Jump to content

GrowFreak

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GrowFreak

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @Lostchild: Polyethyleenschuim kun je trouwens het best snijden met een vlak en scherp mes. Anders begint het behoorlijk te rafelen. Heb trouwens ondertussen, mede dankzij de naam (Comfy-Noodle) die je gaf, een nog goedkopere gevonden. Verzendkosten iets meer.. Maar als je er dus meerdere besteld zijn ze echt goedkoop. (€ 1,95 p/st) http://www.xdropping...7mm-1600mm.html Nogmaals dank
  2. Bedankt allemaal voor jullie reacties. Specially @ Lost Child Forum Junkie. Had nog niet aan het zwembad gedacht..... En online zijn ze dus ook niet echt duur. Die site was ik dus nog niet tegen gekomen. Ik doe niet aan DWC trouwens. Wil gewoon de stammen stevig in de Neopreen zetten. (Of in dit geval dus Polyethyleen Schuim ;-) haha) Ik gebruik vernevelaars(Sproeiers) En de bodem haal ik dus uit de Netcups. Netcups heb ik zo goed als gratis gekregen bij een dierenzaak met Aquaria. Die man had een hele doos vol... (Van aangeleverde waterplantjes dus) Heb er meer dan 100 gekregen. Heb hem maar een fles wijn gegeven :-) Wie weet post ik later wel wat Pictures van de opstelling. @Ponix: Wat bedoel je trouwens met Sativa bestendig....? @ Boefje: Die tampons gaan wat mij betreft niet werken. Die dingen absorberen. En ik wil juist geen absorberend materiaal. anders had ik gewoon keukensponsjes in 4en gehakt :-p haha But Thanks again.
  3. Weet iemand toevallig hoe ik aan Neopreen Pluggen kan komen voor 2" Netpots. De afmeting is 2" (5 cm dus ongeveer) Heb al iets op het forum gezien over Spaghetti slangen (Swim Noodles) voor in het Zwembad. Bij de Action of de Blokker waren die voorheen te koop. Maar die zie ik dus niet meer..... :-( Heb volgens mij alle Nederlandse Sites wel zo'n beetje gehad...... haha En zoeken op Aeroponics en Neopreen levert niet echt veel op. In Amerika zijn ze makkelijk te krijgen blijkbaar. Ben benieuwd hoe die Aeroponics gaan werken. Heb in ieder geval al Mist sproeiers gekocht.
×
×
  • Create New...