Jump to content

microman

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About microman

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. microman

    outdoor2008

    outdoor2008
  2. En 16 uur licht zijn zeker weten genoeg lichturen om bloeiverschijnselen tegen te gaan??
  3. Ja misschien ga ik voor die 17 uur... 2 weken later kan niet i.v.m geplande vakantie... Iemand anders nog comments???
  4. Hoi Ik wil een aantal zaadjes ontkiemen en deze binnen voorgroeien onder tl licht, zodat ze voordat ze naar buiten gaan alvast wat sterker zijn (ze gaan guerilla dus moeten niet te klein zijn...) In half mei gaan ze dan naar buiten. Binnen staan de plantjes dan onder 18 uur licht om lekker te kunnen groeien. Echter als ik ze dan in mei buiten zet krijgen ze ineens maar 15 a 16 uren licht (als ik het goed heb uit mijn hoofd) ik denk dat dit een enorme klap voor de plantjes zal zijn en ben bang dat ze hierdoor in de bloei gaan schieten wat natuurlijk niet de bedoeling is!!! Een oplossing die ik heb bedacht is een week voordat ze naar buiten gaan elke dag een kwartiertje ofzo minder licht geven zodat ze al wat meer gewend zijn aan ietsjes minder licht... zou dit werken??? Zijn er meer mensen met dit probleem of hebben mensen andere goede oplossingen / ervaringen?? Ik zit hier echt mee en zou het erg waarderen als iemand mij helpt.!
  5. Jaaaah maar dit waren voornamelijk outdoor topics en natrium kweekjes, tl of spaarlampen is geheel nieuw voor me... Trouwens, ik weet nog niet zeker of ik de plantjes hierin ga afbloeien of dat ik ze hierin alleen voorgroei voor het buitenseizoen!!!
  6. microman

    micro

    micro
×
×
  • Create New...