Jump to content

Wietkikker

Members
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wietkikker

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @michdekerf waarschijnlijk omdat ze nog niet genoeg wortels hadden en toch al in de volle grond. Inmiddels is 1 white widdow opgegeten door een of ander beest, helaas. De andere white widdow staat in de bloei. En............ De big bang's zijn geoogst! Als de opbrengst bekend is volgen er foto's en rookverslagje.
  2. @HighLife De white widdow op de laatste foto heeft in het begin last gehad van slakken. Misschien dat zij daardoor nog 'n beetje gestresst is. Helaas zit 't weer niet echt mee, was er maar wat meer zon! Dat zouden de dames wel op prijs stellen.
  3. UPDATE Ik zelf vind het erg leuk om de verschillen te zien tussen de versgillende soortjes. De White widdows wat echte struikjes worden en de big bang wat veel minder vertakkingen heeft. Leuk om te zien. Big bang autoflowering Is dit al een teken van voorbloei?? White widdow Mooi groene blaadjes Op de foto kun je niet goed zien hoe groot ze eigelijk zijn. Deze zit nu rond de 60 cm. Zal de volgende keer iets ernaast zetten ter vergelijking. Dit was het weer voor vandaag.
  4. De beloofde foto's komen vanavond. Ik was de oplader kwijt maar heb hem nu gevonden. 1 Big bang heeft last gehad van slakken, ze hebben hem getopt. Ze groeien allemaal nog lekker door. Vandaag ook begonne met het geven van voeding(NPK 3). Nu maar hopen op wat zon. Op naar een mooie oogst
  5. Hier ff een snelle update. Ze zijn allemaal hard aan 't groeien de laatste dagen. In 3 dagen tijd ca. 10-15 cm Hier wat foto's(Sorry voor de slechte kwaliteit, zaterdag neem ik de camera weer mee) 2x Big bang auto En hier de white widdows
  6. Was 'n beetje rond aan het kijken op mn pc, en kwam deze foto's tegen. Dit was 'n onbekende soort wat ik bij een vriend had staan in 2008.
  7. @Stikkie 2.0 hahaha laat die hoed maar zitten! Ja deze hadden we maar ff snel bij de gamma gehaald, de lokale tuinierszaak was al gesloten. En we moesten toch echt iets tegen de slakken hebben. Fijn dat je meedenkt.
  8. @stikkie 2.0 Die blauwe zijn echt korrels zag ik, dit zijn kleine stukjes steen. Op de verpakking stond dat je n cirkel eromheen moest doen van 2cm dikte. En deze zijn niet waterbestendig stond erop, dus hebben we al enkele keren bijgestrooid.
  9. Eentje staat er somber bij... Hopen dat t niet meer zo veel gaat regenen dan zal 't nog wel goed komen Deze staat er wel mooi bij vind ikzelf.
  10. @NLwiet Die korrels zijn inderdaad tegen de slakken. Weet trouwens iemand of deze wel ok zijn? Want normaal zie ik altijd blauwe korrels bij mede growers. @Stikkie 2.0 Ze hebben 'n tijdje te nat gestaan ja, nu ze in de volle grond staan zou het dus moeten wegtrekken? Bedankt voor de info!
  11. Trainwreck is 'n super soortje! Ben benieuwd, rookverslagje als hij klaar is he!
  12. @RNL88 Leuk dat je mn topic gaat volgen!
  13. Er zijn inmiddels ook 5x autoflower big bang bijgekomen! Ga nu naar de spot en zal foto's maken. Update We hebben bezoek gehad van onze "geliefde" vriend, de Naaktslak. Meteen maar wat Pokon slakken STOP korrels gestrooid. Hij heeft 1 big bang zo goed als helemaal opgegeten, alleen 'n sprietje is ervan over. Kan dit nog wat worden? Hier de 5 Big bang autoflowering Dit is de grootste van de 5 Nu volgen de white widdows. En een close up van de plant met een geel/dood blaadje! HELP!
  14. Update Ze zijn een beetje gegroeid, het weer zit niet echt mee. 1 plantje heeft iets raars. Namelijk, op verschillende blaadjes kleuren de uiteinden geel en dan bruin en sterft het af. Ook op de nieuwe bladeren. Ik zal dalijk een foto posten dan is het wat duidelijker wat ik bedoel. Hier zijn wat foto's(sorry voor de slechte kwaliteit, heb momenteel geen camera tot mijn beschikking) Ik hoop dat het duidelijk genoeg is om te kunnen zien wat ik bedoel.
×
×
  • Create New...