaden op of onder de watten of in het midden? donker of licht? in ieder geval is de keuze van zaden duidelijk -20 early misty -10 hawai skunk -10 snow white allemaal van nirvana outdoor. maak het veel uit of je potgrond neem of die grond van de growshop? anders haal ik zaterdag de outdoor mix van de growshop, geeft voeding terra vega en flores beter resultaat? of maak het niet veel uit? de zaden zijn niet gefeminiseerd, ik weet hoe ik de vrouwtjes kan onderscheiden van de mannetjes. maar kan ik ze wel op tijd onderscheiden voordat de mannetjes gaan bestuiven? ennnn... kan iemand me vertellen hoeveel liter grond ik ongeveer nodig heb voor 40 zaden?
  9. ja ik heb er een goed gevoel over alleen het ontkiemen zit me nog niet echt lekker, hoe, waar en moet ik ze dan gelijk in de g spot zetten?
  10. heb ik rekening mee ghouden braam bij een neef van een vriend van me mogen we drogen. maar ik kom dus net naar de growshop ff wat info gevraagd zaterdag grond ophalen, moet er nog iets gebeuren met die outdoor mix van de growshop of niet? HEB ER ZIN IN JONGESSSSS
  11. @ grotegroenevriend - ik zal er zeker elke dag heen gaan om naar ze te kijken is 5 min lopen van me huis. - vandaar dat ik er een halve plastice fles eromheen doe - daar heb je wel een punt - we hebben een soort brug gebouwd over een slootje waardoor het niet opvalt dat we het bos in gaan - en ja me ouders doen indurdaad moeilijk maar als ik nou 40 zaadjes ga zaaien hoeveel zullen er volgens jullie ongeveer ontkiemen?
  12. hello ik ben jarol ik wil dit jaar graag aan een guerilla kweek beginnen en hoop dat jullie me daarbij kunne helpen. en k hoop onze smoke ervaringen met elkaar te delen gr BB
  13. maar zou het mogelijk zijn? om me zaadjes in het bos te planten met een halve fles erover heen? komen ze dan nog uit?
  14. EEEEJ wiet kwekertjuss ben dit jaar van plan om in een bos vlakbij en maak er hier een verslagje van met fotoos. mijn vraag dus aan jullie om me wat tips enzo te geve he. fotoos van de spot komen er morgen aan. nu vast me 1ste vraag. ik zat te lang te fanstaseren over me kweekje dat ik niet in de gaten had dat ik nog een hoop moest voorbereide. is het verstandig om nou nog zaadjes te kopen of stekken. ik dacht als ik me zaadjes eind april in de grond stop met een halve plastice fles eromheen, zou het dan nog goedkomen? bedankt bb
×
×
  • Create New...