Jump to content

Belgianxboy

Members
  • Content Count

    93
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Belgianxboy

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Belgianxboy

    3710 Gram

    Gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst... heeft ze al groene vingers? Belgian.
  2. Zolang wij maar aan onze spulletjes geraken zal de hobby kweker blijven bestaan. Is overigens meer te doen om de overlast veroorzaakt door de jeugd die de laatste tijd steeds meer vrijheden verkloot. Belgian.
  3. Dat wil ik toch even ontkennen. Kleine glasdeeltjes of metaaldeeltjes hechten zich vast in het membraan en kunnen ernstige bloedingen veroorzaken met verdrinking tot gevolg. Tevens is daar heel weinig aan te doen. Voorts geloof ik wel degelijk dat er geknoeid wordt maar denk wel dat zelfs die jongens uitkijken waarmee ze de wiet verzwaren. Belgian.
  4. 10° Is niet echt een aanbevolen nacht temperatuur, probeer deze tot 18 a 19 te brengen. Deze info kan je hier vinden: Growguide Zal wel gewoon 220 zijn zeker... Maar probeer anders het Licht topic eens. Belgian.
  5. Geweldig...kan de discriminatie mss toch nog een beetje terug gedraaid worden. Belgian.
  6. Belgianxboy

    Risico

    En jij denkt dat het verstandig is om een onwetend persoon met dergelijke risico's op te zadelen. Denk dat het verstandiger is om dit in samenspraak te doen, kader het in als een experiment of dergelijke, maar ik zou hem niet in het ongewisse laten. Belgian.
  7. Denk niet dat die krachtig genoeg is. Belgian.
  8. Belgianxboy

    Nieuwe Pc

    Tuurlijk...zolang je je wachtwoord kent kan je vanaf elke pc inloggen. Belgian.
  9. En hier dan de dames 1 dagje later. Eentje heeft blijkbaar wat meer tijd nodig, zal morgen wss de kop boven de grond steken. Belgian.
  10. Heb helaas nog geen zaden teeltje waardoor ruilen voor mij nog niet kan. Wel heb ik van Buble een mooie donatie gekregen waarvan er nu 5 onder de lampen staan. Belgian.
  11. Brengt mij toch het water in de mond...zo'n lekkere dames. Zonde van die paar... Belgian.
  12. Close topic... Van de dertien zaadjes was er uiteindelijk maar 1 gekiemd en deze heeft verders niets gedaan. Is in de compostbak terecht gekomen. Belgian.
  13. Nog niet veel up te daten. We hebben de dames in een couveuze gelegd om ze een betere LV te kunnen garanderen. Zitten in potjes van 7 x 7 en krijgen voorlopig alleen wortelstimulators. Voorlopig hebben vier van de vijf dames de kop reeds boven grond gestoken. Nog niet echt duidelijk op de foto, zal strax proberen een betere te maken. Ze genieten van dagtemperaturen van 23° en s' nachts 20°. De LV staat constant op 90% wat de dames in deze fase wel lekker vonden dacht ik hier ergens gelezen te hebben. Later zullen we deze dan gaan afbouwen. Belgian.
  14. Laat maar een keer weten wanneer er zo'n meeting gehouden word iets dichter bij huis...Limburg of zow. Belgian.
  15. Hier een echte homebox, ritsen schijnen ook door, maar zit een flap over . Belgian.
×
×
  • Create New...