Jonges bedankt voor alle deskundige opmerkingen en tips. Ik ga maar eens naar Ketama zoeken, dat heb ik op het menu van mijn koffieshop nog niet zien staan.
Wat ik vroeger ook altijd fantastische stuff vond was Turkse tempelhasj, een beetje groenachtig in hele dunne plakjes, rook vreselijk lekker en helemaal perfect kwa zanderigheid. Dit is wel 'Opa vertelt' hoor, ik heb het nu over begin 70er jaren...
Ik ben wel een regelmatige gebruiker (iedere avond 1 jointje), maar zeker geen grootverbruiker, daarom zou ik het ook niet erg vinden om er (zelfs fors-) meer voor te betalen.
Wat ik zoek is denk ik gewoon het poeder dat, zonder te bevriezen of met koud water o.i.d. te werken, zo van de plant afgeklopt is en wat dan losjes en niet warm, geperst is.
Misschien moet ik zelf maar eens wat plantjes kweken en kijken of ik daar dan wél de, in mijn ogen perfecte, hasj van kan krijgen. Alleen vind ik die nederwiet, hoe sterk en stoned die ook is, altijd zo smerig ruiken, als je het vergelijkt met "tropische" producten.