Jump to content

wietmen

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wietmen

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. bedankt voor de reacties de tl die ik gebruik is gewoon degene die bij mijn vorig aquarium zat en hier groei ik mooi de plantjes mee voor en dit tot ongeveer begin / half april en dan gaan ze na buiten . verdere foto's volgen wanneer de plantjes boven komen dan komt er elke week een updat en binnekort ook foto's guerilla place later!!
  2. hey bedankt voor de reactie en de tip lowryder ik heb het nu effe vervangen nu het nog kan zo als je ziet op deze foto hieronder het is de bovenkant van een aquarium omdathier wel een tl buis in zit het is niet de ideaale oplossing maja ze staan nu ongveer 3 cm eronder en als de plantjes groeien verhoog ik hem steeds mee. dan vervang ik alleen de steunpilaren voor smallere pilaren.
  3. hallo ik ben wietmen en ik ga dit jaar voor het eerst proberen wiet tekweken, dit natuurlijk buiten samen met moedertje natuur. ik heb hier zo beetje een hele week op het forum lopen kijken wat je allemaal nodig hebt enz en ik ben nu zo ver dat ik het togh zelf ook ma ga proberen. ik ga het dit jaar met 10 zaadjes proberen van nirvana (goed bedrijf trouwens snelle levering) het zijn de zaadjes EARLY SPECIAL ik hoop hiervan minimaal 5 vrouwtjes over tehouden zodat ik er togh wat heb staan. ik ben vandaag 22-03-08 begonnen met de zaadjes te gaan ontkiemen dit doe ik in een bakje met natte watjes. hieronder zie je hoe ik wil de plantjes strax een maandje voor kweken op me kamer en dan eind april na buiten zetten. het is allemaal niet echtprofesioneel maar dat maakt het opzicht ook wel leuk omdat veel mensen het togh allemaal willen proberen en niet meteen veel willen investeren. hieronder zie je mijn inrichting van de kast afmetingen kast zijn 75 cm breed x 40 cm diep x 80 cm hoog hierkomen de zaadjes strax allemaal apart in een bekertje hier wil ik ze dan voorgroeien tot ongveer 15 cm ofzo. dit is mijn eerste update heb verder nog geen foto's van de lokatie waar ze komen maar daar maak ik deze week wel foto's van en zal deze weer met jullie delen heb je tips of reacties dan hoor ik het graag
×
×
  • Create New...