Jump to content

Koekebakker

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Koekebakker

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Jonges bedankt voor alle deskundige opmerkingen en tips. Ik ga maar eens naar Ketama zoeken, dat heb ik op het menu van mijn koffieshop nog niet zien staan. Wat ik vroeger ook altijd fantastische stuff vond was Turkse tempelhasj, een beetje groenachtig in hele dunne plakjes, rook vreselijk lekker en helemaal perfect kwa zanderigheid. Dit is wel 'Opa vertelt' hoor, ik heb het nu over begin 70er jaren... Ik ben wel een regelmatige gebruiker (iedere avond 1 jointje), maar zeker geen grootverbruiker, daarom zou ik het ook niet erg vinden om er (zelfs fors-) meer voor te betalen. Wat ik zoek is denk ik gewoon het poeder dat, zonder te bevriezen of met koud water o.i.d. te werken, zo van de plant afgeklopt is en wat dan losjes en niet warm, geperst is. Misschien moet ik zelf maar eens wat plantjes kweken en kijken of ik daar dan wél de, in mijn ogen perfecte, hasj van kan krijgen. Alleen vind ik die nederwiet, hoe sterk en stoned die ook is, altijd zo smerig ruiken, als je het vergelijkt met "tropische" producten.
  2. Waar kan ik de betere zeefhasjes kopen, tnt, heb je een tip? @jeroen: de maroc die ik in de koffieshop koop was tot nu toe hetzelfde laken een pak, misschien geen echte marokko? PS: ik woon omgeving Haarlem
  3. Hallo, Ik heb me net aangemeld op wietforum en heb een beetje rondgeneusd maar niet het antwoord gevonden waarnaar ik op zoek ben (kan heel goed aan mijn zoektalent liggen hoor...). Ik kocht vroeger altijd hasj (polm, libanon o.i.d.) die heel makkelijk brak en zeer goed te verpulveren was. Als je een stukje even in je handpalm verwarmde, kon je het tussen duim en wijsvinger makkelijk heel fijn verdelen over de tabak. Vaak als zo'n zakje half leeg was, zat onderin al een laagje fijn poeder. Je kon ook prima een stukje in je hete thee doen, dan loste het onmiddelijk op en liet een klein beetje droesem op de bodem achter. Ik denk met grote weemoed aan dat spul terug. Tegenwoordig kan ik zulke hasj nergens meer kopen. het is alleen nog maar taaie, teerachtige hasj die je niet meer goed kan verpulveren; hoe je het ook verwarmd, in de hens steekt, fijnwrijft, het resultaat is altijd harde, taaie schilfers die onmiddellijk weer tussen je vingers aan elkaar kleven als je ze in je jointje wil verdelen. Waar kan ik nog die goeie ouderwetse zanderige hasj kopen? Ik hoop dat iemand me wijzer kan maken, alvast bedankt, Koekebakker
×
×
  • Create New...