Jump to content

P0ff

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About P0ff

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Even nieuwe foto's gemaakt, ik krijg ze er helaas niet beter op dan dit, word je (jullie) hier iets wijzer van?
  2. Ze voelen opzich wel redelijk hard en compact aan, ik zal zometeen even proberen wat beter foto's te schieten en ze te plaatsen.
  3. Goeiedaggo! Ik heb hier inmiddels mooie toppen aan me planten en vraag me af of ik al moet oogsten of dat ik beter nog even kan wachten, onderstaande foto's zijn van 1 top van 1 plant, de (2) andere planten zijn nog niet zo bruin als deze, maar kan ik deze beter toch al oogsten? Ik hoor graag jullie mening hierover.
  4. Kleine toelichting nog : ze staan nu onder 2 x 400 watt greenpowers
  5. Goeiedag!! Als vervolg op dit topic van mij : http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=36483&hl= De planten leven nog steeds, hebben dus altijd onder "gewone" bouwlampen gestaan vandaar dat ze ook zo dun zijn, maar ze staan nu een weekje onder greenpowers en het wordt nu toch wel leuk geloof ik, inmiddels zitten de lampen aan de zijkant aangezien ze een veeel te lange groeiperiode hebben gehad zitten de planten nu tegen het dak Denken jullie dat dit wat leuks wordt? Et zijn 3 planten helemaal vanaf zaadje zelf geplant. Heb er inmiddels ook Hesi bloeistimulator bijgedaan Graag hoor ik jullie commentaar
  6. P0ff

    testkweekje

  7. Haha ja nee zo komt goed (Y)
  8. Oke dat neem ik als een ja nou dan hebben jullie voorlopig geen last meer van me, de greenpowers zijn besteld dus jullie zien binnenkort wel een verslag als het goed is
  9. Oke dan ga ik voor de greenpowers en dan dus inderdaad de lampen verwisselen na zoveel weken, dan valt de "miskoop" nog mee want nu kan ik langer met mijn lampen doen Nog één allerlaatste vraag voorlopig : Heb ik voor 2 lampen genoeg aan 1 VSA ? dat ik vanaf de VSA de stroomkabels splits en naar elke lamp 1 toestuur? of heb ik echt 2 VSA's nodig?
  10. Oke ik heb wat topics doorgelezen op het forum en weet nu dus dat ik een HPS lamp nodig heb want die is geschikt voor de groei én bloeifase Nou kon ik in de Shop van wietforum geen HPS lampen vinden (geen losse althans) ik zie in deze shop alleen : - HPI-T Plus - SON-T PIA Plus - SON-T PIA Green Power Dus heb even gezocht en check het toch nog maar even met jullie Als het goed is heb ik zo'n lamp nodig : http://www.greenline.nl/product_info.php?products_id=446 Goed voor groei en bloei ?
  11. Ik weet niet of dit het goede forum is maar hier is mijn probleem: Ik heb gekocht : 2 x 400 watt lampen (http://growshop.wietforum.nl/osram-hqit-p-170.html?osCsid=e441f067d773f10f8b3bef8f1f09fe0e) 2 x diepte stralers (http://growshop.wietforum.nl/maxlight-reflector-p-181.html?osCsid=e441f067d773f10f8b3bef8f1f09fe0e) Ik heb de lampen erin gedraaid, stroom (met aarde) aangesloten ook in een aarde stopcontact gestopt maar vervolgens gebeurt er niks, kortom de lamp gaat niet aan. de kleuren van de draden zitten ook goed. Wat wel zo is, is dat het draad wat ik eraan gekoppeld heb een kleine slagger dunner is dan het draad wat op de fitting (dieptestraler) zelf zit, kan het daaraan liggen? Wat zou er anders mis kunnen zijn, zie ik iets over het hoofd?
  12. Oke bedankt mensen ik ga me er nog even flink in verdiepen op het forum hier Zodra deze kweek afgelopen is zal ik er ook een fotoverslag van online zetten
  13. Hallo, Ik ben dus P0ff, ik ben op het moment bezig met mijn eerste kweek zie ook topic : http://www.wietforum.nl/Box-Absoluut-Benodigd-t36483.html Zoals daar te lezen is, heb ik nog wat te leren maar ik heb inmiddels proffesionele lampen besteld op deze shop . Ik zal binnenkort ook verslag doen van deze kweek inclusief foto's. Groeten
  14. Hahaha dat méééén je niet ? Dus ze zijn nog te redden en waarschijnlijk nog een dikke opbrengst ook? Wat raden jullie mij aan? per direct op 12/12 zetten en tegelijkertijd voedingsmiddel toevoegen? In welke doses is dit het best te verdelen in mijn verhaal?
×
×
  • Create New...